מחפש לרכוש רסיבר חדש - עם הגדרה מובנית להחלפה בין רמקולים לאוזניות
-
gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6037
- נתן תודות: 605 פעמים
- קיבל תודות: 978 פעמים
היי חברים,
קצת לא שגרתי, אבל התנאי הכי משמעותי מבחינתי להחלפת רסיבר הוא שתהיה אפשרות לשנות בהגדרות המכשיר בין רמקולים לבין חיבור האוזניות.
זה פיצ'ר שקיים למשל ברסיברים של ANTHEM, הבעיה שלשלם כ 9,000 שקלים לרסיבר הבסיסי בשביל זה, מאוד מיותר.
אם מישהו במקרה התנסה עם רסיבר ברמה של עד כ 5,000 שקלים (רסיבר ביניים) לא צריך יותר מ 5.1 בתצורה - אשמח לשמוע.
ואם קרוסאובר או פיוצ'ר נמצאים על הקו כאן, אשמח לשמוע אם אכן יש דגם אחר שמציע את האפשרות הזו.
תודה רבה
הסיבה אגב - אני שומע לא מעט באוזניות, והפעולה של הוצאה והכנסה שלהן כל הזמן שחקה לי את המיקרו-סוויץ' ברסיבר הקיים.
קצת לא שגרתי, אבל התנאי הכי משמעותי מבחינתי להחלפת רסיבר הוא שתהיה אפשרות לשנות בהגדרות המכשיר בין רמקולים לבין חיבור האוזניות.
זה פיצ'ר שקיים למשל ברסיברים של ANTHEM, הבעיה שלשלם כ 9,000 שקלים לרסיבר הבסיסי בשביל זה, מאוד מיותר.
אם מישהו במקרה התנסה עם רסיבר ברמה של עד כ 5,000 שקלים (רסיבר ביניים) לא צריך יותר מ 5.1 בתצורה - אשמח לשמוע.
ואם קרוסאובר או פיוצ'ר נמצאים על הקו כאן, אשמח לשמוע אם אכן יש דגם אחר שמציע את האפשרות הזו.
תודה רבה
הסיבה אגב - אני שומע לא מעט באוזניות, והפעולה של הוצאה והכנסה שלהן כל הזמן שחקה לי את המיקרו-סוויץ' ברסיבר הקיים.
- dragon
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5095
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 555 פעמים
לא מכיר רסיבר כזה, אבל הצעה: את המיקרו-סוויץ' אפשר לתקן / להחליף במחיר זניח יחסית. זה לא משהו מסובך וכל טכנאי יכול לעשות את זה. וזה ייתן לך שקט לעוד תקופה כמו הקודם. יודע את זה מניסיון שפעם קרה גם אצלי משהו כזה.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
-
gal-cohen
- חבר מכור קשה

תודה רבה13/02/2022 11:06dragon כתב: לא מכיר רסיבר כזה, אבל הצעה: את המיקרו-סוויץ' אפשר לתקן / להחליף במחיר זניח יחסית. זה לא משהו מסובך וכל טכנאי יכול לעשות את זה. וזה ייתן לך שקט לעוד תקופה כמו הקודם. יודע את זה מניסיון שפעם קרה גם אצלי משהו כזה....
זו בהחלט אפשרות אם אראה שאין אפשרות אחרת שכוללת החלפת רסיבר.
הרסיבר שברשותי זה דגם בסיסי, חשבתי על הדרך לעלות איזו מדרגה או שתיים למעלה.
הבנתי שיש טכנאים מאוד מוכשרים ומוכרים כאן, אז אני בהחלט אשקול לחיוב.
- Crossover-Shop
- עוסק בתחום

