באמת אין מה לראות: הציבור שילם יותר מ-50 מיליון שקל על ערוצי שידור ריקים
·שלגון כתב:טוב, הגיע הזמן לקנות ממיר DVB-T2....
לא נראה לי ועוד בתקופת הקורונה שלהרבה אנשים במדינה לא קל לקנות ממיר נוסף ועוד מהסוג שעולה עוד כסף.
מצד שני מי שמשדר בעידן פלוס מתלונן בגלל שלא מבטלים את המרבב הראשון לממיר הישן, בטענה שהוא עולה הרבה כסף,
וגם שאין מספיק ציוד טוב בכל מדינת ישראל ליקלוט כמו שצריך את השידור של המרבב המתקדם
אז הסיכוי ששאר הערוצים בעידן פלוס ישדרו באיכות HD אפילו של 720P, היא מאוד נמוכה,
והסיכוי שאם יגמר הכסף שהרשות השניה משדרת בינתים לעידן פלוס, שעידן פלוס יסגר, היא גבוהה.
לא נראה לי שבשנת 2021 שיהיו עוד ערוצים בעידן פלוס.
והחלום שאפשר יהיה בתשלום מוזל לראות בעידן פלוס למשל ערוץ ספורט, או ערוץ סרטים, ואו באיכות HD את הערוצים רשת 13 וקשת 12 הולך ומתרחק.
ושבמקום זה הוא יצטרך או ימשיך לשלם עוד לא מעט כסף כל חודש לחברת טלוויזיה רב ערוצים,
או לצפות בתכנים דרך האינטרנט,
נכון לעכשיו ועוד ממקודם דרך צלחת לווין פרטית בקליטה בחינם, הערוצי טלוויזיה מישראל כאון 11 וומכאן וקשת 12 ורשת 13, לא משדרים באיכות HD, ושאני פניתי אליהם לפני כמה זמן בנושא, הם אמרו לי שהם לא מתכוונים לשדר דרך הלווין בקליטה בחינם באיכות HD את הערוצים שלהם, בכאן אמרו שזה עולה להם המון כסף, שאותו הם מעדיפים להשקיע בדברים אחרים ועדיין חסר להם הרבה כסף על שהם שילמו המון כסף בגלל אירוח האירוויזיון, ברשת 13 ובקשת 12 אמרו לי שהם מעדיפים להשקיע בתכנים שלהם, כי מאז פיצול ערוץ 2 כל אחד מהערוצים מקבל פחות רייטינג ופחות כסף שהוא צריך ממפרסמים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5877
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 296 פעמים
·הכל טוב, רק למה לפרסם לינק לכתבה שדורשת מנוי?רןכהן כתב:מאז 2017 מממנת קופת המדינה חלק מתפעול המערך המורחב של עידן פלוס, אף שהוא כמעט ריק מערוצים וללא תוכן ■ הרשות: תהליך ההתייעלות יושלם בשבועות הקרובים.
https://www.themarker.com/advertising/. ... -1.9176827...