אוזניות tws לאודיופילוש

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
amirnew פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

שלום חברים,
אוהב סאונד ובעבודה אני עובד כשכל היום אני במשרד עם אוזניות ושומע מוסיקה.
כרגע יש לי bose qc35ii שאני נהנה מהן אבל כשאתה איתן כל היום הקשת מציקה על הראש ו... יש לי תקציב ובא לי tws. אבללל. איכות הסאונד חשובה לי מאוד ,ביחד עם הנוחות כי הן יהיו באוזן שלי בערך 9 שעות ביום עם הפסקה קצרה באמצע.
המקור שלי הוא לא להיט וכמה שאני רוצה לעבוד לדיזר הייפיי קשה לוותר על הנוחות של ספוטיפי בבית במשרד עם השליטה מהטלפון... אז זה המקור, עם אופציה לדיזר הייפיי מתישהו.

בהתחלה הייתי נעול על anker soundcore liberty pro2 הביקורות מהללו. מקיר לקיר ואותן אצטרך לרכוש מכספי האישי( יש לי תקציב מהעבודה והן לא ברשימת האופציות) הייתי מוכן לקנות אותן מכספי אם הסאונד ניה שווה את זה, עד שנתקלתי בביקורת של גרמני בשם oluv , בחור דיי מבין שגם נותן בערך לשמוע את האוזניות באמצעות הציוד שיש לו, בכל אופן, הוא פתח את הביקורת באמירה they sound like shit ושהוא לא מבין את ההמלצות עליהן אלא אם האנשים מקבלים מלא כסף.

אז מה שנשאר לי כרגע הן sony mf1000m3, jabra active 75t ,B and O e8 2.0g. ולבסוף גם

Master&dynamic e07

סאונד ונוחות מקום ראשון, אחריהם הפיצ'רים.
כרגע נוטה לסוני.

ממש ממש ממש אשמח לשמוע את דעתכם, כי היום אי אפשר לדעת כבר אם ביקורת היא ממומנת או כנה. . .

אמיר

HeadphoneGuru
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 77
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

amirnew פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #3 

יש לך אותם?
טובוץ מהסוני? כי עניין התקציב פה לא משנה, להיפך. אלה יעלו לי 400 שקל והאופציות שרשמתי לא יעלו כלום.

HeadphoneGuru
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שרשור שלא נקרא #4 

@amirnew
אכן כן - אחרת לא הייתי ממליץ וההמלצה שלי היא מבחינת סאונד בלבד. עניין הנוחות זה אינדיבידואלי לחלוטין - מה שנוח לי לא בהכרח יהיה נוח לך, לכל אחד מבנה אוזן שונה.
אם יש לך איזה IEM בבית אז תקח את טיפים שנוחים לך ותבדוק - בהרבה מקרים הטיפים שמגיעים בערכה לא משהו, אז מזמינים מ-עליאקספרס יש שם מבחר עצום מכל סוג ודגם.

amirnew פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #5 

@HeadphoneGuru
· מעניין אקרא עליהם... האמת ראיתי ביקורת של oluv עליהן. אמר שהן סבבה, שזה טוב מאוד חח.
אבל הוא לא בדק את הסוני אף פעם.
שמעת את הסוני המדוברות?

HeadphoneGuru
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שרשור שלא נקרא #6 

כן שמעתי את הסוני אצל היבואן של TEVI - יש לו עוד כמה דגמים (לא זוכר איזה אבל מהמובילים) להשוואה.
אם היתי צריך TWS לשיחות הייתי לוקח את ה סוני - הן מעולות לזה. במוזיקה - העדפתי את הצליל של TEVI בהרבה (לטעמי) אבל זה מה שיפה אצל יעקב (היבואן) הוא נותן לשמוע גם את ה TWS ולהשוות.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”