YES תשקיע 80 מיליון שקל במעבר לשיטת שידור ב-HD
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
חברים זה לא שרשור על HOT, ואני לא רוצה להפוך לאתר "אנטי הוט".
לגבי הנושא הזה, היום שחררו את המידע רשמית, אבל זה היה ידוע לנו ממזמן (כל מי ששאל קיבל את התשובה הזו).
אנחנו גם יודעים שלא מדובר על ערוץ איזוטרי אחד מסכן, אלא משהו הרבה יותר רציני (ולכן גם העלות הזו).
לגבי הנושא הזה, היום שחררו את המידע רשמית, אבל זה היה ידוע לנו ממזמן (כל מי ששאל קיבל את התשובה הזו).
אנחנו גם יודעים שלא מדובר על ערוץ איזוטרי אחד מסכן, אלא משהו הרבה יותר רציני (ולכן גם העלות הזו).
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6030
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
במו ידי החזקתי היום קלטת 1080-50i HD עם איזה תכנית ספורט אירופאית, של יס. (אני עובד בתחום).
הם בהחלט נערכים.
הם בהחלט נערכים.
- michael100
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 286
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
התקשרתי אליהם בכוונה להזמין YES MAX, ואז ראיתי את הידיעה הזו.
שאלתי את נציגת המכירות מה הם יעשו עם אלו שמזמינים יס מקס ומתחייבים ל- 3 שנים, האם יחליפו להם ממירים לממיר HD? התשובה הייתה שאין להם פרטים בנתיים.
בכל אופן, היא אמרה שמהמכתב שהפיץ המנכ"ל לעובדי YES עולה כי מדובר על ערוצי הבית של יס בשלב הראשון וערוצים נוספים בהמשך.
שאלתי את נציגת המכירות מה הם יעשו עם אלו שמזמינים יס מקס ומתחייבים ל- 3 שנים, האם יחליפו להם ממירים לממיר HD? התשובה הייתה שאין להם פרטים בנתיים.
בכל אופן, היא אמרה שמהמכתב שהפיץ המנכ"ל לעובדי YES עולה כי מדובר על ערוצי הבית של יס בשלב הראשון וערוצים נוספים בהמשך.
- oferlaor
- מנהל

אגב, דווקא בספורט העולם משתדל לעבוד ב-720P (צריך כמובן לבדוק את זה ולראות מה נראה טוב יותר)
- oferlaor
- מנהל

לגבי יס מקס, מה שאנחנו יודעים בשלב זה הוא שה-HD לא מחליף את המקס (כלומר, בשלב ראשון לא יהיו ממירי HDTV עם יכולות PVR).
המשמעות? שיהיה צורך בשני ממירים, בהתחלה לפחות.
המשמעות? שיהיה צורך בשני ממירים, בהתחלה לפחות.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3537
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 193 פעמים
אחלה, יותר מכשירים ב-rack, יותר טוב (או יותר רע אם מסתכלים מנק' המבט של ההנהלהoferlaor כתב: המשמעות? שיהיה צורך בשני ממירים, בהתחלה לפחות....
חוץ מהעניין הויזואלי, אני מעדיף, כצרכן, בשלב ההתחלה לקבל מכשיר יעודי לכל דבר שעושה את עבודתו כמו שצריך מאשר לקבל מכשיר שעושה גם וגם אך גם חצי וחצי.
ד"א, אין היום פתרונות Deinterlacing טובים ל-Video (אחרת, מדוע משתדלים להעביר ספורט ב-720p) ?
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 834
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
שום מילה על טכנולוגיית הHD שהם מתכוונים ליישם. החשש הוא שהם ישתמשו בMPEG2 הנחות, המיושן והפרימיטיבי שמתמשים בו היום, זה שברגע שמורידים לו קצת את רוחב הפס - התוצאה המתקבלת זו הזוועה שמשודרת היום ביס והוט (שאוהבות להוריד רוחב פס לכל ערוץ בשביל לדחוס עוד ערוצים). זה שמשדרים HD זה לא מבטיח שהאיכות תהיה טובה ואם נקבל HD שנראה כמו הSD היום לאחר מעבר מלא של הערוצים (מאותן סיבות של רצון להכניס הרבה ערוצים על רוחב פס נתון) אז זה פשוט יהיה מאכזב.
אני מאוד מקווה שהם הולכים להשתמש בדחיסת הH264 המודרנית שדורשת רוחב פס הרבה יותר נמוך, נותנת תמונה שנראת הרבה יותר טוב מבחינת עיוותים וארטיפקטים, מתמודדת הרבה יותר טוב עם תנועה מהירה בתמונה או שינוי מהיר שלה ומתמודדת משמעותית יותר טוב עם רוחב פס נמוך.
נקווה שבקרוב יתחילו לדלוף שמועות על הטכנולוגיה, בתקווה שבחרו בטכנולוגיה המודרנית ולא בזו הפרימיטיבית (אם כבר מחליפים ציוד - אז לנצל את ההזדמנות ).
אני מאוד מקווה שהם הולכים להשתמש בדחיסת הH264 המודרנית שדורשת רוחב פס הרבה יותר נמוך, נותנת תמונה שנראת הרבה יותר טוב מבחינת עיוותים וארטיפקטים, מתמודדת הרבה יותר טוב עם תנועה מהירה בתמונה או שינוי מהיר שלה ומתמודדת משמעותית יותר טוב עם רוחב פס נמוך.
נקווה שבקרוב יתחילו לדלוף שמועות על הטכנולוגיה, בתקווה שבחרו בטכנולוגיה המודרנית ולא בזו הפרימיטיבית (אם כבר מחליפים ציוד - אז לנצל את ההזדמנות ).
כלומר המריחות שאני רואה (ויש להדגיש רק בחלק מהערוצים בעיקר ערוצי הסרטים) היום בהוטBRK כתב: מתמודדת הרבה יותר טוב עם תנועה מהירה בתמונה או שינוי מהיר שלה....
הם ביגלל הדחיסה ולא הטלויזיה?
דרך אגב יש ערוץ חדשות אחד צרפת 24 (ערוץ 70) שאיכות התמונה במיבזקים אצלהם ממש טובה
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3542
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 407 פעמים
- קיבל תודות: 349 פעמים
- יצירת קשר:
HD@Yes
BRK
כפי שפורסם באתר לפני כחודשיים יס העלו לאוויר מספר ערוצי ניסיון והם שידרו ב H264.
אני מוכן לנחש פה שהסיבה שהוט לא יצאו בשידורים מסחריים עד עתה עם ערוצי HD זה בגלל שמישהו שם הבין שאין להם שום סיבה היום להתחיל לשדר ב MPEG2HD מלבד אולי זמינות של ממירים זולים ושהם יבכו לדורות על רוחב הפס שהם יבזבזו.
אגב בפרק האחרון של גיבורים ששודר ביס האיכות הייתה מדהימה ,מישהו יכול לומר אם הם שידרו ממקור HD לצורך בדיקת שידור סימולטני של אותו החומר בסטנדרטים שונים?
כפי שפורסם באתר לפני כחודשיים יס העלו לאוויר מספר ערוצי ניסיון והם שידרו ב H264.
אני מוכן לנחש פה שהסיבה שהוט לא יצאו בשידורים מסחריים עד עתה עם ערוצי HD זה בגלל שמישהו שם הבין שאין להם שום סיבה היום להתחיל לשדר ב MPEG2HD מלבד אולי זמינות של ממירים זולים ושהם יבכו לדורות על רוחב הפס שהם יבזבזו.
אגב בפרק האחרון של גיבורים ששודר ביס האיכות הייתה מדהימה ,מישהו יכול לומר אם הם שידרו ממקור HD לצורך בדיקת שידור סימולטני של אותו החומר בסטנדרטים שונים?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
אני מאוד מקווה שלהבדיל מהיס מקס, הממירים העתידיים ל HDTV עם PVR ידעו להשתמש בחשמל למטרות אחרות מלבד ייצור חום. כואב לי הלב על צריכת החשמל המופרזת של המקס אבל אין לי הרבה אלטרנטיבות בינתיים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

BRK,
גם זה כבר פורסם בעבר - H264 מבוסס על DVBS2 (לא בדיוק מסוג הדברים שצריכים להיות מפורסמים בהודעה לעיתונות...)
גם זה כבר פורסם בעבר - H264 מבוסס על DVBS2 (לא בדיוק מסוג הדברים שצריכים להיות מפורסמים בהודעה לעיתונות...)