האם עדיף לעשות על פי הסרטון הזה את ההגדרות או שיש משו יותר טוב? חשוב לי שאיכות התמונה תהיה פצצה
קניתי טלוויזית LG oled c1
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
צריך להבין בדיוק מה אתה רוצה לקבל.
"איכות תמונה פצצה" זה עניין יחסי וסובייקטיבי לחלוטין.
אני מעדיף טלוויזיה שמכויילת כמו שצריך. בזמן שמישהו אחר יעדיף לצפות במצב VIVID על בהירות מקסימלית.
תיאו בד"כ נותן המלצות טובות. כך שאם חשובה לך תמונה מדוייקת יחסית, לפי כוונת היוצר, אז ההמלצות שלו הן טובות.
מעבר לזה, אתה יכול להחליט להתחיל מההגדרות שלו ומשם לבצע שינויים משלך לפי העדפה.
אני מעדיף טלוויזיה שמכויילת כמו שצריך. בזמן שמישהו אחר יעדיף לצפות במצב VIVID על בהירות מקסימלית.
תיאו בד"כ נותן המלצות טובות. כך שאם חשובה לך תמונה מדוייקת יחסית, לפי כוונת היוצר, אז ההמלצות שלו הן טובות.
מעבר לזה, אתה יכול להחליט להתחיל מההגדרות שלו ומשם לבצע שינויים משלך לפי העדפה.
קבל תיקון, אני רוצה איכות תמונה מכויילת כמו שצריך עם בהירות טובה16/11/2021 15:33TheCoolest כתב: צריך להבין בדיוק מה אתה רוצה לקבל.
מעבר לזה, אתה יכול להחליט להתחיל מההגדרות שלו ומשם לבצע שינויים משלך לפי העדפה....
C1=CX אלה מסכים כמעט זהים.
במבחן אחד ה-CX ינצח בבהירות.
במבחן שני ה-C1 ינצח בבהירות.
לצד אחד יהיה יתרון של מספר אחוזים שזה קורה מעל 50%.
כך או כך גם אם מסך אחד בהיר מהשני במבחן ספציפי ההבדלים הם בניטים בודדים ולא תרגיש אותם.
במבחן אחד ה-CX ינצח בבהירות.
במבחן שני ה-C1 ינצח בבהירות.
לצד אחד יהיה יתרון של מספר אחוזים שזה קורה מעל 50%.
כך או כך גם אם מסך אחד בהיר מהשני במבחן ספציפי ההבדלים הם בניטים בודדים ולא תרגיש אותם.

יש מישהו שיכול לצלם לי הגדרות תמונה מכויילות?