הוט רכשה את הלו 015 - איך זה משפיע עליכם
-
NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4370
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
אז הוט רכשו את 015 או יותר נכון את חטיבת האינטרנט שלהם - כל מי שהיה מחובר לאינטרנט דרך אנלימיטד ו-015 הועבר אוטומטית להוט. כיף.
החדשות הטובות יחסית - החבילות הקיימות לא השתנו ואם אתם מבני המזל שעוד היו מחוברים עם חבילה סימטרית אתם עדיין תהיו על אותה חבילה סימטרית. בנוסף זכיתם במוקד תמיכה שלפחות על הנייר עובד 24/7. ידוע שהשירות של הוט לא משהו אבל זה כנראה עדיף על המצב הקודם, שאם היתה תקלה אחרי 18:00 לא היה עם מי לדבר עד הבוקר.
החדשות הפחות טובות -
* אם שמתם-לב שאתם לא מקבלים חיבורים נכנסים אז זה לא סתם כי הכניסו את כולם ל-NAT. אתם יכולים להתקשר לתמיכה ולבקש להוציא אתכם, ונכון להיום זה לא כרוך בתשלום נוסף אז רצוי שתעשו את זה.
* אין בכלל אפשרות ל-IP קבוע, גם בתוספת תשלום. מקווה שמתישהו זה ישתנה אבל בינתיים תשתמשו ב-DDNS.
* משום מה אם אתם יוצאים מה-NAT אין אפשרות ל-IPv6 (למה? אם מישהו מכיר מישהו שעובד שם אני אשמח לדעת...)
ודבר נוסף - זה הטלפון של התמיכה של הוט:
077-707-8471
משום מה הם לא עדכנו את המעבר בטלפון הקודם (1800-015-015) - ומי שיתקשר לשם לא יקבל שום הודעה שהמספר של המוקד השתנה, אתם תשמעו תקליט של "אנא המתינו ותענו בהקדם" עד סוף הדורות כי המוקד כבר לא עובד.
החדשות הטובות יחסית - החבילות הקיימות לא השתנו ואם אתם מבני המזל שעוד היו מחוברים עם חבילה סימטרית אתם עדיין תהיו על אותה חבילה סימטרית. בנוסף זכיתם במוקד תמיכה שלפחות על הנייר עובד 24/7. ידוע שהשירות של הוט לא משהו אבל זה כנראה עדיף על המצב הקודם, שאם היתה תקלה אחרי 18:00 לא היה עם מי לדבר עד הבוקר.
החדשות הפחות טובות -
* אם שמתם-לב שאתם לא מקבלים חיבורים נכנסים אז זה לא סתם כי הכניסו את כולם ל-NAT. אתם יכולים להתקשר לתמיכה ולבקש להוציא אתכם, ונכון להיום זה לא כרוך בתשלום נוסף אז רצוי שתעשו את זה.
* אין בכלל אפשרות ל-IP קבוע, גם בתוספת תשלום. מקווה שמתישהו זה ישתנה אבל בינתיים תשתמשו ב-DDNS.
* משום מה אם אתם יוצאים מה-NAT אין אפשרות ל-IPv6 (למה? אם מישהו מכיר מישהו שעובד שם אני אשמח לדעת...)
ודבר נוסף - זה הטלפון של התמיכה של הוט:
077-707-8471
משום מה הם לא עדכנו את המעבר בטלפון הקודם (1800-015-015) - ומי שיתקשר לשם לא יקבל שום הודעה שהמספר של המוקד השתנה, אתם תשמעו תקליט של "אנא המתינו ותענו בהקדם" עד סוף הדורות כי המוקד כבר לא עובד.
סיוט מאז שהעבירו אותי להוטנט. יש לי ניתוקים לכמה שעות כמעט כל יום ומבזבז המון זמן לנסות להבין מה קרה. רוצה לעבור לחברה אחרת אם יבטיחו לי להשאיר לי את החבילה סימטרית אבל נראה לי שכולם נותנים רק 10% בהעלאה. עם הלו 015 בקושי היו לי ניתוקים רק בימים שמזג האוויר היה קשה אז כנראה גרם לבעיות בקוי החשמל בסביבה.