- תגובות: 712
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 213 פעמים
היי
כן יש מספר רסיברים חדשים ברמת התקציב שציינת שתוכל לעבור בין הרמקולים לאוזניות אבל מדובר באוזניות בלוטוט אלחוטיות בעיקר
לגבי החלפה של המיקרו סוויטצ' בהחלט לא מסובך אפשרי בכל מעבדת יבואן בדרך כלל יש רכיבים כאלו זמינים במלאי תמיד
כן יש מספר רסיברים חדשים ברמת התקציב שציינת שתוכל לעבור בין הרמקולים לאוזניות אבל מדובר באוזניות בלוטוט אלחוטיות בעיקר
לגבי החלפה של המיקרו סוויטצ' בהחלט לא מסובך אפשרי בכל מעבדת יבואן בדרך כלל יש רכיבים כאלו זמינים במלאי תמיד
-
gal-cohen
- חבר מכור קשה

אני צריך מעבר לאוזניות חוטיות, לא אלחוטיות.13/02/2022 14:25Crossover-Shop כתב: היי
לגבי החלפה של המיקרו סוויטצ' בהחלט לא מסובך אפשרי בכל מעבדת יבואן בדרך כלל יש רכיבים כאלו זמינים במלאי תמיד...
אם יש לכם אפשרות לציין אילו רסיברים יש עם הפיצ'ר הזה כמו שיש ל ANTHEM, אשמח לשמוע.
תודה רבה
- Crossover-Shop
- עוסק בתחום

- תגובות: 712
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 213 פעמים
לצערי אין במגוון הקיים פתרונות למה שאתה מחפש
כולם מגיעים עם סנסור חיבור - שברגע שמשתמשים בו הוא מנטרל את השמע לרמקולים וזה לא ניתן לשליטה חיצונית
כולם מגיעים עם סנסור חיבור - שברגע שמשתמשים בו הוא מנטרל את השמע לרמקולים וזה לא ניתן לשליטה חיצונית
נראה לי שאתה יכול לקנות מגבר אוזניות קטן בנפרד ולחבר אותו לרסיבר בZONE2 או משהו דומה. למשל כמו שמוסבר כאן:13/02/2022 10:57gal-cohen כתב: היי חברים,
תודה רבה
הסיבה אגב - אני שומע לא מעט באוזניות, והפעולה של הוצאה והכנסה שלהן כל הזמן שחקה לי את המיקרו-סוויץ' ברסיבר הקיים....
https://www.audiocontrol.com/knowledge- ... -speakers/
צריך לבדוק שזה ישים אצלך. אני מניח שיש הרבה מידע ברשת.
Jack of some trades, master of none
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8408
- נתן תודות: 1376 פעמים
- קיבל תודות: 1228 פעמים
לא התעמקתי בלינק אבל על פניו רעיון מצוין להשתמש ביציאת ה- zone2 עם חיבור למגבר אוזניות קטן שהאוזניות יהיו מחוברות אליו קבוע.14/02/2022 13:43Avi_Dagan כתב: נראה לי שאתה יכול לקנות מגבר אוזניות קטן בנפרד ולחבר אותו לרסיבר בZONE2 או משהו דומה. למשל כמו שמוסבר כאן:
https://www.audiocontrol.com/knowledge- ... -speakers/
צריך לבדוק שזה ישים אצלך. אני מניח שיש הרבה מידע ברשת....
רק צריך לוודא שיש "התאמת ווליום", שניתן להדליק את ה-zone2 בנפרד מה-main וכן איזה מקורות ה-zone2 יכול להעביר (אנלוגי או דיגיטלי).
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
-
gal-cohen
- חבר מכור קשה

פחות אוהב את הרעיון הזה, לא מתאים לי הגברה לאוזניות ולסרבל עם עוד חיבורים.14/02/2022 23:10avihuli כתב: לא התעמקתי בלינק אבל על פניו רעיון מצוין להשתמש ביציאת ה- zone2 עם חיבור למגבר אוזניות קטן שהאוזניות יהיו מחוברות אליו קבוע.
רק צריך לוודא שיש "התאמת ווליום", שניתן להדליק את ה-zone2 בנפרד מה-main וכן איזה מקורות ה-zone2 יכול להעביר (אנלוגי או דיגיטלי)....
בינתיים שוקל לרכוש את האנטם 540, או לתקן את הסוויץ'.
איזה פערים!
האנטם להבנתי לא תומך ב 4k 120hz, מה שקצת משאיר אותי עומד במקום עם ה PS5.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

