מחפש נגן בסביבות ה1300 שקל שיספק סאונד איכותי. פרטים בפנים
אז ככה.
יש לי אייפוד נאנו 1G.
מגניב למוזיקה קליל וכיף לרוץ איתו וכאלה אבל בתכלס עכשיו אני רוצה עוד.
לא רוצה אייפוד וידאו כי נמאס לי מהאייטונז והמגבלות של האייפוד.
אז אלו הדרישות לפי סדר חשיבותן:
1. שלנגן תהיה איכות סאונד לפחות כמו לאייפוד נאנו שלי.
2. שיהיה קטן ככל שניתן ממכשיר מבוסס HDD. ואם לא קטן, לפחות דק.
3. שהנגן לא, יהיה תלוי בתכנה! דיי לאייטונז המרגיז ודומיה! העתק הדבק מכל מחשב שיבוא לי לקחת ממנו שירים!
4. 30G. לא פחות, לא יותר.
5. שינגן סרטים, ואם כבר סרטים אז בפורמט DIVX וכו', ואם גם בפורמט DIVX וכו' אז שידע לקרוא כתוביות בעברית.
יש חיה כזו במחיר שאני מחפש? אה ודברים כמו PVR והקלטות מזה לא מעניין אותי, אז אפשר לחסוך שם.
יש לי אייפוד נאנו 1G.
מגניב למוזיקה קליל וכיף לרוץ איתו וכאלה אבל בתכלס עכשיו אני רוצה עוד.
לא רוצה אייפוד וידאו כי נמאס לי מהאייטונז והמגבלות של האייפוד.
אז אלו הדרישות לפי סדר חשיבותן:
1. שלנגן תהיה איכות סאונד לפחות כמו לאייפוד נאנו שלי.
2. שיהיה קטן ככל שניתן ממכשיר מבוסס HDD. ואם לא קטן, לפחות דק.
3. שהנגן לא, יהיה תלוי בתכנה! דיי לאייטונז המרגיז ודומיה! העתק הדבק מכל מחשב שיבוא לי לקחת ממנו שירים!
4. 30G. לא פחות, לא יותר.
5. שינגן סרטים, ואם כבר סרטים אז בפורמט DIVX וכו', ואם גם בפורמט DIVX וכו' אז שידע לקרוא כתוביות בעברית.
יש חיה כזו במחיר שאני מחפש? אה ודברים כמו PVR והקלטות מזה לא מעניין אותי, אז אפשר לחסוך שם.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
מסך קטן עם סרטים ועוד עם כתוביות חייב לבוא עם זכוכית מגדלת
טובה כתוספת הכרחית.אני התחבטתי רבות ובסוף קניתי את ה-ZEN VISION של קריאייטיב. זהו לא מכשיר כ"כ קטן אבל בעל איכות מ ד ה י מ ה. לא ניסיתי עדיין כתוביות בעברית ואני לא בטוח שהוא יוכל להתמודד עם זה אבל גודל המסך בדיוק כמו שצריך.תוכנת הטרנספורמציה יחסית פשוטה ומהירה והמוצר באמת מדהים באיכותו,בדומה לרוב מוצרי קריאייטיב.
האייפוד לדעתי פחות מוצלח ממנו בוידאו והם די שוים באודיו . כמובן שהיתרון הגדול של האייפוד הוא בגודלו אבל אני לא הייתי מצליח לראות עליו סרט.
אולי תנסה מכשיר DVD נייד קומפקטי?
האייפוד לדעתי פחות מוצלח ממנו בוידאו והם די שוים באודיו . כמובן שהיתרון הגדול של האייפוד הוא בגודלו אבל אני לא הייתי מצליח לראות עליו סרט.
אולי תנסה מכשיר DVD נייד קומפקטי?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני פוזל על כמה אופציות בעצמי:
1. PSP עם כרטיסי זיכרון - זה פתרון מאוד זול והיתרון הגדול שלו הוא המחיר והיכולת לשחק (העביר לי המון שעות טיסה בכיף).
2. COWON A2 - אחלה נגן במחיר ממש טוב בארץ תומך בכל דבר שזז, כולל AC3 (ללא צורך ב-DOWNMIX ב-OFFLINE) ו-FLAC והוא גם USB HOST וכולל תמיכה בעברית וכו'.
3. הנגן של עפר - ISTATION V45 - מפלצת אבל המחיר בהתאם....
