"הקלט כסדרה"
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שלום
בערוץ 14 ב- Yes, ערוץ Yes Star 3 משודרת כל יום בצהריים תכנית בשם "בית האופנה" (חברה שלי, לא אני..). לא מתאפשר להקליטה כסדרה.
יש סיבה מיוחדת..?
Giliboy
בערוץ 14 ב- Yes, ערוץ Yes Star 3 משודרת כל יום בצהריים תכנית בשם "בית האופנה" (חברה שלי, לא אני..). לא מתאפשר להקליטה כסדרה.
יש סיבה מיוחדת..?
Giliboy
...
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
לא ניתן גם להקליט סדרות בערוץ 1 (11) כגון CSI מיאמי ו CSI NY.
גם לא ניתן להקליט סדרות בערוץ אגו, ערוץ האוכל ואחרים...
YES מפרסמים : "להקליט סדרות שלמות בלחיצת כפתור"
בפועל ניתן להקליט רק את רוב הסדרות בערוצים 12,13,14, אך לא את כולן.
בערוצים 10 ו 22 ניתן להקליט רק חלק מהסדרות.
בשאר הערוצים לא ניתן להקליט סדרות...
בשאר הערוצים לא ניתן להקליט סדרות...
אין אפשרות להקלטה על פי זמן ומס' ערוץ בלבד, כמו בוידאו? זה פיצ'ר שקיים במג'יק ובשימוש נכון יכול להיות נוח ביותר (וחסין תקלות כמו בעיות זמינות של EPG - דבר בעייתי גם ביס). יש שם אפשרות אפילו להקלטה סידרתית באותה משבצת זמן...
נראה בסיסי ביותר?
נראה בסיסי ביותר?
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

למישהו יש מושג מה הסיבה?jpost כתב:לא ניתן גם להקליט סדרות בערוץ 1 (11) כגון CSI מיאמי ו CSI NY.
![]()
בשאר הערוצים לא ניתן להקליט סדרות......
זו פשוט חוצפה והטעייה של הלקוח.
Giliboy
...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
כי מי שאחראי על ה EPG ביס מחפף או בגלל שבעלי הזכויות באותם ערוצים לא נותן להם. תבחר באפשרות המתאימה לך אם אתה חסיד של הטמטום האנושי או מעדיף את תיאורית הקונספירציה
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
גם לי זה מציק מאוד, כל התוכניות בערוצי המדע לא מקוטלגות כסדרות וזה עושה לי הרבה עבודה.
פניתי אליהם בנושא וקיבלתי תשובה כי ניהול התוכניות כסדרות דורש משאבים רבים ולכן הם לא מבצעים זאת עבור כל תוכנית.
פניתי אליהם בנושא וקיבלתי תשובה כי ניהול התוכניות כסדרות דורש משאבים רבים ולכן הם לא מבצעים זאת עבור כל תוכנית.
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

גם ההוצאה החודשית שלי על שידורי הלווין דורשת משאבים רבים, אז אני מפסיק לשלם להם..?!?!ziv_r כתב:גם לי זה מציק מאוד, כל התוכניות בערוצי המדע לא מקוטלגות כסדרות וזה עושה לי הרבה עבודה.
פניתי אליהם בנושא וקיבלתי תשובה כי ניהול התוכניות כסדרות דורש משאבים רבים ולכן הם לא מבצעים זאת עבור כל תוכנית....
חוצפנים כאלה,
בקצב הזה אני אצרף גם אותם לחתימה שלי..
Giliboy
...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
לא כל דבר מוגדר כסדרה.
האמת היא שצריך היה כפתור נפרד להקלטה ולהקלטה כסדרה, לא?
האמת היא שצריך היה כפתור נפרד להקלטה ולהקלטה כסדרה, לא?
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