כן, יהיה טיפונת יותר חיבורים - אבל בהחלט פתרון מעניין.
אגב, למה לא להשתמש באוזניות אלחוטיות ? או בחיבור של האוזניות לשלט של הקונסולה ישירות ?
בכל מקרה, עכשיו שאני יודע מה תוכנית השדרוג שלך אני יכול להיערך לוגיסטית מראש עם הובלה, חחח...
אגב, למה לא להשתמש באוזניות אלחוטיות ? או בחיבור של האוזניות לשלט של הקונסולה ישירות ?
בכל מקרה, עכשיו שאני יודע מה תוכנית השדרוג שלך אני יכול להיערך לוגיסטית מראש עם הובלה, חחח...
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
-
gal-cohen
- חבר מכור קשה

חחח איזה אבי זה...15/02/2022 10:17avihuli כתב: כן, יהיה טיפונת יותר חיבורים - אבל בהחלט פתרון מעניין.
...
יש לי אוזניות חוטיות (2 סוגים) שאני לא מצליח להיפטר מהן, פשוט מאוהב בהן.
לא מצליח למצוא תחליף ראוי, אבל תשמע - יכול להיות שזה יעשה לי חיים יותר נוחים וזה גם שיקול.
אם אני לוקח ANTHEM, זה לדעתי יעשה כאן בפורום עניין, כי סוף סוף יהיה מישהו שיכול לומר אובייקטיבית,
איך זה לעבור מרסיבר כניסה (דנון 1200) במצב של 100% שביעות רצון ממנו, לרסיבר יותר אודיופילי ולהבין אם אפשר להתעלות על התחושה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אפשר להסתכל על זה ככה שזה כמו שיפוץ בבית: אתה יודע איך זה מתחיל אבל לא איך זה ייגמר.
אותו דבר גם פה, פתאום תרצה לשדרג את הרמקולים, המסך OLED כבר לא עדכני וממש קטן, כבילה, חשמל, רזונטורים, שמן נחשים.
לך תדע.
לדעתי, מגיש אותך להשיא משואה רק על האומץ...
אותו דבר גם פה, פתאום תרצה לשדרג את הרמקולים, המסך OLED כבר לא עדכני וממש קטן, כבילה, חשמל, רזונטורים, שמן נחשים.
לך תדע.
לדעתי, מגיש אותך להשיא משואה רק על האומץ...
היו אמורים להציע שידרוג לוח בתשלום בהמשך. לא יודע איפה זה עומד כיום. רוב החברות העממיות מייצרות מכשירים עם צ'יפים מתוקנים כבר מעל לחצי שנה. אם זה חשוב לך כדאי לבדוק את העניין לעומק. האם יש צפי זמנים ומחיר והאם יש מעבדת יבואן שמוסמכת לעשות את זה בארץ.14/02/2022 23:33gal-cohen כתב: האנטם להבנתי לא תומך ב 4k 120hz, מה שקצת משאיר אותי עומד במקום עם ה PS5....
Jack of some trades, master of none
-
gal-cohen
- חבר מכור קשה

תודה חברים,
אני נוחת חזרה אל הקרקע ומסיר את ה ANTHEM מלהיות מועמד בעיקר בשל חוסר התמיכה ב 4K + 120HZ
נכון להיום, האם יש רסיברים בתקציב של כ 5K שתומכים באפשרות?
צריך רק 5.1, לא מעבר לזה. (שוקל גם ימאהה סדרת ה A)
תודה רבה
אני נוחת חזרה אל הקרקע ומסיר את ה ANTHEM מלהיות מועמד בעיקר בשל חוסר התמיכה ב 4K + 120HZ
נכון להיום, האם יש רסיברים בתקציב של כ 5K שתומכים באפשרות?
צריך רק 5.1, לא מעבר לזה. (שוקל גם ימאהה סדרת ה A)
תודה רבה