1. PSP עם כרטיסי זיכרון - זה פתרון מאוד זול והיתרון הגדול שלו הוא המחיר והיכולת לשחק (העביר לי המון שעות טיסה בכיף).
2. COWON A2 - אחלה נגן במחיר ממש טוב בארץ תומך בכל דבר שזז, כולל AC3 (ללא צורך ב-DOWNMIX ב-OFFLINE) ו-FLAC והוא גם USB HOST וכולל תמיכה בעברית וכו'.
3. הנגן של עפר - ISTATION V45 - מפלצת אבל המחיר בהתאם....
אז ככה.
לא הייתי ברור כל כך כנראה. סרטים? זה משהו משני.
מגניב וכיף אבל הכי חשוב זה איכות הסאונד, והגודל של המכשיר. לכן PSP בטוח לא בא בחשבון הCOWON A גם נראה גדול.
שתבינו הכי חשוב לי- שאני לא אסתובב עם לבנה בכיס, ושהסאונד יהיה מפוצץ. סרטים אני רוצה שתהיה תמיכה אבל לא משהו שאני מוכן להתפשר בגללו על הגודל.
חשבתי על ה ZEN VISION W שנראה טיפה יותר דק... מה דעתכם?
מגניב וכיף אבל הכי חשוב זה איכות הסאונד, והגודל של המכשיר. לכן PSP בטוח לא בא בחשבון הCOWON A גם נראה גדול.
שתבינו הכי חשוב לי- שאני לא אסתובב עם לבנה בכיס, ושהסאונד יהיה מפוצץ. סרטים אני רוצה שתהיה תמיכה אבל לא משהו שאני מוכן להתפשר בגללו על הגודל.
חשבתי על ה ZEN VISION W שנראה טיפה יותר דק... מה דעתכם?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
Re: מסך קטן עם סרטים ועוד עם כתוביות חייב לבוא עם זכוכית מגד
ה- zen vision של creative זה מכשיר שאני בהחלט פוזל לכיוונו..yossix כתב:טובה כתוספת הכרחית.אני התחבטתי רבות ובסוף קניתי את ה-ZEN VISION של קריאייטיב. זהו לא מכשיר כ"כ קטן אבל בעל איכות מ ד ה י מ ה. לא ניסיתי עדיין כתוביות בעברית ואני לא בטוח שהוא יוכל להתמודד עם זה אבל גודל המסך בדיוק כמו שצריך.תוכנת הטרנספורמציה יחסית פשוטה ומהירה והמוצר באמת מדהים באיכותו,בדומה לרוב מוצרי קריאייטיב.
אולי תנסה מכשיר DVD נייד קומפקטי?...
אפשר לקבל חוות דעת קצת יותר מעמיקה ממך על המכשיר?
איך איכות הוידאו שלו (לא סרטים, אבל פרקים והופעות?)
ממשק נוח להעברת שירים ווידאו?
והאם תוכל לבדוק אם המכשיר קורא כתוביות בעברית?
תודה, וממש אשמח לתגובה מעמיקה עד כמה שאפשר בעיניין המכשיר הנ"ל, כי אישית לא מצאתי כל כך הרבה ביקורות עליו, וחוות דעת ממישהו עם המכשיר הזה, זה יהיה מצויין.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
Re: חבר'ה איך הZUNE של מיקרוספוט?
לא הייתי מתקרב אליו בגלל ה-DRM הנורא שלו....ssip96 כתב:חבר'ה איך הZUNE של מיקרוספוט?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
מרטין,
הכריזו על PSP-2000 גירסא משוכללת יותר של ה-PSP שהיא הרבה יותר דקה, קלה, קטנה ובעלת בטריה ארוכת חיים יותר.
יש לזה גם יציאת טלויזיה חדשה.
http://www.i4u.com/article10097.html
מחיר - 169$ - מאוד זול.
מרטין, אתה מוזמן גם לרכוש את ה-ISTATION הקודם שלי, הוא באריזה מחכה לך
הכריזו על PSP-2000 גירסא משוכללת יותר של ה-PSP שהיא הרבה יותר דקה, קלה, קטנה ובעלת בטריה ארוכת חיים יותר.
יש לזה גם יציאת טלויזיה חדשה.
http://www.i4u.com/article10097.html
מחיר - 169$ - מאוד זול.
מרטין, אתה מוזמן גם לרכוש את ה-ISTATION הקודם שלי, הוא באריזה מחכה לך
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: