חיבור איטי ופינגים גבוהים בLG OLED C1 65
-
Public_Speaker
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 38
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
היי,
טלויזיה בת פחות מחודש, הבחנתי באיטיות בצפיה בסטרימינג, בדקתי מהירות בחיבור קווי - פינג 40 ms!!!! עם לא יותר מ60Mbps בהורדה!!!
התחברתי ל- wi-fi - אותו סיפור פחות או יותר!!
לצורך השוואה בדקתי מהירות בסלולרי שלי שמחובר לאותה רשת והפינג שם 3ms עם קצב של 580Mbps כך שאפשר לשלול שזה ראוטר.
ניסיתי לכבות ולהדליק את הטלוויזיה, ניתוק מהחשמל וחיבור, איפוס כל ההגדרות להגדרות יצרן וכלום לא עוזר!
אני מחובר לפייבר של פרטנר עם חבילה של 600/60.
מראש תודה לכולם על העזרה
השלב הבא זה להתקשר לח.י…..
טלויזיה בת פחות מחודש, הבחנתי באיטיות בצפיה בסטרימינג, בדקתי מהירות בחיבור קווי - פינג 40 ms!!!! עם לא יותר מ60Mbps בהורדה!!!
התחברתי ל- wi-fi - אותו סיפור פחות או יותר!!
לצורך השוואה בדקתי מהירות בסלולרי שלי שמחובר לאותה רשת והפינג שם 3ms עם קצב של 580Mbps כך שאפשר לשלול שזה ראוטר.
ניסיתי לכבות ולהדליק את הטלוויזיה, ניתוק מהחשמל וחיבור, איפוס כל ההגדרות להגדרות יצרן וכלום לא עוזר!
אני מחובר לפייבר של פרטנר עם חבילה של 600/60.
מראש תודה לכולם על העזרה
השלב הבא זה להתקשר לח.י…..
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
החיבור הקווי בטלווזיות כולן מוגבל ל-100. ממליץ לך לחבר מתאם רשת usb ולהנות ממהירות גבוהה בהרבה (אני מגיע לכ-240 מגה בחיבור usb 2) ויציבה.
-
Public_Speaker
-
- חבר שרק התחיל

זה שזה 100 בחיבור קווי אני מבין, אבל בחיבור אלחוטי המהירות גם נמוכה פי 10
-
Public_Speaker
-
- חבר שרק התחיל

אגב, זה מדהים שבטלוויזיה של 6500 שקל הם חוסכים כמה דולרים על מתאם רשת מהיר...
זוכר בעבר גם תופעות כאלה, תנסה hard reset לטלויזיה, ממש להוציא מהחשמל ולהחזיר לראות אם התופעה עקבית.
בחיבור wifi אתה יכול להפעיל את אופצית המידע החבוייה (נכנסים להגדרות--> ערוצים--> לעמוד על כיוון ערוצים וללחוץ 5 פעמים על הספרה 1) בשביל לראות איזה קצב הסתנכרן ה WIFI של הטלויזיה. אני עם mesh של 2.4 ו 5Ghz וקורה לפעמים שהמסך מתחבר לרשת החלשה יותר.
יש את האופציה הזאת
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php?f=108&t=363248
בחיבור wifi אתה יכול להפעיל את אופצית המידע החבוייה (נכנסים להגדרות--> ערוצים--> לעמוד על כיוון ערוצים וללחוץ 5 פעמים על הספרה 1) בשביל לראות איזה קצב הסתנכרן ה WIFI של הטלויזיה. אני עם mesh של 2.4 ו 5Ghz וקורה לפעמים שהמסך מתחבר לרשת החלשה יותר.
יש את האופציה הזאת
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php?f=108&t=363248