האם בסוף הוציאו אותך מנאט וכמה זמן זה לקח להם?10/02/2022 22:19ido22 כתב: שרציתי לצאת מנאט, עוד לפני שבקשתי את זה, משהו כמו 50 דק המתנה (/מעבר מנציג אחד לשני)...
מישהוא יודע על עוד חברות שמשתמשות בנאט חוץ מהוטנט?
אני במוקדם או מאוחר חייב להתנתק מהחברה הזו גם אם אעבור שוב לבזק ADSL ולרדת ל 100 מגה במקום 500 מגה שיש לי היום.
@Victor22 כמעט כל החברות שמות מאחורי NAT, לפי פוסט אחר, מי שהיה ב015 כן מוציאים אותו מNAT, היחידים שאני יודע בוודאות שאצלם זה פתוח בלי תוספת תשלום זה בזק בינלאומי, יש כאלו שצריך להוסיף להם 10 ש"ח לכתובת קבועה, גם בהוט זה אפשרי אבל אז יורדים למהירות 100 מגה.
לי אישית יש תשתית הוט+הוטנט ומשום מה אני לא בNAT בIPV4 (מקבל כתובת שמתחילה ב77) אבל בIPV6 כן
באמת שאני לא מבין את זה.. אבל הניתוב פחות טוב ואני מקבל פינגים במשחקים בשרתים באירופה כ 100-120ms כאשר תחת NAT זה היה ל70-85ms.
לי אישית יש תשתית הוט+הוטנט ומשום מה אני לא בNAT בIPV4 (מקבל כתובת שמתחילה ב77) אבל בIPV6 כן
באמת שאני לא מבין את זה.. אבל הניתוב פחות טוב ואני מקבל פינגים במשחקים בשרתים באירופה כ 100-120ms כאשר תחת NAT זה היה ל70-85ms.אצלי זה היה בהפתעה שהתחלתי להרגיש שיבושים לקישוריות לחו"ל, אתרי סטרימינג (כמו טוויצ' לדוגמא שהיה בלתי שמיש) טוררנטים חסומים ופשוט הרגשה כללית שמשהו לא תקין. ואז גיליתי שאני לקוח של הוט.
נכנסתי לפה לת'רד הראשון בנושא והבנתי שאני לא לבד. התקשרתי אליהם לקח בערך שעה+ כולל המתנה כדי לצאת מNAT.
עצה שלי - אם הנציג שעונה לא יודע על מה מדובר או לא רוצה לעזור, תנתקו ותתקשרו שוב. הנציג הראשון ניסה לדחוף לי ציוד שלהם כל השיחה והאשים את המצלמות שלי בטענה של "אני רואה שאתה מחובר אז אין לך בעיה"
נציגה לאחר מכן הבינה ישר במה מדובר ונשארה איתי על הקו עד שהסתדר אז לא לבזבז על זה זמן.
לאחר מכן באותו רגע הכל באמת חזר לעבוד תקין, אבל נכון לעכשיו כמה שבועות אחרי אני שוב חווה בעיות כאלה ואחרות ושוקל לעבור לחברה אחרת, גם בגלל הסלידה שלי מהוט שאליהם הייתי מחובר בלית ברירה עד שאנלימיטד פרשו אצלנו תשתית.
נכנסתי לפה לת'רד הראשון בנושא והבנתי שאני לא לבד. התקשרתי אליהם לקח בערך שעה+ כולל המתנה כדי לצאת מNAT.
עצה שלי - אם הנציג שעונה לא יודע על מה מדובר או לא רוצה לעזור, תנתקו ותתקשרו שוב. הנציג הראשון ניסה לדחוף לי ציוד שלהם כל השיחה והאשים את המצלמות שלי בטענה של "אני רואה שאתה מחובר אז אין לך בעיה"
נציגה לאחר מכן הבינה ישר במה מדובר ונשארה איתי על הקו עד שהסתדר אז לא לבזבז על זה זמן.
