מישהו יכול בבקשה לשפוך קצת אור על Yes פלוס?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
ohad-b פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

דיברתי אתמול עם השירות לקוחות. אמרו לי שאני יכול פשוט לקנות סטרימר של שיומי ולהריץ את זה ללא עלות ואז לבטל ממירים שעולים לי כסף.

השאלה איך השירות? איך הצפיה? האם אפשר להקליט תוכניות? כמה זמן?
מחפש קצת מידע על זה כי זה ממש אפור ולא ברור.

תודה רבה!

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

יש לי את השירות מאמצע יוני והוא סבבה. בהחלט עדיין יש בעיות פה ושם באפליקציה עצמה שכן זה עדיין בגרסת ה- beta. לי יש את ממיר האנדרואיד שיס מספקת ובהתחלה כשאתה עומד על תפריט כמה שניות בלי פעולה היו הרבה מאד ריצודים/הבהובים של המסך כוזה מאד הפריע אבל עכשיו זה לא קורה כמעט, אז כנראה שהם בהחלט עדיין עובדים האפליקציה שזה סימן טוב. דבר נוסף שהיה בעיה בהתחלה זה "המשך צפייה" בתפריט הבית. לא תמיד מופיעים הפרקים שהתחלת לצפות בהם מקודם ואתה רוצה להמשיך. הם כן תיקנו את זה ועכשיו זה עובד סבבה. זה בערך כל הבאגים שעולים לי כרגע בראש.

אפשר להקליט. ההקלטות נשמרות עד חצי שנה (לפי מה שכתוב באתר החברה). מצד שני יש catch up של עד שבוע אחורה לכל הערוצים.

בכללי, בתור אחד שמרוצה מיס עוד לפני האפליקציה, אני מוצא שהאפליקציה טובה. זה מרגיש כמו יס עם ממשק של נטפליקס ואני מעדיף את זה ככה מאשר הממשק של הממירים הרגילים. הוא עובד יותר חלק ויותר נעים לעין.

תפריטי ה-vod באפליקציה מסודרים אותו דבר כמו ב-vod בממירים הרגילים (מבחינת קטגוריות) אבל הרבה יותר נעים לעין וברור.

איכות הצפייה היא אותו דבר בעיניי כמו שהיה לפני בממיר האולטרה. אלא אם כן מהירות האינטרנט בבית איטית.

דבר משמעותי הוא שמי שקשה לו עם הממשק של נטפליקס או של כל שירותי הסטרימינג למיניהם יתקשה בהתחלה לנווט בין התפריטים והפעולות. צריך להתרגל, אנשים מבוגרים יותר יתקשו לדעתי עם הממשק הזה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

זה פחות יציב מאשר ממיר רגיל אבל לא רחוק מזה. בסלון אני עדין משתמש בממיר לוייני אבל מהסיבה שציינת ביטלתי את הממיר בחדר השינה. לרוב אחרי לילה אני עושה ריסטרט והכל עובד.

ofers79
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

האם ניתן ב YES+ לזפזפ בערוצים עם המספרים המוכרים כמו בשלט של הממיר הלוויני?

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4152
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

ofers79 כתב:האם ניתן ב YES+ לזפזפ בערוצים עם המספרים המוכרים כמו בשלט של הממיר הלוויני?
...
·לא

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2790
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

למרות שרציתי לאהוב את היס פלוס, זה אחד השירותים הפחות יציבים שהכרתי. TRICK PLAY עובד זוועה ועוד הרבה דברים קטנים ומרגיזים.

אפילו הסטינג יציב יותר (הזמנתי במקביל ליס פלוס רק כדי להבין אם הבעיה באפליקציה או בתשתית שלי). כמובן שלא היה קשר.

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #7 

esloan כתב:למרות שרציתי לאהוב את היס פלוס, זה אחד השירותים הפחות יציבים שהכרתי. TRICK PLAY עובד זוועה ועוד הרבה דברים קטנים ומרגיזים.

אפילו הסטינג יציב יותר (הזמנתי במקביל ליס פלוס רק כדי להבין אם הבעיה באפליקציה או בתשתית שלי). כמובן שלא היה קשר.
...
·

מסכים. הרצה אחורה וקדימה זוועה. במיוחד בממיר האנדוראיד, כאשר מריצים אחורה או קדימה לא רואים את ההרצה, קורה לי כל הזמן שאני מריץ אחורה ומוצא את עצמי צריך להריץ עוד כי עצרתי בנקודה שלא רציתי.

guyz6471
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 671
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שרשור שלא נקרא #8 

אני עם האפל טי וי שסיפקו בתחילת השירות (לפני שהיה אנדרואיד) ומאד מרוצה
ה UI ממש מהקוצע וברמה בינלואמית

