קודם כל תודה לשואלים/עוזרים/יועצים - סתם רוצה לספר לכם שכבר קיבלתי LG G1 , וחבר שלי קנה במקביל אליי A80J 65 , וואלה באמת לא סתם אומרים שלמרות כל ה REVIEWS וכל הביקורות חייבים פשוט חייבים לראות בעין - אני אישית החלטתי להחזיר את הLG הוספתי כסף וקניתי את הסוני במקום.
לא הבנתי את הסיפור הזה עם השושו, אבל גם אותי השביעו לא לפרסם את המחיר ששילמתי, הבטחתי אז בינתיים אקיים
קניתי BUNDLE TV + PS5 (Blue-Ray) + Pulse 3D PS5 (לא HTZONE) - דיל לא מהעולם הזה אשתף בהמשך.
אני מתלבט האם להניח אותה על הרגליים על מזנון או לתלות על הקיר (יש דעות לכאן ולכאן בכל האינטרנט).
יושבים על הספה והמרחק מהקיר 3.2m
אני נוטה ללתלות על הקיר, בכל זאת מתלבט מה דעתכם? אשמח להמלצות, איזה גובה? TILT (בכזה גודל לא בא לי שהיא תהיה בהטייה, רוצה שתהיה SOLID ROCK - או שזה פוגע בזווית הצפייה? מרכז המסך כשיושבים על הספה צריך להיות מול העיניים (90 ס"מ) ?
אשמח לדגשים בהתקנה על הקיר, ההתקנה חינם מישפאר - אבל אני לא סומך על המתקינים.
היא כ"כ ארוכה שהיא בערך ברוחב של הספה של 3 שלנו... זה לא המסך האיכותי הראשון שלי, אבל פעם ראשונה שאני רוצה להתקין בצורה נכונה ומקצועית.
קניתי ב BEST BUY בארה"ב כאבלים HDMI 2.1 highend יקרים ואיכותיים ממש - כל אחד עלה איזה 150$ - שווה או סתם בזבוז?
הטלוויזיה תחובר לרסיבר Denon AVR-X6700H
כל המלצה תתקבל בברכה.
תמונות אחרי ההתקנה
תודה מראש על העזרה.