סיפור מקרה והתייעצות על חברת f&f (מייבאת מקררי פישר אנד פייקל)
שלום,
קניתי מקרר כפול של פישר פייקל מחנות חשמלנטו.
התלונה היא לא על חשמלנטו, אם כי חבל שלא עזרו יותר ... ציפיתי לקצת יותר.
מדובר על 2 מקררים נפרדים שמחוברים בקיט, ומהרגע הראשון, אחד מהמקררים רעיש כמו משאית.
זה וידאו של הרעש:
https://photos.google.com/share/AF1QipP ... pqVjFBY3VB
המקרר לא רועש כך 24 שעות, רק במחזורים מסויימים.
הגיע טכנאי (וגם זה סיפור הזוי ... הם לא קובעים שעת הגעה. הם אומרים , נגיע כשנהיה באיזור. כשהתעקשתי על תאריך, נתנו לי, אבל ביקשתי גם שעה, אמרו: נחזור אלייך, וכמובן לא חזרו. התקשרתי עוד כמה פעמים כולל יום לפני התאריך שנתנו ולא נתנו לי שעה. ביום ההגעה, שלחו לי ב 6 בבוקר הודעה שמגיעים עוד כמה שעות).
הטכנאי כביכול תיקן משהו ואמר שסיים, המקרר עדיין רעש, והוא אמר שככה זה מנוע אינוורטר. אמרתי שזה לא מקובל עליי, והוא אמר לדבר עם השירות. בשירות אמרו לי שככה זה, ומאז בגדול הם מתעלמים ממני מהמיילים שלי, חוץ מתשובה ראשונה ש"ככה זה". אני מודה שהרמתי את הקול בשיחה איתם, כי כבר התעצבנתי מאד, אבל הם אמורים להיות נותן שירות מקצועי.
בשיחה איתם, הנציג שלהם גם קילל אותי - יש לי הקלטה, בינתיים אשמור אותה לעצמי.
החווית שירות אצלם פשוט הזויה, לא ניתקלתי במשהו כזה מעולם.
בינתיים הנחתי ספוג מאחורה לספוג חלק מהרעש.
זה אמור ליהיות מקרר יוקרתי (שני המקררים ביחד - 20,000 שח).
הגשתי תלונה למועצה לצרכנות, אבל אם למישהו יש עיצה נוספת איך להתנהל מולם, אשמח.
ואם מישהו שוקל לקנות מוצר מהחברה הזו, כדאי שייקח בחשבון את הסיפור שלי, אני מתחרט על הקניה היקרה הזו.
תודה!
קניתי מקרר כפול של פישר פייקל מחנות חשמלנטו.
התלונה היא לא על חשמלנטו, אם כי חבל שלא עזרו יותר ... ציפיתי לקצת יותר.
מדובר על 2 מקררים נפרדים שמחוברים בקיט, ומהרגע הראשון, אחד מהמקררים רעיש כמו משאית.
זה וידאו של הרעש:
https://photos.google.com/share/AF1QipP ... pqVjFBY3VB
המקרר לא רועש כך 24 שעות, רק במחזורים מסויימים.
הגיע טכנאי (וגם זה סיפור הזוי ... הם לא קובעים שעת הגעה. הם אומרים , נגיע כשנהיה באיזור. כשהתעקשתי על תאריך, נתנו לי, אבל ביקשתי גם שעה, אמרו: נחזור אלייך, וכמובן לא חזרו. התקשרתי עוד כמה פעמים כולל יום לפני התאריך שנתנו ולא נתנו לי שעה. ביום ההגעה, שלחו לי ב 6 בבוקר הודעה שמגיעים עוד כמה שעות).
הטכנאי כביכול תיקן משהו ואמר שסיים, המקרר עדיין רעש, והוא אמר שככה זה מנוע אינוורטר. אמרתי שזה לא מקובל עליי, והוא אמר לדבר עם השירות. בשירות אמרו לי שככה זה, ומאז בגדול הם מתעלמים ממני מהמיילים שלי, חוץ מתשובה ראשונה ש"ככה זה". אני מודה שהרמתי את הקול בשיחה איתם, כי כבר התעצבנתי מאד, אבל הם אמורים להיות נותן שירות מקצועי.