NaorBenHamo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #9 

בגדול אני דווקא די מרוצה מהיס פלוס על שיאומי..
הממשק קצת איטי, אבל צריך לקחת בחשבון שזה עדיין בטא, יכול להיות גם שעם סטרימר חזק יותר כגון NVIDIA SHIELD זה יעבוד אפילו טוב יותר.
בגירסה הקודמת היו לי מלא בעיות וכשזה יצא באופן רשמי לחנות ולסרטימר של שיאומי הסתדרו הרבה דברים ואפילו נהיה קצת יותר מהיר, אבל זה עדיין לא מספיק מהיר לדעתי.

bugsbunny
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 298
נתן תודות: 101 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שרשור שלא נקרא #10 

אנחנו עם ה+ על אפל TV בחדר שינה.
לא נתקלנו בבעיות משמעותיות והשרות די יציב.
הרצה קדימה או אחורה דרך השלט של אפל עובדת יפה.
הפסקנו כמעט לגמרי לצפות בתכנים (שאינם ספורט) בשידור חי בגלל היכולת לדלג על פרסומות ולראות שתי תוכניות אחת אחרי השניה.

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #11 

היה לי עדכון ביומיים האחרונים ועכשיו השלט של היס פלוס מגביר את הווליום של הטלוויזיה ולא את הווליום של הסטרימר כמו שהיה עד עכשיו.
נערך לאחרונה על ידי berlad26 ב 15/08/2020 11:28, נערך פעם 1 בסך הכל.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8408
נתן תודות: 1376 פעמים
קיבל תודות: 1228 פעמים

שרשור שלא נקרא #12 

oferlaor כתב:זה פחות יציב מאשר ממיר רגיל אבל לא רחוק מזה. בסלון אני עדין משתמש בממיר לוייני אבל מהסיבה שציינת ביטלתי את הממיר בחדר השינה. לרוב אחרי לילה אני עושה ריסטרט והכל עובד.
...
רעיון מצוין.
קיים גם על webos ?

** עריכה - אין. לא ראיתי.
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.

Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress

olie
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 622
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #13 

מישהו הצליח להתקין את yes+ על מכשיר shield? יש לי בבית גם shield וגם MiBox וזה זמין בPlay Store רק בMiBox.

eladgrs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 215
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שרשור שלא נקרא #14 

היתה לי את חווית ה Yes+, ברשותי את שלושת המכשירים (פרטיים) :

1. AppleTV הגרסה האחרונה.
2. Nvidia Shield 2019
3. MiBox.

התקנתי את האפליקציה על שלושת המכשירים :

באופן עקרוני חוויתי על שלושת המכשירים בעיות :

1. פיקסלזציה במעבר בין הערוצים - כולל זמן ארוך עד שהסתדר (כנראה עד שבוצע ה Buffering). ולעיתים לא הסתדר.
2. Catche up - נוראי - סובל מאותן בעיות שיש ב Sting ויותר- נתקע לעיתים בחזרה אחרונית, לפעמים לא ניתן להריץ
בצורה תקינה אחרונית, ערוצים שאינם תומכים בזה (לדוגמא ערוץ 13 לא תמך בחזרה אחורנית). קריסות ב - Apple TV
ופקיסליזציה תוך כדי השידור.

לטובת המערכת : UI יפה יותר.

תקינות האינטרנט שלי אי ללא רבב - בתור מישהו שעובד בהיי טק, מחובר לסיב של פרטנר. מהירות נמדדת באופן קבוע של למעלה מ 860Mbit לשנייה. בדיקות מהירות על המכשירים המתקדמים יותר 1+2 נותנות קבוע מהירות של למעלה מ 200Mbit לשנייה לכל מכשיר. ללא Latncy - פחות מ 5milisecond ללא גיטרס. (כלומר קו מעולה כולל שימוש בתשתית Mesh Deco 9).

שידורי Netflix / Amzon Prime / AppleTV+ ללא בעיות צפיה באיכות הגבוהה ביותר. (ללא פיקסלזיציה או תקלות כלל וכלל).

מאוכזב מאוד מהשרות של Yes+ אפילו לא עניין אותם לקבל משוב - שלחו טכנאי שאמר לי ...היתי מחליף לך את הממיר (שהוכחתי לו שהוא תקין - אבל הציוד הוא שלך...אז לא יכול. - נו באמת במקום לטפל בבעיות שולחים טכנאי קופסאות).

בקיצור אם יש פה נציג אמיתי של Yes כדאי מאוד שקצת יריצו בדיקות תקינות על ה Beta שלהם מפני שזו בושה לעלות ככה לאוויר וודאי כאשר המחיר שמבקשים לגבות על השירות אינו בבטא.

rbh3
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שרשור שלא נקרא #15 

אני חושב שזה עובד לא רע על האפל, ועובד ממש גרוע על השיאומי

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”