ממיר YesUltra מרוחק
-
avinatbezeq
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 182
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
שלום לכולם,
מבקש לפתור את הסיפור הארוך של חיבור של אימא שלי ל-YES
בקצרה, הבעיה היא שהיא רואה טלוויזיה מהמיטה, והמיטה מרוחקת מהממיר של היס, היושב בתוך ארון.
כדי לפתור את זה שמתי אפל-TV (צמוד לטלוויזיה) שמחובר דרך ה-WIFI ומריץ Yes Plus. איכות השידור אחלה, אבל אימא שלי ממש-ממש-ממש לא מסתדרת עם הממשק (המעצבן ומלא דברים זזים) של ה-Yes Plus. כל מה שהיא רוצה זה שלט עם מספרים, שכשהיא לוחצת 11 היא תראה ערוץ 11 וכו'. (ובסוגריים - לא יאמן שהם לא מספקים ממשק מפושט בשביל זה!)
הבנתי שהממיר של ה-Yes Ultra עובד מול השלט שלו עם RF, כך שלא צריכה להיות בעיה שהוא בארון סגור ומרוחק.
יש לאנשים ניסיון עם זה?
מבקש לפתור את הסיפור הארוך של חיבור של אימא שלי ל-YES
בקצרה, הבעיה היא שהיא רואה טלוויזיה מהמיטה, והמיטה מרוחקת מהממיר של היס, היושב בתוך ארון.
כדי לפתור את זה שמתי אפל-TV (צמוד לטלוויזיה) שמחובר דרך ה-WIFI ומריץ Yes Plus. איכות השידור אחלה, אבל אימא שלי ממש-ממש-ממש לא מסתדרת עם הממשק (המעצבן ומלא דברים זזים) של ה-Yes Plus. כל מה שהיא רוצה זה שלט עם מספרים, שכשהיא לוחצת 11 היא תראה ערוץ 11 וכו'. (ובסוגריים - לא יאמן שהם לא מספקים ממשק מפושט בשביל זה!)
הבנתי שהממיר של ה-Yes Ultra עובד מול השלט שלו עם RF, כך שלא צריכה להיות בעיה שהוא בארון סגור ומרוחק.
יש לאנשים ניסיון עם זה?
-
avinatbezeq
- חבר פעיל מאוד

·הי יוני, ותודה.yoni71 כתב:@avinatbezeq
·צריך להחליף שלט רגיל לשלט קולי ,שבו יש אפשרות חיבור דרך RF.
יש לי כזה ועובד מצוין גם דרך הקיר...
אני מניח שהשלט הזה הוא לא רק קולי, אלא גם עם כפתורים? אפשר להזמין אותו מיס?
-
avinatbezeq
- חבר פעיל מאוד