בשיחה איתם, הנציג שלהם גם קילל אותי - יש לי הקלטה, בינתיים אשמור אותה לעצמי.
החווית שירות אצלם פשוט הזויה, לא ניתקלתי במשהו כזה מעולם.
בינתיים הנחתי ספוג מאחורה לספוג חלק מהרעש.
זה אמור ליהיות מקרר יוקרתי (שני המקררים ביחד - 20,000 שח).
הגשתי תלונה למועצה לצרכנות, אבל אם למישהו יש עיצה נוספת איך להתנהל מולם, אשמח.
ואם מישהו שוקל לקנות מוצר מהחברה הזו, כדאי שייקח בחשבון את הסיפור שלי, אני מתחרט על הקניה היקרה הזו.
תודה!
@shaylev80
·חשמלנטו היו מכותבים לכל המיילים שלי וגם פניתי אליהם בטלפון.
האמת, התקשרו ואמרו שיעזרו, אבל לא שמעתי מהם כבר יותר מחודש.
מה שהיה צריך להדליק אצלי נורת אזהרה היה האזהרה של חשמלנטו לבדוק את המקרר מכל הכיוונים טוב טוב לפני שאני משחרר את המובילים, ואמרו לי במיוחד ביבואן הזה. האזהרה הזו חזרה על עצמה כמה פעמים...
·חשמלנטו היו מכותבים לכל המיילים שלי וגם פניתי אליהם בטלפון.
האמת, התקשרו ואמרו שיעזרו, אבל לא שמעתי מהם כבר יותר מחודש.
מה שהיה צריך להדליק אצלי נורת אזהרה היה האזהרה של חשמלנטו לבדוק את המקרר מכל הכיוונים טוב טוב לפני שאני משחרר את המובילים, ואמרו לי במיוחד ביבואן הזה. האזהרה הזו חזרה על עצמה כמה פעמים...
האמת שאחת החששות בהחלפה לפני שנה את מקרר האמקור הישן שהמאוורר של המדחס שלו התחיל להרעיש אחרי הרבה שנים של עבודה, הייתה שהמקרר החדש ירעיש. ניסיתי להאזין למקררים בחנות כדי להבין האם הם שקטים מספיק.
לבסוף רכשנו מקרר הייסנס שעלה בסביבות 5000 ושקט ממש ממש.
יש לו בעיות אחרות של צירי דלתות שמוחלפות כל כמה זמן כי הדלת לא עומדת בסוף הפתיחה ונסגרת מעצמה.
יש לציין את השירות של ח.י שאחרי כמה החלפות כאלה הציעו לנו להחליף מקרר למקרר אחר, אבל בינתיים אנחנו עוד חושבים על זה.
אבל מבחינת השקט הוא ממש שקט.
לבסוף רכשנו מקרר הייסנס שעלה בסביבות 5000 ושקט ממש ממש.
יש לו בעיות אחרות של צירי דלתות שמוחלפות כל כמה זמן כי הדלת לא עומדת בסוף הפתיחה ונסגרת מעצמה.
יש לציין את השירות של ח.י שאחרי כמה החלפות כאלה הציעו לנו להחליף מקרר למקרר אחר, אבל בינתיים אנחנו עוד חושבים על זה.
אבל מבחינת השקט הוא ממש שקט.
אנו כל כך מתחברים עם המקרה שלך.
נחת זרועה של חברת F&F פגעה בנו בעוצמה רבה.
רכשנו מהם 2 מקררי "ארדו" באלפים רבים של שקלים.
הסאגה איתם התחילה שלא היה קשר בין מועד האספקה המובטח למועד האספקה בפועל.
בהמשך נטען שהדגם שהזמנו אינו במלאי ומכיוון שמדובר היה בכניסה לדירה חדשה (שחייבים מקרר), סיפקו לנו לבסוף מקררים מדגם אחר.
הגיעו מקררים מהדגם האחר, אך אבוי, כשהגיעו טכנאים להתקינו, נשברה רגלית של אחד המקררים ולאורך חודשים רבים פעולת המקררים לא תקינה. גם בחלוף כשנתיים וחצי אנו כלל איננו שביעי רצון מיבואן כושל זה וטיפולו בלקוחות.
