חמש טלויזיות בבית
אני מתכנן לעבור בית.
בבית החדש מתכנן להתקין 5 טלויזיות, אך בו זמנית יעבדו מקסימום 2-3, רוב הזמן צפיה תהיה בטלויזיה ראשית בסלון.
בסלון ובפינת אוכל תמיד יהיה אותו ארוץ (אותה תכנית).
השימוש העיקרי - סרטים, ספורט, חבילה רוסית, נטפליקס, פריים, יוטיוב.
לאיזו חברה מומלץ להתחבר, איזה ציוד? האם ניתן מאותו ממיר לראות תכנים בכמה מכשירים?
מה הכנות שצריך לעשות מבחינת החיווט?
בקיצור איל לתכנן נכון וחיסונים את הרשת?
בבית החדש מתכנן להתקין 5 טלויזיות, אך בו זמנית יעבדו מקסימום 2-3, רוב הזמן צפיה תהיה בטלויזיה ראשית בסלון.
בסלון ובפינת אוכל תמיד יהיה אותו ארוץ (אותה תכנית).
השימוש העיקרי - סרטים, ספורט, חבילה רוסית, נטפליקס, פריים, יוטיוב.
לאיזו חברה מומלץ להתחבר, איזה ציוד? האם ניתן מאותו ממיר לראות תכנים בכמה מכשירים?
מה הכנות שצריך לעשות מבחינת החיווט?
בקיצור איל לתכנן נכון וחיסונים את הרשת?
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5895
- נתן תודות: 539 פעמים
- קיבל תודות: 910 פעמים
סטינג/סלקוםTV יתנו לך מעטפת זולה לנושא, גם פרטנר תמיד אופציה.
שים לב אמרת משהו יפה "בסלון ובפינת אוכל תמיד יהיה אותו ארוץ (אותה תכנית)" - במצב זה הייתי מציע לאותם מסכים לחבר ממירי עידן+ או סטרימר וגמרנו ולראות בהם את שידורי עידן+ ולחסוך עלויות ככה שזה יספיק לך להכל מהכל...
הכנות רשת אם אתה הולך לעבוד על תשתית האינטרנט לצורך טלוויזיה והזרמת מידע מומלץ רישות ביתי של 1GB רשת פנימית, זה אומר חיווט תקין עם נקודות+סוויטץ של 1GB+נתב/מודם עם חיבור 1GB ותעשה חיים....
הוט/יס עוברים על RG6 אז לא משנה להם האינטרנט שלך כל כך ואם צריך VOD הם יכינו לך HPNA או מה שצריך מעבר.. אבל העלויות בהתחברות אליהן יקרות לעומת העלויות בחיבור לחברות הבת שלהן על גבי האינטרנט הביתי..
שים לב אמרת משהו יפה "בסלון ובפינת אוכל תמיד יהיה אותו ארוץ (אותה תכנית)" - במצב זה הייתי מציע לאותם מסכים לחבר ממירי עידן+ או סטרימר וגמרנו ולראות בהם את שידורי עידן+ ולחסוך עלויות ככה שזה יספיק לך להכל מהכל...
הכנות רשת אם אתה הולך לעבוד על תשתית האינטרנט לצורך טלוויזיה והזרמת מידע מומלץ רישות ביתי של 1GB רשת פנימית, זה אומר חיווט תקין עם נקודות+סוויטץ של 1GB+נתב/מודם עם חיבור 1GB ותעשה חיים....
הוט/יס עוברים על RG6 אז לא משנה להם האינטרנט שלך כל כך ואם צריך VOD הם יכינו לך HPNA או מה שצריך מעבר.. אבל העלויות בהתחברות אליהן יקרות לעומת העלויות בחיבור לחברות הבת שלהן על גבי האינטרנט הביתי..
·צריך גם אנטנה? וזה חיווט נוסף?benny123 כתב:שים לב אמרת משהו יפה "בסלון ובפינת אוכל תמיד יהיה אותו ארוץ (אותה תכנית)" - במצב זה הייתי מציע לאותם מסכים לחבר ממירי עידן+ או סטרימר וגמרנו ולראות בהם את שידורי עידן+ ולחסוך עלויות ככה שזה יספיק לך להכל מהכל......
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5895
- נתן תודות: 539 פעמים
- קיבל תודות: 910 פעמים
יש מסכים עם ממיר מובנה, ויש בלי - אם אין ממיר אז קונים ממיר עלות חד פעמית, יש כבל בודד של אודיו ותמונה המתחבר בין המסך לממיר HDMI/RCA וצריך אנטנה לקליטת השידורים וזהו אתה מסודר... (בהנחה שיש קליטה במקום פיזית)
אנטנות טלסקופיות בממירים שמכבדים עצמם מגיעים ביחד עם הממיר.. אנטנה קטנה עם בסיס מגנטי שאתה יכול לשים בכל מקום לצד המסך או על הממיר.
אנטנות טלסקופיות בממירים שמכבדים עצמם מגיעים ביחד עם הממיר.. אנטנה קטנה עם בסיס מגנטי שאתה יכול לשים בכל מקום לצד המסך או על הממיר.