חיבור ממיר הוט ב RGB
אני יודע שהשאלה נשאלה פה כבר הרבה פעמים והוסבר פה יפה מאוד שכדי לחבר את ממיר הוט ב RGB אם אין לך SCART בטלויזיה חייבים את הממיר המיוחד הזה שעולה בערך 500 שקל.
השאלה שלי האם הרכיב הבא שעולם 50 שקל בערך לא יעשה את העבודה ומדוע?
http://cgi.ebay.co.uk/SCART-TO-COMPONEN ... dZViewItem
השאלה שלי האם הרכיב הבא שעולם 50 שקל בערך לא יעשה את העבודה ומדוע?
http://cgi.ebay.co.uk/SCART-TO-COMPONEN ... dZViewItem
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
זה לא TRANSCODER
הוא רק משנה את החיווט של החוטים. יש כזה להשיג גם בארץ (כל מי שמוכר ציוד של מונסטר מחזיק כזה).
זה לא יעשה לך את העבודה.
מה גם ש-TRANSCODER (עד כמה שאני יודע) כבר לא עולה 500 ש"ח גם...
הוא רק משנה את החיווט של החוטים. יש כזה להשיג גם בארץ (כל מי שמוכר ציוד של מונסטר מחזיק כזה).
זה לא יעשה לך את העבודה.
מה גם ש-TRANSCODER (עד כמה שאני יודע) כבר לא עולה 500 ש"ח גם...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
amirdavid בשביל להעביר RGB למסך אתה לא צריך שום טרנזקודר כי זה אחד משלושת הפורמטים הנתמכים על ידי חיבור ה SCART.
אתה צריך טרנסקודר כאשר למסך אין כניסת SCART והוא מאפשר חיבור רק בקומפוננט שזה פורמט דומה אבל שונה מ RGB. הטרנסקודר מתחבר ב SCART לממיר של הוט ומקבל ממנו RGB, ממיר אותו לקומפוננט ומוציא החוצה לטלוויזיה עם 3 כבלים.
הטריק של חיבור SCART מצד אחד ו 3 כבלים מצד שני עובד רק עם מכשירי DVD שיודעים להוציא קומפוננט דרך ה SCART שלהם. לצער כולנו הממירים של הוט או יס לא יודעים לעשות את זה.
אתה צריך טרנסקודר כאשר למסך אין כניסת SCART והוא מאפשר חיבור רק בקומפוננט שזה פורמט דומה אבל שונה מ RGB. הטרנסקודר מתחבר ב SCART לממיר של הוט ומקבל ממנו RGB, ממיר אותו לקומפוננט ומוציא החוצה לטלוויזיה עם 3 כבלים.
הטריק של חיבור SCART מצד אחד ו 3 כבלים מצד שני עובד רק עם מכשירי DVD שיודעים להוציא קומפוננט דרך ה SCART שלהם. לצער כולנו הממירים של הוט או יס לא יודעים לעשות את זה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.