YES MAX - כדאי ?
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4289
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
מסכים. לכל אחד יש את השיקולים שלו...shraga007 כתב:רק אתה יכול להגיד, לא בריא לבקש החלטות לעתיד עבורך מאנשים אחרים.krgperry כתב:האם המבצע החדש של YES - ממיר YES MAX עם התחייבות ל 3 שנים כדאי ?......
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
תשמע, לגבי ההתחייבות זו החלטה שלך.
לגבי המכשיר - שווה כל שקל מה 25 שאני משלם עבורו כל חודש.
אצלי בבית היו שלושה ממירים ובשביל להוסיף ממיר רביעי, YES רצו תוספת חודשית של 20 ומשהו שקלים. אז במחיר הזה הוספתי את המקס.
לפני המקס לא ראיתי בכלל טלוויזיה כי אף פעם לא מצאתי מה לראות בשעות שיש לי זמן. עכשיו הוא מקליט במהלך השבוע ואני משלים פערים בסוף השבוע.
מאחר והוא מאוד פשוט לתפעול, גם אשתי מסתדרת איתו בלי בעיה ומקליטה לעצמה ולילדה.
בהחלט משנה לך את הרגלי הצפייה.
לגבי המכשיר - שווה כל שקל מה 25 שאני משלם עבורו כל חודש.
אצלי בבית היו שלושה ממירים ובשביל להוסיף ממיר רביעי, YES רצו תוספת חודשית של 20 ומשהו שקלים. אז במחיר הזה הוספתי את המקס.
לפני המקס לא ראיתי בכלל טלוויזיה כי אף פעם לא מצאתי מה לראות בשעות שיש לי זמן. עכשיו הוא מקליט במהלך השבוע ואני משלים פערים בסוף השבוע.
מאחר והוא מאוד פשוט לתפעול, גם אשתי מסתדרת איתו בלי בעיה ומקליטה לעצמה ולילדה.
בהחלט משנה לך את הרגלי הצפייה.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
Itsik_G
צודק.
ה- max שווה כל אחד מ- 25 השקלים.
לך על זה.
Giliboy
צודק.
ה- max שווה כל אחד מ- 25 השקלים.
לך על זה.
Giliboy
...
עצם המילה "התחייבות" מפחידה אותך?odedia כתב:לא הייתי מתחייב לשום דבר בשום מצב עבור שום חברה....
ההתחייבות כאן בסך הכל אומרת שאתה משלם בכל מקרה כ600-900 ש"ח על הYES MAX, גם אם תחליט לעזוב את YES וגם אם לא. מחיר לא שערורייתי לשלם על מכשיר שנותן תמורה כל כך גבוהה, והסיכוי שתרצה להפרד ממנו אחרי שתתרגל אליו נמוך למדי, על סמך נסיון של בערך כל מי שמשתמש בו...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
odedia,
כלומר, אתה לא מחוייב כלפי אף אחד?
אי אפשר במדינה הזו בלי התחייבויות... אתה חותם על הסכמים מול יס והוט שמאפשרים בכלל לצפות, אתה מחוייב לבנק שלך ולמדינה (מיסים, צבא, וכו'), אתה מחוייב למעסיק, להורים, למשפחה, לבעל הבית, לשכנים, לבזק, לחברת החשמל, למים, לארנונה וכו'.
הבעיה היא ה-3 שנים, לא ההתחייבות...
זה המחיר שצריך לשלם בשביל לקבל בזול (תשלומים). אפשר לדעתי גם לקבל את המכשיר ללא תשלומים, אבל לא בטוח שזה כ"כ שווה את המאמץ.
בכל מקרה, העניין הוא לא המחוייבות, אלא מה קורה אם אתה רוצה לשבור אותה (זו לא חתונה קתולית).
כלומר, אתה לא מחוייב כלפי אף אחד?
אי אפשר במדינה הזו בלי התחייבויות... אתה חותם על הסכמים מול יס והוט שמאפשרים בכלל לצפות, אתה מחוייב לבנק שלך ולמדינה (מיסים, צבא, וכו'), אתה מחוייב למעסיק, להורים, למשפחה, לבעל הבית, לשכנים, לבזק, לחברת החשמל, למים, לארנונה וכו'.
הבעיה היא ה-3 שנים, לא ההתחייבות...
זה המחיר שצריך לשלם בשביל לקבל בזול (תשלומים). אפשר לדעתי גם לקבל את המכשיר ללא תשלומים, אבל לא בטוח שזה כ"כ שווה את המאמץ.
בכל מקרה, העניין הוא לא המחוייבות, אלא מה קורה אם אתה רוצה לשבור אותה (זו לא חתונה קתולית).
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
תשמע,אנחנו הזמנו את ה YES MAX ובאמת, אני כבר לא כבול ללוח השידורים וזה נוח וכל זה.
אבל מאז שיס הבטיחו לנו HD עד סוף השנה, אני קצת חושש לגביי ההתחייבות הזו ל3 שנים.
שלא יעשו סצינות ויקחו קנסות כדי לעבור לYES MAX עם חיבור HD
אבל מאז שיס הבטיחו לנו HD עד סוף השנה, אני קצת חושש לגביי ההתחייבות הזו ל3 שנים.
שלא יעשו סצינות ויקחו קנסות כדי לעבור לYES MAX עם חיבור HD
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
אין לך מה לדאוג. YES MAX ל HD לא יהיה בוודאות בשנה שנתיים הבאות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

Catskinner,
איך אתה כ"כ וודאי?
הם בעצמם לא יודעים אם יהיה או לא... טכנולוגית, הם יכולים כבר לארגן כאלה ממירים (באנגליה למשל, BSKYB יצאו ישר עם ממירים כוללי PVR...)
איך אתה כ"כ וודאי?
הם בעצמם לא יודעים אם יהיה או לא... טכנולוגית, הם יכולים כבר לארגן כאלה ממירים (באנגליה למשל, BSKYB יצאו ישר עם ממירים כוללי PVR...)
- oferlaor
- מנהל

- Nissan
- חבר במועדון HT

- תגובות: 345
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
יש לי 2 YES MAX אחד שקניתי לפני המון זמן (שרק יצא) ואחד חדש עבור החדר של הבת שלי.
המכשיר שידרג את הצפייה בטלוויזיה לעין ערוך! לפני זה היה קשה למצוא זמן בו גם אפשר לראות טלוויזיה וגם יש מה לראות, עכשיו אנחנו מקליטים (קלי קלות) וצופים שיש זמן
(כולל סרטי DVD-BOX)
מומלץ בחום! שווה כל אגורה!
המכשיר שידרג את הצפייה בטלוויזיה לעין ערוך! לפני זה היה קשה למצוא זמן בו גם אפשר לראות טלוויזיה וגם יש מה לראות, עכשיו אנחנו מקליטים (קלי קלות) וצופים שיש זמן
(כולל סרטי DVD-BOX)
מומלץ בחום! שווה כל אגורה!