בשורה משמחת ללקוחות הוט
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
לפי מה שקראתי בגלובס,זה מחיר לשני הערוצים.לאחר חודשיים תעלה החבילה 30 ש"ח.
http://www.globes.co.il/serve/globes/do ... 84&fid=821
http://www.globes.co.il/serve/globes/do ... 84&fid=821
הגיע הזמן לחתוך רקמות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
תתחילו מזה שהערוצים בכלל עלו בהוט (כזכור היה ויכוח מר בין חברת ההפקה לבין הוט על תשלומים).
הערוצים ניתנים למכירה גם כבודדים בעלות של 19.90 לכל ערוץ. אך החבילה של שני הערוצים ביחד בעלות של 19.90 לחודשיים ראשונים ולאחר מכן 29.90 - היא במחיר לא רע בכלל. צריך גם לזכור שאתה יכול לראות את שני הערוצים ב-19.90 בחודשיים הראשונים ולאחר מכן לבטל אותם. אין כאן שום התחייבות (להבדיל מחבילת אגו, בה שני הערוצים עולים אומנם 4.90, אך ההתחיבות היא לשנה)josef_he כתב:אתה צודק אופיר- הערוצים ניתנים כחבילה (לא ניתנים כבודדים) בעלות של 19.9 לחודש במשך חודשיים. לאחר מכן עלות החבילה 29.9....
- sam22
- חבר במועדון HT

- תגובות: 20360
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אותי מרתיח עניין ה 5 פלוס פלוס פלוס +++++++
גולד
פלטינום
פלטי פלטי פלטי נום
ו5 ו5פלוס נשארים עם אליפות העולם ברמי קוביות
וגם זה של הנוער בפקיסטן
ובטח יש אליפות אפגניסטן בהעפת עפיפונים
אני לא הצטרפתי ביס
ואני מאוד מקווה שיתחילו העונות השונות
להחזיק את עצמי
אני חושב שצריך להראות קצת צרכנות נבונה
ולהפסיק את עניין זליגת התכנים האלו
מה גם שכבר התחילו חסויות ב5 וח5 פלוס
גולד
פלטינום
פלטי פלטי פלטי נום
ו5 ו5פלוס נשארים עם אליפות העולם ברמי קוביות
וגם זה של הנוער בפקיסטן
ובטח יש אליפות אפגניסטן בהעפת עפיפונים
אני לא הצטרפתי ביס
ואני מאוד מקווה שיתחילו העונות השונות
להחזיק את עצמי
אני חושב שצריך להראות קצת צרכנות נבונה
ולהפסיק את עניין זליגת התכנים האלו
מה גם שכבר התחילו חסויות ב5 וח5 פלוס
העם דורש..... כל מיני דברים
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לא מבין על מה השמחה הגדולה.
הרי במילא כל מה שעוד נישאר לנו לצפייה "באופן חופשי" - יזלגו לאיטם לערוצים {בלי שנרגיש
}
בתשלום, כגון 5+ LIVE ו-GOLD ועוד יספרו לנו סיפורי עלי באבא...
"שזה לא בדיוק כמו שזה ניראה"
וכמובן יהיו פריירים שעוד ישלמו על זה... ויגידו תודה.
עד מתי יס{ש}חטו אותנו! פוייה.

בתשלום, כגון 5+ LIVE ו-GOLD ועוד יספרו לנו סיפורי עלי באבא...
"שזה לא בדיוק כמו שזה ניראה"
וכמובן יהיו פריירים שעוד ישלמו על זה... ויגידו תודה.
עד מתי יס{ש}חטו אותנו! פוייה.
היה את ספורט 1 וספורט 2 במשך שישה שבועות בחינם בהוט. ביס הם עלו בתשלום מהיום הראשון. ביס הערוצים לייב וגולד היו בחשיפה, ובהוט הם עלו ללא חשיפה אלה בתשלום.shlafirg כתב:יכלו כבר במשך חודשיים לנסיון לתת אותם בחינם.......
אבל מה שנכון, נכון - זליגת התוכן לערוצים בתשלום מעצבנת מאוד. אני זוכר איזה מלחמות ניהלו על מה שקרה עם 5+. אם אז זה לא הצליח, עכשיו זה כבר מאבק מת. כל כך הרבה אנשים הזמינו ומזמינים את הערוצים הללו שלחברות משתלם מאוד להפוך את הערוצים לערוצים בודדים. בכלל, כל הערוצים החדשים שעולים הם ערוצים בודדים. אם זה ערוץ האוכל, אגו טוטאל וכ"ו. מתי בפעם האחרונה עלה איזשהו ערוץ לחבילה או לבסיס, ולא בתור ערוץ בודד?
ביררתי את הנקודה עם הוט- לא ניתן לרכוש את הערוצים כבודדים (כפי שניתן לעשות ביס).levikon כתב:הערוצים ניתנים למכירה גם כבודדים בעלות של 19.90 לכל ערוץ. אך החבילה של שני הערוצים ביחד בעלות של 19.90 לחודשיים ראשונים ולאחר מכן 29.90 - היא במחיר לא רע בכלל. צריך גם לזכור שאתה יכול לראות את שני הערוצים ב-19.90 בחודשיים הראשונים ולאחר מכן לבטל אותם. אין כאן שום התחייבות (להבדיל מחבילת אגו, בה שני הערוצים עולים אומנם 4.90, אך ההתחיבות היא לשנה)josef_he כתב:אתה צודק אופיר- הערוצים ניתנים כחבילה (לא ניתנים כבודדים) בעלות של 19.9 לחודש במשך חודשיים. לאחר מכן עלות החבילה 29.9.......
אני אבדוק את זה באופן מלא מחר. עד כמה שאני זוכר אפשר לרכוש באופן בודד, אבל יכול להיות שאני לא זוכר טוב. בכל מקרה, אדווח על כך מחר.josef_he כתב:ביררתי את הנקודה עם הוט- לא ניתן לרכוש את הערוצים כבודדים (כפי שניתן לעשות ביס).levikon כתב:הערוצים ניתנים למכירה גם כבודדים בעלות של 19.90 לכל ערוץ. אך החבילה של שני הערוצים ביחד בעלות של 19.90 לחודשיים ראשונים ולאחר מכן 29.90 - היא במחיר לא רע בכלל. צריך גם לזכור שאתה יכול לראות את שני הערוצים ב-19.90 בחודשיים הראשונים ולאחר מכן לבטל אותם. אין כאן שום התחייבות (להבדיל מחבילת אגו, בה שני הערוצים עולים אומנם 4.90, אך ההתחיבות היא לשנה)josef_he כתב:אתה צודק אופיר- הערוצים ניתנים כחבילה (לא ניתנים כבודדים) בעלות של 19.9 לחודש במשך חודשיים. לאחר מכן עלות החבילה 29.9..........