תשאלו שאלה פשוטה - לכל אתר של חברה מכובדת יש מקום לחוות דעת של לקוחותיה - מדוע לחברת F&F אין אופציה כזו באתר שלה? די לחכימא ברמיזא...
לסוף שאלתך נשיב - הפתרון היחיד עם חברה כושלת זו הוא לתבוע אותה בבית המשפט.
תבענו וזכינו.
צאו ותלמדו, שרלטנים כמו חברת F&F לא יקבלו סעד מבית משפט.
נחת זרועה של חברת F&F פגעה בנו בעוצמה רבה.
רכשנו מהם 2 מקררי "ארדו" באלפים רבים של שקלים.
הסאגה איתם התחילה שלא היה קשר בין מועד האספקה המובטח למועד האספקה בפועל.
בהמשך נטען שהדגם שהזמנו אינו במלאי ומכיוון שמדובר היה בכניסה לדירה חדשה (שחייבים מקרר), סיפקו לנו לבסוף מקררים מדגם אחר.
הגיעו מקררים מהדגם האחר, אך אבוי, כשהגיעו טכנאים להתקינו, נשברה רגלית של אחד המקררים ולאורך חודשים רבים פעולת המקררים לא תקינה. גם בחלוף כשנתיים וחצי אנו כלל איננו שביעי רצון מיבואן כושל זה וטיפולו בלקוחות.
תשאלו שאלה פשוטה - לכל אתר של חברה מכובדת יש מקום לחוות דעת של לקוחותיה - מדוע לחברת F&F אין אופציה כזו באתר שלה? די לחכימא ברמיזא...
לסוף שאלתך נשיב - הפתרון היחיד עם חברה כושלת זו הוא לתבוע אותה בבית המשפט.
תבענו וזכינו.
צאו ותלמדו, שרלטנים כמו חברת F&F לא יקבלו סעד מבית משפט.
אני מזועזעת. סיפור דומה קרה לי עם מדיח של פישר אנד פייקל.
ֿיש לי מדיח של שתי מגרות שעלה כמו ארבעה מדיחים.
ֿהמדיח התחתון לא עבד ושירות אלרם שהגיעו אמרו לי שצריך להחליף מנוע. כמובן שהסכמתי . אחרי מספר שבועות של המתנה
ֿהודיעו לי מהשירות שהיבואן לא מתחייב להזמנת המנוע.
ֿהתקשרתי ליבואן וענה לי אדם גס רוח שצעק שהוא לא חייב לי דבר . הוא הודיע לי שהוא לא אחראי וטרק לי את הטלפון. התקשרתי על מנת לדעת מה שמו וזכיתי לצעקה וטרייה נוספת.
ֿאני לא מתכוונת לשתוק. מדובר במוצרי יוקרה שעולים הון . אני מתכוונת לכתוב למנכ״ל החברה בניו זילנד ובנוסף אני רוצה להגיש תביעה יצוגית.
ֿאין לי ספק שיש הרבה לקוחות שנכוו ובנוסף חובתנו להזהיר לקוחות פוטנציאליים שלא ליפול בפח.
ֿיש לי מדיח של שתי מגרות שעלה כמו ארבעה מדיחים.
ֿהמדיח התחתון לא עבד ושירות אלרם שהגיעו אמרו לי שצריך להחליף מנוע. כמובן שהסכמתי . אחרי מספר שבועות של המתנה
ֿהודיעו לי מהשירות שהיבואן לא מתחייב להזמנת המנוע.
ֿהתקשרתי ליבואן וענה לי אדם גס רוח שצעק שהוא לא חייב לי דבר . הוא הודיע לי שהוא לא אחראי וטרק לי את הטלפון. התקשרתי על מנת לדעת מה שמו וזכיתי לצעקה וטרייה נוספת.
ֿאני לא מתכוונת לשתוק. מדובר במוצרי יוקרה שעולים הון . אני מתכוונת לכתוב למנכ״ל החברה בניו זילנד ובנוסף אני רוצה להגיש תביעה יצוגית.
ֿאין לי ספק שיש הרבה לקוחות שנכוו ובנוסף חובתנו להזהיר לקוחות פוטנציאליים שלא ליפול בפח.