Yes Max מרעיש + בעיית DD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
udiled פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #1 

הי חברים,
קיבלתי בשבוע שעבר, בשעה טובה, Yes Max. יש לי שתי בעיות איתו שאשמח אם תנסו לעזור לי לפתור:
א. המכשיר מרעיש, רעש של מאוורר/פעולת דיסק (כנראה המאוורר). סביבת העבודה שלו ממוזגת ומאווררת אך הוא ממשיך להרעיש. לא משהו מטורף, אך מספיק בשביל להציק. מכירים את הבעיה? האם זו התנהגות נורמלית של המכשיר? רעיונות לפתרון?
ב. נכנסתי לערוץ 144 ולמסך Yes Impact וניסיתי לבדוק את אפשרות ה-DD. אני לא מקבל שום סאונד במצב זה (אני מחובר בחיבור Coax בין הממיר לבין המגבר ק"ב). הגדרתי את אפשרות ה-DD בממיר ל-Auto. רעיונות?

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

א. יכול להיות שיש בפנים איזה מגע רופף ובגלל זה זה יותר מרעיש. . .
ב.תבדוק שהרסיבר שלך מקבל אות AUTO ז"א שאם הוא נניח מכוון עכשיו על DVD אז הוא מחפש כניסה שמגיע ממנה אות (אנלוגית או דיגיטאלית) ומחליף לבד.יכול להיות שאצלך הוא מחפש אות אנלוגי ולא בודק בכלל בכניסת COAX

udiled פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #3 

אוריאל,
תודה על הרעיונות.
א. מגע רופף זה רעיון, אבל לא נראה לי שרלוונטי כי הצליל הוא "נקי" ועיקבי - אני לא שומע שום תיפוף או צליל חריג שיכול להצביע על מגע רופף. ממש לא בא לי להתחיל לפרק את המכשיר בשביל לחפש כזה.
ב. לגבי המגבר - זהו Denon 3806 בו הגדרתי במפורש ש-COAX 1 שייך ל-DVD וש-COAX 2 שייך לממיר, אז אין למגבר לאן להתברבר - הוא מתחבר ישר לקלט הדיגיטלי (בזמן הצפיה גם מופיע על המגבר חיווי המציין שהוא מקבל אות דיגיטלי מהממיר, אני רק לא שומע כלום בפלט).
רעיונות נוספים יתקבלו בברכה.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5105
שם מלא: גילי
נתן תודות: 343 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

נסה להחליף בין ה- Coaxים.
אין ברירה, צריך להתחיל לשלול...

Giliboy
...

udiled פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #5 

אולי לא הבהרתי את עצמי: סטריאו עובר מהממיר למגבר דרך ה-COAX בלי בעיה (ואז הוא מומר ל-Dolby Prologic II בממיר). הבעיה היא רק כשאני מנסה להפיק מהממיר DD (כרגע אין לי אפשרות אחרת פרט למסך הבדיקה של Yes Impact) אז אני מקבל דממה, אז הבעיה היא לא בכבל.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

1.באמת לא הבהרת את עצמך טוב :)
2.תבדוק עם מישהו אחר שיש לו יס אם אצלו מתקבל צליל בעת הבדיקה,לפי מה שאתה אומר הבעיה אמורה להיות או בערוץ עצמו / בעיה ברסיבר (יש שני סוגים של DD - הראשון מעביר 480KB בשניה והשני 640 ) , יכול להיות שהבדיקה היא ב640 והרסיבר שלך לא יודע לקרוא את זה.
3.רוחב פס של הכבל (סיכוי קלוש אבל קיים)

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3542
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 407 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #7 

udiled כתב:אולי לא הבהרתי את עצמי: סטריאו עובר מהממיר למגבר דרך ה-COAX בלי בעיה (ואז הוא מומר ל-Dolby Prologic II בממיר). הבעיה היא רק כשאני מנסה להפיק מהממיר DD (כרגע אין לי אפשרות אחרת פרט למסך הבדיקה של Yes Impact) אז אני מקבל דממה, אז הבעיה היא לא בכבל.
...
האם ניסיתה לבדוק את תפריט הגדרות ,דולבי דיגיטל אוטומטי ביס מקס ?

udiled פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #8 

כן, הגדרתי את אפשרות ה-DD בממיר ל-Auto.
מה אני אמור לשמוע בבדיקת ה-DD של Yes Impact? האם כדי להפעיל אותה אני פשוט לוחץ על לחצן Yes כשאני עומד על שם הבדיקה בתפריט Yes Impact? הדבר היחיד שזה עושה אצלי זה להפסיק את המוסיקה המעצבנת שמנתגנת בתפריטי הבדיקות.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3542
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 407 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #9 

udiled כתב:כן, הגדרתי את אפשרות ה-DD בממיר ל-Auto.
מה אני אמור לשמוע בבדיקת ה-DD של Yes Impact? האם כדי להפעיל אותה אני פשוט לוחץ על לחצן Yes כשאני עומד על שם הבדיקה בתפריט Yes Impact? הדבר היחיד שזה עושה אצלי זה להפסיק את המוסיקה המעצבנת שמנתגנת בתפריטי הבדיקות.
...
אתה אמור לשמוע מוזיקה ובסיומה בדיקת רעש לבן לזיהוי הרמקולים.
לפעמים צריך לחזור אחורה ואז ללחוץ שוב פעם על לחצן היס.
אצלי עם יס מקס דור ראשון עובד בדוק ,מחובר לONKYO 674 .
במידה ולא עובד יתכן שהמכשיר תקול.

idanseal
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #10 

יש לצין שבאופן תמידי כמעט הבדיקה בYES IMPACT לא תמיד עובדת טוב...משו קצת דפוק שם אבל אם ניסית כבר הרבה פעמים ולא עבד אז יש בעיה, אחרי שאתה מפעיל את הבדיקה תחכה קצת זמן...

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”