השקה של מסכי QNED הדור האחרון של מסכי QD LED

Once you go black....24/10/2021 22:32TheCoolest כתב: המחירים של ה-QNED 90 מאכזבים, קרובים מדי ל-OLED. אמנם המסך אמור לשרת סוג שונה של צופה.
התחלתי לחפש מסך חדש לסלון, ומנסה להחליט בין ה-QNED 90 לסלון או C1 חדשה שתחליף את ה-B7 שתעבור לסלון....

ממליץ לך לראות את הסרטון הבא:25/10/2021 11:38guyz6471 כתב: טלוויזיה שחיכיתי לה בכליון עיניים כאשר המפרטים היו עדיין על הנייר ,
לצערי הביקורות המאד פושרות מחו"ל , ציננו לי את ההתלהבות
אבל עדיין מחכה לראות בעיניים או לשמוע ממי שיקנה,
אני חושב אבל שהיא מתומחרת קצת גבוה, נכון שהיא שנות אור מעל ה NANO (לא חכמה גדולה)
אבל היא לא שנות אור מהדגמים הבכירים של שאר היצרנים, תמחור יותר אגרסיבי היה יכול לתת לה רוח גבית,
הקיצר מת לשמוע ממישהו שראה בעינים ויכול לעדכן על blooming ושחורים שאלו שני הדברים שהכי מעניניים אותי
(כן אני יודע שאלו בדיוק החוזקות של OLED)
...

מסכים מאוד, זה לא עניין של אכזה זה עניין של "הזייה" , טכנלוגיות כלכך שונות, ה OLED עדיפה בהרבה ועולה כמעט אותו דבר ולה אין תחרות הרבה יותר זולה..24/10/2021 22:32TheCoolest כתב: המחירים של ה-QNED 90 מאכזבים, קרובים מדי ל-OLED. אמנם המסך אמור לשרת סוג שונה של צופה.
התחלתי לחפש מסך חדש לסלון, ומנסה להחליט בין ה-QNED 90 לסלון או C1 חדשה שתחליף את ה-B7 שתעבור לסלון....