בואו נדבר על זה - סטנדים ומיקום רמקולים מדפיים
-
holyj
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 222
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אז סוף סוף הגעתי למערכת שאני מאוד אוהב.
רמקולים Proac Response 1 sc בשילוב עם מגבר כוח של Hafler וDAC/preamp של גרייס דיזיין.
כל העסק הזה מחובר למחשב ויושב על שולחן העבודה.
עכשיו נשאר למצוא פיתרון לרמקולים כדי להוציא מהם את המיטב.
ממה שאני מבין סטנדים רצפתיים יציבים וכבדים יתנו את התוצאה הטובה ביותר מצד אחד, אך מצד שני אין לי איפה לשים סטנדים רצפתיים ועדיין למקם את הרמקולים קרוב מספיק ביחד למרחק האזנה שלי.
מה לגבי סטנדים שולחניים או תליית שני מדפים גדולים וכבדים לקיר ומיקום הרמקולים עליהם? אשמח להמלצות
מצרף תמונה של הסטאפ להשראה.
רמקולים Proac Response 1 sc בשילוב עם מגבר כוח של Hafler וDAC/preamp של גרייס דיזיין.
כל העסק הזה מחובר למחשב ויושב על שולחן העבודה.
עכשיו נשאר למצוא פיתרון לרמקולים כדי להוציא מהם את המיטב.
ממה שאני מבין סטנדים רצפתיים יציבים וכבדים יתנו את התוצאה הטובה ביותר מצד אחד, אך מצד שני אין לי איפה לשים סטנדים רצפתיים ועדיין למקם את הרמקולים קרוב מספיק ביחד למרחק האזנה שלי.
מה לגבי סטנדים שולחניים או תליית שני מדפים גדולים וכבדים לקיר ומיקום הרמקולים עליהם? אשמח להמלצות
מצרף תמונה של הסטאפ להשראה.
אולי זה מה שאתה צריך - "מערכת הצפה" שתבודד אותם מהשולחן ואחד מהשני לרמה מסוימת ותתן לך אפשרות להגביהה אותם מעט .
אין לי ניסיון אם כזה מוצר ולא ברור לי איך "ההצפה" אמורה לשפר ולא גורמת לדבר ההפוך - בליעה של האנרגיה של הרמקול .
אין לי ניסיון אם כזה מוצר ולא ברור לי איך "ההצפה" אמורה לשפר ולא גורמת לדבר ההפוך - בליעה של האנרגיה של הרמקול .