YAMAHA DECODER OFF

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
poma פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 11 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

שלום רב לחברי הצוות
רציתי לדעת האם משהוא נתקבל בבעיה של DECODER OFF שמציג הרסיבר?
אני יפרט את הבעיה שלי
טלויזיה סוני XD65
רסיבר YAMAHA RXA3080
סטרימר ניוודה שיליד.
בזמן שאני רואה בטלויזיה סרט או שומע מוזיקה מהניוודיה שילד (קודי,יוטיוב,סדרות וכו')
הכל תקין ואין בעיה
הבעיה מתחילה מתי שאני מכבה את הטלויזיה ואני רוצה ליראות דרך המקרן או רק לישמוע מוזיקה כאשר הניוודיה שילד עובד והטלויזיה מכובה.
לאחר כ 30 דקות של שמיעה או צפיה בסרט מופיע DECODER OFF ברסיבר
בשביל לפתור את זה אני מדליק את הטלויזיה ושם אותה על כיבוי תמונה ואז הכל מסתדר.
ניסיתי לבטל את ההגדרה של ה ARC ברסיבר ,לא עזר,ניסיתי לשנות הגדרות בניוודיה שילד,לא עזר
האם יש למשיהו עצה שתעזור לי? אולי אני מפספס משהוא, או שאני לא מבטל הגדרות מסויימות שאני אמור לבטל
אשמח לישמוע את דעתכם בנושא

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 9458
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 1577 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

אם האודיו המנוגן הוא סטריאו, אז הכל בסדר אצלך.
זו סתם הודעה אינפורמטיבית, שאין צורך שה- Decoder ברסיבר יהיה פעיל, ולכן הוא כבוי עכשיו.
הוא מופעל אוטומאטית אם הוא דרוש לפיענוח אודיו.
לא כתבת שהאודיו מפסיק כשמופיעה ההודעה.

לא הבנתי מה קשור ARC, ולמה אתה מצפה כשאתה מבטל אותו, אם מראש אתה לא שומע אודיו שמקורו בטלויזיה (זה השימוש היחיד של ARC).

poma פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 11 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

היי
כאשר אני מבטל את ARC מההגדרות ברסיבר עדיין לאחר כמה דקות מופיעה ההודעה של DECODER (רק כאשר מתי שאני מכבה את הטלויזיה בלילה ורוצה לישמוע מוזיקה או רוצה ליראות סרט במקרן בלי שהטלויזיה תיהיה דולקת),ברגע שאני מוציא פיזית את הכבל שמחובר מהטלויזיה חיבור ARC שמחובר לרסיבר אז אין תקשורת בין הטלויזיה לרסיבר והכל מסתדר.זה לא אמור להיות ככה, אני אמור לישמוע וליראות במקרן ללא קשר לטלויזיה,אני כמעט בטוח שזה משהוא בהגדרות ברסיבר, אבל לא יודע בדיוק איזה.
הרי לא הגיוני שבלילה אני רוצה לישמוע מוזיקה דרך הרסיבר (הניוודיה שילד מחוברת אליו) ואני צריך להשאיר את הטלויזיה דולקת על כיבוי תמונה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”