SONY X90J VS LG C1
אז אחרי התלבטויות , חקירות וחפירות בנושא...וגם בגלל שהטלוויזיה הנוכחית שלי החליטה להציג פסים על התמונה... (אחרי 13 שנה, ציפיתי לפחות לקבל ממנה קצת נחת יותר זמן.....)....
אז ההחלטה הסופית צריכה להגיע ואני בהתלבטות - LG או SONY...
LG C1 גודל 65 אינץ' מול SONY X90J גודל 75 אינץ'...
ידוע לך שמדובר ב 2 טלויזויות בטנלוגיות שונות (OLED מול LED) וגם שהפנלים שונים והגודל שונה...אולם במסגרת התקציב שיש לי 6-6.5 זה מה שאני יכול להרשות לעצמי...(יכול קצת למתוח את הכיס בקטנה אם יהיה צורך).
מרחק הצפיה שלי עומד על 5-5.5 כאשר הסלון עם ויטרינה גדולה מצד אחד (אפשר לסגור וילון או תירסים אז זה לא בעייתי) וחלון אחד מול הטלוזיה
(אפשר לסגור תריסים) , ככה שאת החדר אפשר להחשיך בהתאם ...
רוב השימושים - סרטים , סדרות , קצת פלייסטיישן לא משהו רציני , ספורט מידי פעם (אם בכלל).
ד"א אני לא מעוניין במקרן...
אשמח לשמוע דעתכם , מה הייתם ממליצים?
העלויות כמעט זהות ...
ראיתי את 2 המסכים בתצוגה בחנות..
אבל אני עדיין לא סגור לצערי
האם לרדת בגודל על חשבון איכות ולקחת את ה LG או ללכת על הגודל ... שהתמונה בו גם איכותית...
אז ההחלטה הסופית צריכה להגיע ואני בהתלבטות - LG או SONY...
LG C1 גודל 65 אינץ' מול SONY X90J גודל 75 אינץ'...
ידוע לך שמדובר ב 2 טלויזויות בטנלוגיות שונות (OLED מול LED) וגם שהפנלים שונים והגודל שונה...אולם במסגרת התקציב שיש לי 6-6.5 זה מה שאני יכול להרשות לעצמי...(יכול קצת למתוח את הכיס בקטנה אם יהיה צורך).
מרחק הצפיה שלי עומד על 5-5.5 כאשר הסלון עם ויטרינה גדולה מצד אחד (אפשר לסגור וילון או תירסים אז זה לא בעייתי) וחלון אחד מול הטלוזיה
(אפשר לסגור תריסים) , ככה שאת החדר אפשר להחשיך בהתאם ...
רוב השימושים - סרטים , סדרות , קצת פלייסטיישן לא משהו רציני , ספורט מידי פעם (אם בכלל).
ד"א אני לא מעוניין במקרן...
אשמח לשמוע דעתכם , מה הייתם ממליצים?
העלויות כמעט זהות ...
ראיתי את 2 המסכים בתצוגה בחנות..
אבל אני עדיין לא סגור לצערי
האם לרדת בגודל על חשבון איכות ולקחת את ה LG או ללכת על הגודל ... שהתמונה בו גם איכותית...
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
5-5.5 מ' ?? הייתי הולך על מסך גדול יותר (85)
יש לי היום 55......
ככה שכל דבר מעבר לזה יהיה התקדמות....
ההבדל במחירים זניח ...השאלה מה באמת כדאי איכות על פני גודל?
אם היתה לי אפשרות הייתי הולך על 100 אפילו , אבל כמו שאמרתי אני מוגבל בתקציב.....
ואני לא מעוניין במקרן
יש לך תובנות / המלצות לגבי הדגמים הנ"ל?
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4165
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
אם נושא של השחורים קריטי לך והסלון לא מואר במיוחד אז מסך האולד. לסלון מואר במיוחד את הסוני שגם ממנה לא תתאכזב.
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.