בעיות טכניות עם Yes Max
שלום לכולם,
יש לי בבית מערכת קולנוע הכוללת טלוויזיה LCD ועכשיו התחברתי ל-Yes Max, שאני מאד ממליץ על המכשיר הזה.
אבל לאחר ההתחברות ל-Yes Maxהתחילו בעיות טכניות מסוימות:
1. לפעמים כשמנסים להדליק את הטלוויזיה (ממצב Stand by הוא עובר למצב נורה ירוקה אבל המסך נשאר שחור ללא שום תמונה וללא שום כתובת no signal). לצאת מזה אני מצליח רק בלנתק את הטלוויזיה מהשקע ולהחזיר בחזרה, ואז מופיע התמונה). ניסינו לפתור את הבעיה על ידי שימוש גם בשלט הטלוויזיה וגם בשלט Yes Max אך בלי הרבה הצלחה. האם מישהו יכול ליעץ מה לעשות?
2. הגדרתי לטלוויזיה שכשאני רוצה לעבור מפורמט של 4:3 לפורמט 16:9 או להפך, היא תעשה את זה באופן אוטומטי. לאחר החיבור ל-Yes Max הופיעה בעיה שבזמן המעבר מפורמט אחד לשני יש פלאש צהוב או ירוק הנמשך כחצי שנייה, ורק לאחריו רואים את התמונה החדשה בפורמט החדש. ניסיתי להתייעץ עם התמיכה הטכנית של Yes אך קיבלתי רק עזרה חלקית והבעיה עדיין קיימת. האם מישהו נתקל בתופעה כזו? האם מישהו יכול לייעץ?
בתודה, אנטולי
יש לי בבית מערכת קולנוע הכוללת טלוויזיה LCD ועכשיו התחברתי ל-Yes Max, שאני מאד ממליץ על המכשיר הזה.
אבל לאחר ההתחברות ל-Yes Maxהתחילו בעיות טכניות מסוימות:
1. לפעמים כשמנסים להדליק את הטלוויזיה (ממצב Stand by הוא עובר למצב נורה ירוקה אבל המסך נשאר שחור ללא שום תמונה וללא שום כתובת no signal). לצאת מזה אני מצליח רק בלנתק את הטלוויזיה מהשקע ולהחזיר בחזרה, ואז מופיע התמונה). ניסינו לפתור את הבעיה על ידי שימוש גם בשלט הטלוויזיה וגם בשלט Yes Max אך בלי הרבה הצלחה. האם מישהו יכול ליעץ מה לעשות?
2. הגדרתי לטלוויזיה שכשאני רוצה לעבור מפורמט של 4:3 לפורמט 16:9 או להפך, היא תעשה את זה באופן אוטומטי. לאחר החיבור ל-Yes Max הופיעה בעיה שבזמן המעבר מפורמט אחד לשני יש פלאש צהוב או ירוק הנמשך כחצי שנייה, ורק לאחריו רואים את התמונה החדשה בפורמט החדש. ניסיתי להתייעץ עם התמיכה הטכנית של Yes אך קיבלתי רק עזרה חלקית והבעיה עדיין קיימת. האם מישהו נתקל בתופעה כזו? האם מישהו יכול לייעץ?
בתודה, אנטולי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
בעיות טכניות עם Yes Max
שלום MartinHSabag,
קודם כל, תודה על התגובה המהירה שלך.
אני דווקא חושב שיש קשר ל-Yes Max וטכנאי Yes מסכימים איתי.
הממיר הרגיל של Yes היה אצלי הרבה שנים ובשנה האחרונה עם אותה טלוויזיה LCD ולא היתה אף פעם שום בעיה. הבעיות התחילו לאחר החיבור ל- Yes Max.
ה - DVD עובד בסדר גמור בכל מצב.
כאשר ה-Yes Max מנותק מהטלוויזיה אין שום מצב לראות את ערוצי הטלוויזיה וזה ברור כי הוא הממיר.
אני מקוה שעכשיו הבהרתי את הבעיה יותר.
בתודה מראש,
אנטולי
קודם כל, תודה על התגובה המהירה שלך.
אני דווקא חושב שיש קשר ל-Yes Max וטכנאי Yes מסכימים איתי.
הממיר הרגיל של Yes היה אצלי הרבה שנים ובשנה האחרונה עם אותה טלוויזיה LCD ולא היתה אף פעם שום בעיה. הבעיות התחילו לאחר החיבור ל- Yes Max.
ה - DVD עובד בסדר גמור בכל מצב.
כאשר ה-Yes Max מנותק מהטלוויזיה אין שום מצב לראות את ערוצי הטלוויזיה וזה ברור כי הוא הממיר.
אני מקוה שעכשיו הבהרתי את הבעיה יותר.
בתודה מראש,
אנטולי
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
1. זה נשמע כמו בעיה של המסך. יתכן שהיא במקרה נוצרה בסביבות הזמן שהממיר החדש הגיע. לא הגיוני שזה קשור למקס.
2. הבעייה השניה בוודאות קשורה למסך (אני לא מעריך שזו בעיה אלא פשוט ככה המסך עובד)
2. הבעייה השניה בוודאות קשורה למסך (אני לא מעריך שזו בעיה אלא פשוט ככה המסך עובד)
איך שאני מבין את זה, הסיכוי שבדיוק כאשר הרכיבו את Yes Max במקום הממיר הישן נוצרה הבעיה, נראה סיכוי ממש קלוש כי כמו שכתבתי, ה-LCD עבד מצוין עם הממיר הישן במשך שנה, עם אותם החיבורים והכבלים.
לגבי המסך, אם הוא היה עובד עם הפלאשים הירוקים מלכתחילה, היתי מסכים איתך
אבל כיון שהוא עבד שנה שלמה מחובר לממיר הישן, נראה לי שרק החיבור ל-Yes Max הוא הגורם לבעיה.
בכל מקרה, ממש תודה על העצות שלך.
אם שמקרה תיתקל במשהו קשור למקרה שלי, אשמח שתשלח לי.
בתודה רבה,
אנטולי
לגבי המסך, אם הוא היה עובד עם הפלאשים הירוקים מלכתחילה, היתי מסכים איתך
אבל כיון שהוא עבד שנה שלמה מחובר לממיר הישן, נראה לי שרק החיבור ל-Yes Max הוא הגורם לבעיה.
בכל מקרה, ממש תודה על העצות שלך.
אם שמקרה תיתקל במשהו קשור למקרה שלי, אשמח שתשלח לי.
בתודה רבה,
אנטולי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
למה שלא תחבר את הממיר הישן חזרה ותראה מה קורה
- NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
האם המקס, שמחובר לטלויזיה ב-SCART, מוגדר להוציא RGB?
אם כן, וטוב שכך, הרי שזה אומר שאתה למעשה צופה בטלויזיה שלך לראשונה ב-RGB. לא כן?
זה יכול להסביר את זה שההבהוב הצהוב קשור לטלויזיה כאשר ישנה כניסת RGB. וכנ"ל לגבי המסך השחור.
הייתי מציע לך, לשם בדיקה בלבד, לשנות את ההגדרות במקס כך שיוציא S-video או שתחבר Composite ותבדוק אם הבעיות חוזרות או שהטלויזיה מתנהגת כפי שהתנהגה עם הממיר הקודם שלך.
גם אני חושב שהבעיה קשורה לטלויזיה כי אצלי אין בעיות כאלה (כמוך, מקס, LCD, רחב/צר). אלא אם כן ישנה תקלה ספציפית במקס שלך.
בהצלחה
אם כן, וטוב שכך, הרי שזה אומר שאתה למעשה צופה בטלויזיה שלך לראשונה ב-RGB. לא כן?
זה יכול להסביר את זה שההבהוב הצהוב קשור לטלויזיה כאשר ישנה כניסת RGB. וכנ"ל לגבי המסך השחור.
הייתי מציע לך, לשם בדיקה בלבד, לשנות את ההגדרות במקס כך שיוציא S-video או שתחבר Composite ותבדוק אם הבעיות חוזרות או שהטלויזיה מתנהגת כפי שהתנהגה עם הממיר הקודם שלך.
גם אני חושב שהבעיה קשורה לטלויזיה כי אצלי אין בעיות כאלה (כמוך, מקס, LCD, רחב/צר). אלא אם כן ישנה תקלה ספציפית במקס שלך.
בהצלחה
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים