שאלה לגבי סאונד בר (מתנה)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
pargit פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 963
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

היי
אני יכול לבחור ב polk signa s2 כמתנת פסח.
האופציות האחרות שיש (גיגנה גריל וכו) דורשים הוספת כסף (ומאלצים אותי לעשות שינויים במטבח :) ).
מה דעתכם על הסאונד בר הזה? בעיקר לטלוויזיה וקצת סרטים. האם כדאי? האם הוא איכותי או עוד איזה משהו סתמי שאתאכזב ממנו?
הוא יחליף מערכת ק"ב ישנה שהרסיבר שלה שובק חיים לאט לאט וכבר תקופה מחובר רק לסנטר ושני קדמיים.

תודה
מור

GalZohar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 820
נתן תודות: 170 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

אם יש לך סנטר ו-2 קדמיים סיכוי גבוה מאד שהם רמה גבוהה יותר מהסאונדבר, למרות שקשה להגיד בוודאות בלי להכיר את הדגמים... לא משנה כמה הסאונדבר חדש ומודרני, בסוף הרמקולים שלו קטנים מאד ולא יכולים להתחרות ברמקול גדול יותר אלא אם כן הרמקול ממש ממש גרוע. ובמיוחד שמדובר בסאונדבר בתקציב של מתנה לפסח ככה שכמה טוב הוא כבר יכול להיות.

האופציה הכי טובה במתנה לפסח זה כסף... ככה אפילו אם זה שוברים למקומות לא קשורים בסוף אפשר למצוא משהו. אבל משער שאם אתה שואל פה כנראה שזה לא באמת אופציה?

pargit פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #3 

יש כל מני כרטיסי מועדונים אבל זה פחות אטרקטיבי..
אני עם סט רמקולים של קנטון 125 אז בטוח שזה לא יגיע לרמה שלהם אבל יש לו ביקורות ממש טובות ברשת.
הבעיה היא שאין בשום מקום אפילו לראות..

GalZohar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 820
נתן תודות: 170 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

כרטיסי מועדונים זה משהו שבסוף מוצאים לו שימוש, או שהאשה מוצאת לו שימוש ממש מהר. אם יש לך רמקולים יותר גדולים מפנימיים של הסאונדבר הסיכוי שסאונדבר בשווי של מתנת פסח יתעלה עליהם נמוך ביותר, והוא סתם ישב במחסן או בפח.

taldror10
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 508
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

בזמנו שאז אני קניתי סאונד בר, נסעתי למחסני חשמל לכמה סניפים שלהם.
בכל סניף בתצוגה היו מספר שונים של סאונד בר, עד ששמעתי את כולם וככה החלטתי על מה ללכת.

לפי חיפוש בגוגל של הרמקולים שלך, אלו רמקולים קטנים וסאב.
אני לא חושב שתתאכזב כל כך מהסאונד בר לעומת מה שיש היום אחרי שהסברת שרק סנטר ו 2 קדמיים עובדים.

לפני שאתה שולל בדוק את האופציה לנסוע ולשמוע, פה בפורום יש אנטי מאוד חזק נגד סאונד בר שלפעמים זה יכול לספק את התמורה מעבר למה שחושבים או משתמשים בפועל.

טל.

pargit פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #6 

תודה לכולם, הלכתי בסוף על תלוש... לא מצאתי אותו בשום מקום שיהיה ניתן לשמוע אז וויתרתי... מקסימום שנה הבאה הוא גם יהיה :)

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1504
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

מכיר אותו. לא שווה את הכסף. טוב עשית

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”