קליטה בכל הבית? יש פה עשרות פוסטים שאומרים אחרת, ואני אישית יכול להגיד שהקליטה זוועה. יש לי ראוטר רשת אחד בלבד. ייתכן שזו הבעייה כי אני לא משתמש במכשירים נוספים.
"מהמכשיר הראשי עובר לכל הבית אינטנרט על גבי הכבלים" ???
...
·יש להוט כבר 3 שנים טכנולגיה פשוטה של העברת אינטנרט על גבי הכבלים בתוך הבית ,מהממיר הראשי אל שאר הממירים
ואז כל ממיר חדש הוא מיני ראוטר ומשדר WI FI . מבחינת קליטה אין בעיה בבית , אבל המממירים האלה הקטנים בחדרים
קצת בעייתים הכוונה להעברת ערוצים ותפעול הממיר, לא קליטה WI שהיא טובה .
אתה צודק לגבי הטכנולוגיה והעברת האינטרנט על גבי הממירים, הרעיון יפה אבל הביצוע נוראי.
אין יום שאני לא שומע מבני הבית לפחות 3 פעמים "נמאס לי מהאינטרנט הזה", זה פשוט לא עובד טוב.
Aviv943 כתב:1. אני עברתי להשתמש ב AppleTV עם יס רק לאחרונה וחייב לציין שהממשק שלהם ואיכות השידורים עולה הרבה מעבר למצופה, כאחד שעכשיו נמצא בתהליכי ניתוק מהוט והיה ביס ב 15 שנה האחרונים. לא מכיר את ממיר האנדוראיד שלהם, צריך לבדוק האם הממשק הוא כמו באפל, כי הממשק באפל פשוט מעולה.
2. ככל הידוע לי בשלב הזה אין להם אפליקציה מובנת לטלוויזיות חכמות אבל לפי הפרסום של עופר זה נמצא בתהליכי פיתוח.
3. התעבורה היא אותה תעבורה, ואם אין לך רשת יציבה עם מהירות תקינה זה לא יעבוד טוב. להעביר ערוץ ולהמתין 10 שניות זה לא בא בחשבון, זה אמור להיות מיידי בדיוק כמו הלווין. הראוטר של הוט הוא גרוע בלשון המעטה בכל הנושא של הWIFI (ועוד יותר גרוע כשהוא אינטגרלי בתוך הממיר), היתרון שלך הוא שאתה יכול לחבר ראוטר חיצוני משלך והוא ישלוט בWIFI.
בלי קשר, לא מומלץ בכלל לחבר סטרימרים על וויפי. מאוד ממליץ לך לסלול רשת קווית בבית לנקודות שבהן אתה צופה בטלוויזיה.
4. בממירים האלו שאנחנו מדברים עליהם יש 2 ערוצי 4K (איכות מצויינת) אך ה VOD לא מכיל תוכן ב 4. מאמין שזה משהו שיתווסף בעתיד.
...
קנית APPLE TV במטרה להשתמש בו יחד עם YES? אם לא, אז בשביל מה? בארץ זה לא כל כך שימושי, לא?
·
@GalKimhi
יס כחלק מהחבילה מאפשרים לך לקחת AppleTV במקום ממיר.
לא רואה איך זה פחות שימושי בארץ זה כמו כל סטרימר אחר, רק של אפל.
אתה יכול להתקין עליו נטפליקס, יס פלוס, את האפליקציות של מאקו ורשת, amazon prime video, ועוד שלל דברים נחמדים של אפל.
@GalKimhi
·
לכל בית בדרכ יש תשתית כבל קואקסיאלי(הכבל שעליו מעבירות יס והוט את השידורים שלהן) ולארון תקשורת הדירתי נכנסות שלוש תשתיות תקשורת.
אם הלקוח מתחבר להוט אז מהארון תקשורת מחברים את התשתית הביתית שלו להוט , כנל ליס
הבעיה בלהיות מחובר לשניהם , היא שיס מעבירה בטכנולוגית moca את הוי או די שלה , והוא מעבירה באותה טכנולוגיה אינטרנט (אם יש לך ממירי מיני פייבר )
בכל אופן אם אתה מחסר את התשתית הביתית שלך להוט בשביל אינטרנט שלהם, להעביר על אותה תשתית moca של יס עלול ליצור המון הפרעות תקלות וניתוקים....
מה שמוזר זה שבמצב כזה הטכנאי של יס אמור להציע לך להתקין תשתית מקבילה כדי שתוכל להיות מחובר לשניהם .(כנראה לא הציע כדי שתתחבר לבזק , שהיא הבעלים של יס...)
יש תכנים מסוימים שיש ביס ואין בהוט לצערי... אבל להוט יש את הוי או די הכי גדול מארבעת חברות הטלוויזיה , יש המון תכנים שווים בהוט וביחד עם מנוי נטפליקס אני לא מוציא את עצמי במצב שאין לי מה לראות ...
אותי בעיקר משכנע להישאר הפקות המקור שלהם,תכני ערוץ הוט 8 ,נטפליקס בממיר ואיכות התמונה הגבוהה ברוב התכנים!