שרשור תגובות: גלקסי נוט 20 אולטרה: לשדרג או לא? בדקנו
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3281
- נתן תודות: 121 פעמים
- קיבל תודות: 779 פעמים
פוקוס בנוט 20 אולטרה
תודה על הסקירה !
שמתי לב שבנוט 20 אולטרה במערך המצלמות האחורי בצד ימין יש "מלבן" עם לד אדום או לייזר ובעוד שב S20 אולטרה יש רק "עיגול" שזה כנראה מצלמת עזר לפוקוס או עומק שדה או משהו כזה, האם השינוי הזה נועד רק לפוקוס או לעוד דברים ?
שמתי לב שבנוט 20 אולטרה במערך המצלמות האחורי בצד ימין יש "מלבן" עם לד אדום או לייזר ובעוד שב S20 אולטרה יש רק "עיגול" שזה כנראה מצלמת עזר לפוקוס או עומק שדה או משהו כזה, האם השינוי הזה נועד רק לפוקוס או לעוד דברים ?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
לא ממש הבנתי לגבי ה DEX האלחוטי...
הורדת את תוכנת/אפליקציית DEX למסך על מנת שזה יעבוד?
הורדת את תוכנת/אפליקציית DEX למסך על מנת שזה יעבוד?
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

·לא. עובד ככה בלי שום התקנה של שום דבר.טלHD כתב:לא ממש הבנתי לגבי ה DEX האלחוטי...
הורדת את תוכנת/אפליקציית DEX למסך על מנת שזה יעבוד?...
כמובן על מסכים תומכים
אלי חבוש
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

·3400 לאולטרה כולל אוזניות?Dadon1 כתב:ברשותי נוט 8,רציתי לדעת אם השדרוג כדאי והשינוי משמעותי, אני יכול לרכוש באילת במחיר 3400₪ כולל אוזניות...
בכל מקרה, כן, יש שיפורים גדולים מהנוט 8
אלי חבוש
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

·עברתי על הכתבה שוב. מצאתי שני מקומות עם סיכולי אותיות. תוקן. מקווה שכעת קל יותר.tamirl כתב:קשה לי לקרוא, המון שגיאות הגהה......
אם מצאת שגיאה נוספת שפוספסה (קורה לפעמים), תוכל לפנות בפרטי ונשמח לתקן.
יש גם וידאו בכתבה.
שב"ש
אלי חבוש
לפני הסרטון [url=]הבא לא בטוח שההבדל במעבדים שולי וההשפעה שלו לא מסתיימת במהירות ביצוע. הוא מדבר שם על איכות התמונה מהמצלמה למשל.
בשורה התחתונה, כיוון שאקסינוס הוא מעבד של סמסונג, והם לא צריכים לשתף את qualcomm ברווחים, סיכוי אפסי לראות את ה-snapdragon בארץ.
בשורה התחתונה, כיוון שאקסינוס הוא מעבד של סמסונג, והם לא צריכים לשתף את qualcomm ברווחים, סיכוי אפסי לראות את ה-snapdragon בארץ.
בתור בעלים לשעבר של NOTE 2 (כן לא טעיתי בכתיבה, 2)... המכשיר חבל על הזמן !.
נותן תמורה מצויינת!
תהיה מלך במשך שנה, עד שיצא NOTE 30 בשנה הבאה
מוצר מצויין, נתן לי שירות של 7 שנים עם תחזוקה פה ושם (תצוגה מצויינת וצילום מצויין, גם האאודיו).
תענוג לעבוד עם צג כזה גדול (לא לכולם אבל).
שמעתי דברים מדהימים על המכשיר,
תודה על הכתבה
SNAPDRAGON זה רק מסין ויתכן ותצטרך לעשות לו התקנת ROM (צריכים לבדוק טוב איך לעשות את זה). לדעתי זה אפשרי.
שווה לקרוא לגבי התרים הנתמכים.
למרות שלדעתי במכשירי הדגל יש תמיכה בהמון תדרים כך שאתה מסודר לא משנה עם איזו חברה אתה עובד.
אני גם בספק שתהיה תמיכה בארץ או בעולם ב 5G בפועל ב2-3 שנים הקרובות, ההתקנה אמורה להיות רצינית מאוד.
נותן תמורה מצויינת!
תהיה מלך במשך שנה, עד שיצא NOTE 30 בשנה הבאה
מוצר מצויין, נתן לי שירות של 7 שנים עם תחזוקה פה ושם (תצוגה מצויינת וצילום מצויין, גם האאודיו).
תענוג לעבוד עם צג כזה גדול (לא לכולם אבל).
שמעתי דברים מדהימים על המכשיר,
תודה על הכתבה
SNAPDRAGON זה רק מסין ויתכן ותצטרך לעשות לו התקנת ROM (צריכים לבדוק טוב איך לעשות את זה). לדעתי זה אפשרי.
שווה לקרוא לגבי התרים הנתמכים.
למרות שלדעתי במכשירי הדגל יש תמיכה בהמון תדרים כך שאתה מסודר לא משנה עם איזו חברה אתה עובד.
אני גם בספק שתהיה תמיכה בארץ או בעולם ב 5G בפועל ב2-3 שנים הקרובות, ההתקנה אמורה להיות רצינית מאוד.