בנושא המג'יק
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
לדעתי כן.
מכיוון שיס ממשיכים את המבצע שלהם (אם כי אין להם בכלל בסטוק, אז אני לא כ"כ מבין את הרעיון) - אני מעריך שגם הם ימשיכו.
מכיוון שיס ממשיכים את המבצע שלהם (אם כי אין להם בכלל בסטוק, אז אני לא כ"כ מבין את הרעיון) - אני מעריך שגם הם ימשיכו.
הכל נכון.
החל מה-1 באוגוסט דמי השימוש בוטלו אוטומטית לכל הלקוחות. כמו כן, יש עכשיו מבצעים לא רעים בכלל על ההוט מג'יק, אבל כמו ביס, גם להוט יש בעיה. נגמרו המכשירים. מייצרים מכשירים נוספים בקצב מהיר עכשיו, אבל עד שהם יגיעו לחופי ישראל ויהיו מוכנים להפצה...
החל מה-1 באוגוסט דמי השימוש בוטלו אוטומטית לכל הלקוחות. כמו כן, יש עכשיו מבצעים לא רעים בכלל על ההוט מג'יק, אבל כמו ביס, גם להוט יש בעיה. נגמרו המכשירים. מייצרים מכשירים נוספים בקצב מהיר עכשיו, אבל עד שהם יגיעו לחופי ישראל ויהיו מוכנים להפצה...
ב-1.8.2007 הוכרז ה-HOT מצב מחסור רשמי בממירי MAGIC. זמן האספקה של הממיר מחברת ADB הוא כ-4 חודשים. המלאי הנותר כרגע הוא להתקנות חדשות שתוזמנו, החלפת בלאי ולשירות בלבד.
לא ניתן כרגע לבצע הזמנה לממיר כיוון שהצלחתו של "מבצע קסום" של MAGIC הפתיעה את כלל החברה, ולא נערכו כראוי לביקוש הגדול.
מי שכבר הותקן, מהנה מ-1.8 בהטבת "ללא דמי מנוי".
קיימת גם שמועה של הגדלת נפחי ההארד-דיסק בדור הממירים הבא.
לא ניתן כרגע לבצע הזמנה לממיר כיוון שהצלחתו של "מבצע קסום" של MAGIC הפתיעה את כלל החברה, ולא נערכו כראוי לביקוש הגדול.
מי שכבר הותקן, מהנה מ-1.8 בהטבת "ללא דמי מנוי".
קיימת גם שמועה של הגדלת נפחי ההארד-דיסק בדור הממירים הבא.
The Black Wax