אחרי 18 שנים עם YES , מתנתק מהם עקב אכזבה
-
רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5345
- נתן תודות: 954 פעמים
- קיבל תודות: 135 פעמים
·נציג רשמי של YES מסר את האמת אבל לא את כל האמת בבקשה לשידרוג ממיר ושינוי חבילה.איינשטיין כתב:תפרט ממה התאכזבת כדי שלא נציע לך חלופה שבה תתאכזב מאותו דבר...
מאז אותה שיחה עברתי נציגים שהמשיכו ב ״אי דיוקים״ - השיחה המוקלטת מוכיחה את צדקתי
אבל הם מתחמקים
שורה תחתונה - שירות וזילזול באינטיליגנציה עד כדי בקשה לניתוק אחרי כל כך הרבה שנים איתם
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1375
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
@רונן
·מדהים
לצערי בארץ המצב של נותני שירות, לא להיט.
בדיוק כתבתי פוסט בנושא
דווקא יס אצלי עדיפים.. אם כי הכי יקרים by far
תסכול משירותי הטלוויזיה בארץ. אין אחד ראוי
·מדהים
לצערי בארץ המצב של נותני שירות, לא להיט.
בדיוק כתבתי פוסט בנושא
דווקא יס אצלי עדיפים.. אם כי הכי יקרים by far
תסכול משירותי הטלוויזיה בארץ. אין אחד ראוי
בברכה קובי כהן
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
·mrraz111 כתב:תעשה כמוני התנתקתי מיס ועברתי לסטינג
עובד מעולה באיכות יותר טובה...
עם ממיר שלהם או באפליקציה שהורדת למסך?
מהחוויה שלי, הממיר שלהם קטסטרופה.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8516
- נתן תודות: 177 פעמים
- קיבל תודות: 395 פעמים
אצלנו כבר כמה חודשים עם סטינג. שני ממירי סטינג עובדים מעולה, אפס תקיעות. ואחד שיאומי מיבוקס S - גם עובד בסדר גמור, יצא איזה פעמיים שהיינו צריכים לנתק ולחבר אותו לחשמל מחדש. לא נורא בהתחשב לשימוש המאסיבי של כל המשפחה.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
·איינשטיין כתב:אצלנו כבר כמה חודשים עם סטינג. שני ממירי סטינג עובדים מעולה, אפס תקיעות. ....
איזה ממיר, הטכניקולור העגול ?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4675
- נתן תודות: 374 פעמים
- קיבל תודות: 633 פעמים
כמו שכתבתי בפוסט המקביל -- אני עם סטינג מיום ההשקה. כרגע עם שלושה נגני NVIDIA SHIELD ו Apple TV אחד.
האיכות פנטסטית והשירות יציב ואמין -- למעשה התקלה המדוברת של יס / סטינג בשבוע שעבר, הייתה הפעם הראשונה (למיטב זכרוני) שהשירות "נפל" מזה כשלוש שנים .. !
אני מנוי על חבילות סרטים וסדרות (69 ש"ח לחודש אם אני לא טועה) שלדעתי מכסות כ 70-80% מהקטלוג המקביל של יס.
כמו כן הציוד כולו שלי -- מעולם לא טרחתי אפילו לבקש את הנגן החינמי שמגיע עם השירות ..... כך שלמעשה אם אחליט מסיבה כל שהיא להתנתק מהשירות אז מן הסתם מדובר בכמה קליקים באתר ...
האיכות פנטסטית והשירות יציב ואמין -- למעשה התקלה המדוברת של יס / סטינג בשבוע שעבר, הייתה הפעם הראשונה (למיטב זכרוני) שהשירות "נפל" מזה כשלוש שנים .. !
אני מנוי על חבילות סרטים וסדרות (69 ש"ח לחודש אם אני לא טועה) שלדעתי מכסות כ 70-80% מהקטלוג המקביל של יס.
כמו כן הציוד כולו שלי -- מעולם לא טרחתי אפילו לבקש את הנגן החינמי שמגיע עם השירות ..... כך שלמעשה אם אחליט מסיבה כל שהיא להתנתק מהשירות אז מן הסתם מדובר בכמה קליקים באתר ...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
·sigamore כתב:כמו שכתבתי בפוסט המקביל -- אני עם סטינג מיום ההשקה. כרגע עם שלושה נגני NVIDIA SHIELD ו Apple TV אחד.
כמו כן הציוד כולו שלי -- מעולם לא טרחתי אפילו לבקש את הנגן החינמי שמגיע עם השירות ..... כך שלמעשה אם אחליט מסיבה כל שהיא להתנתק מהשירות אז מן הסתם מדובר בכמה קליקים באתר ......
איזה ספק ותשתיות שלך?