האמת שצריך לעמוד מאחורי הפרסומים, ואם מבטיחים הקלטת סדרה בלחיצת כפתור, אז שיהיה אפשר להקליט כל סדרה שהיא, ולא לעשות סלקציות..oferlaor כתב:לא כל דבר מוגדר כסדרה.
האמת היא שצריך היה כפתור נפרד להקלטה ולהקלטה כסדרה, לא?...
Giliboy
...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
Giliboy,
הבעיה היא שהם צריכים לסמן כל סדרה ופרק וכנראה שאין להם את המידע הזה.
המטרה היא להמנע ממצב דומה למה שקורה כשאין מספיק מידע ב-EPG עם תוכנות HTPC מסויימות (הקלטות כפולות).
האמת שאני אישית מעדיף הקלטה כפולה מאשר חוסר.
אין ספק שיש כאן חוסר רציני, אבל אם נזכור איך היה בהתחלה (כשכמעט שום תוכנית לא סומנה כסדרה) אז יש בהחלט שיפור.
אני יותר לחוץ על פיתרון בעיות אחרות שיש לי עם המקס (התנגשויות משולשות ומרובעות שגורמות להקלטות חלקיות אם אני לא מסדר את הקלטות הסדרות באופן ידני בכל ערב...). בעיה נוספת שיש לי היא בכך שאני אף פעם לא יודע מה אפשר למחוק ומה לא. אני צריך סימון צבעוני (עבור כל אחד מהמשפחה) בכדי שנוכל לדעת כשכולם סיימו לראות תוכנית כלשהי (לא, עוד מקס לא יעזור כאן, כי כולם רוצים לראות בסלון טלויזיה...)
הבעיה היא שהם צריכים לסמן כל סדרה ופרק וכנראה שאין להם את המידע הזה.
המטרה היא להמנע ממצב דומה למה שקורה כשאין מספיק מידע ב-EPG עם תוכנות HTPC מסויימות (הקלטות כפולות).
האמת שאני אישית מעדיף הקלטה כפולה מאשר חוסר.
אין ספק שיש כאן חוסר רציני, אבל אם נזכור איך היה בהתחלה (כשכמעט שום תוכנית לא סומנה כסדרה) אז יש בהחלט שיפור.
אני יותר לחוץ על פיתרון בעיות אחרות שיש לי עם המקס (התנגשויות משולשות ומרובעות שגורמות להקלטות חלקיות אם אני לא מסדר את הקלטות הסדרות באופן ידני בכל ערב...). בעיה נוספת שיש לי היא בכך שאני אף פעם לא יודע מה אפשר למחוק ומה לא. אני צריך סימון צבעוני (עבור כל אחד מהמשפחה) בכדי שנוכל לדעת כשכולם סיימו לראות תוכנית כלשהי (לא, עוד מקס לא יעזור כאן, כי כולם רוצים לראות בסלון טלויזיה...)
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

אני יותר לחוץ שחברה שלי תרד לי כבר מהוריד עם תכניות מטומטמות שלא ניתן להקליט כסדרה.oferlaor כתב:Giliboy,
אני יותר לחוץ על פיתרון בעיות אחרות שיש לי עם המקס (התנגשויות משולשות ומרובעות שגורמות להקלטות חלקיות אם אני לא מסדר את הקלטות הסדרות באופן ידני בכל ערב...). בעיה נוספת שיש לי היא בכך שאני אף פעם לא יודע מה אפשר למחוק ומה לא. אני צריך סימון צבעוני (עבור כל אחד מהמשפחה) בכדי שנוכל לדעת כשכולם סיימו לראות תוכנית כלשהי (לא, עוד מקס לא יעזור כאן, כי כולם רוצים לראות בסלון טלויזיה...)...
אצלי הבעיה הפוכה משלך, חברה שלי מעדיפה צפייה בחדר שינה (Sony 29 אינץ), מה שגרם ל - Max להיות מחובר שם.. היא כזו מבוהלת מכל לחיצה על איזה כפתור שם...רק בגללה קניתי את ה- Harmony כדי להקל עליה. בינתיים לא עוזר.
אז כל עוד מדובר על שידורי לווין, אין לי בעיה שהיא תראה בחדר שינה. הבעיה מתחילה עם סדרות שאני מוריד ב- HD ובא לה לראות בחדר השינה..
אתם מבינים..?!?! 5 גיגה פרק של "נמלטים" ואני מוצא עצמי לפעמים צופה בו ב- 29 אינץ..
ממש מחדל..
...