לאחר מכן באותו רגע הכל באמת חזר לעבוד תקין, אבל נכון לעכשיו כמה שבועות אחרי אני שוב חווה בעיות כאלה ואחרות ושוקל לעבור לחברה אחרת, גם בגלל הסלידה שלי מהוט שאליהם הייתי מחובר בלית ברירה עד שאנלימיטד פרשו אצלנו תשתית.
גם אני סובל עדיין משיבושים ואתרים שלא עובדים נכון אבל דרך VPN הכל מסתדר אבל עם מהירות נמוכה. אין לי זמן לבזבז להתקשר שעות רק בשביל לבקש שיוציאו אותי מה NAT ואלאי גם זה לא יפתור את כל הבעיות.16/02/2022 12:28Domino כתב: לאחר מכן באותו רגע הכל באמת חזר לעבוד תקין, אבל נכון לעכשיו כמה שבועות אחרי אני שוב חווה בעיות כאלה ואחרות ושוקל לעבור לחברה אחרת, גם בגלל הסלידה שלי מהוט שאליהם הייתי מחובר בלית ברירה עד שאנלימיטד פרשו אצלנו תשתית....
אני עדיין מקבל מהוטנט מהירות 500/500 כמו מ 015 אבל לא נראה לי שיש ספק אחר שיתן לי העלאה של 500 מגה ופרטנר וסלקום נותנים עד 50 מגה.
כדי להישאר עם ה-500 מגה העלאה האלו, אתה תצטרך להחזיק בכיסא הזה הרבה, הרבה זמן.
לא תראה בשום מקום אחר מהירות כזאת לדעתי.
אם זה שווה לך את איכות האינטרנט הגרועה שמקבלים בהוט-נט, בהחלט תישאר.
אני מחכה שמישהו כאן יעדכן שסלקום (הארורים) "מצליחים" לחבר לקוחות עם ראוטר פרטי.
לצערי זאת האלטרנטיבה היחידה שיש לי.
אם זה שווה לך את איכות האינטרנט הגרועה שמקבלים בהוט-נט, בהחלט תישאר.
אני מחכה שמישהו כאן יעדכן שסלקום (הארורים) "מצליחים" לחבר לקוחות עם ראוטר פרטי.
לצערי זאת האלטרנטיבה היחידה שיש לי.
במוקדם או במאוחר הוטנט יורידו לי את המהירות גם כן ל 50 מגה ואז תהיה לי סיבה טובה להתנתק.16/02/2022 14:36shmizan כתב: כדי להישאר עם ה-500 מגה העלאה האלו, אתה תצטרך להחזיק בכיסא הזה הרבה, הרבה זמן.
אם זה שווה לך את איכות האינטרנט הגרועה שמקבלים בהוט-נט, בהחלט תישאר....
גם אני באותה סירה עם הציוד הפרטי, זה או להישאר ככה או לחכות לסלקום עד מתי שיתאפשר להתחבר עם מתאם סיב. כרגע אין לי אופציית סיבים אחרת לצערי.
הזוי שככה זה עובד אבל מהוט אין מה לצפות.
בהצלחה
פשוט תתקשר ותגיד שלא עובדות לך מצלמות אבטחה ואתה מבקש לצאת מNAT. זה יעבוד כל עוד אתה נופל על נציג נורמלי. במידה ולא, נתק ותתקשר שוב.16/02/2022 13:22Victor22 כתב: גם אני סובל עדיין משיבושים ואתרים שלא עובדים נכון אבל דרך VPN הכל מסתדר אבל עם מהירות נמוכה. אין לי זמן לבזבז להתקשר שעות רק בשביל לבקש שיוציאו אותי מה NAT ואלאי גם זה לא יפתור את כל הבעיות....
הזוי שככה זה עובד אבל מהוט אין מה לצפות.
בהצלחה