בכבלים צופים נטישה של עד 150 אלף לחבילת חמשת ערוצי החינם
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
יופי, אז אולי אני אוכל לבקש מיס שיורידו לי את 5 הערוצים המיותרים הללו, שאני ממילא לא צופה בהם מעולם, מהחבילה שלי כך שאוכל לשלם פחות על היתר?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- בשר-טרי-מאוד
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הדבר שהכי עיצבן אותי בכתבה שצורפה כלינק בהודעה שפתחה את האשכול הוא שב"הוט" מתכננים לקצץ את ההוצאות על התוכן ב- 200 מיליון ש"ח בפרק זמן של שנתיים. הם החליקו על השכל?? אם היום "יס" לוקחת את "הוט" בהליכה מבחינת התוכן, מה צפוי לקרות אחרי גזרה מטורפת שכזו?
אני אחד מאלה שבחרו את ה- LCD שלהם בהתבסס על איכות התמונה שראו בתצוגה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7626
- נתן תודות: 376 פעמים
- קיבל תודות: 342 פעמים
איך בכלל הגענו למצב הזה ? הערוצים האלה היו צריכים להיות חינם בלאו הכיjpost כתב:כתבה ב THEMARKER
בכבלים צופים נטישה של עד 150 אלף מנויי טלוויזיה בכבלים ובלוויין לטובת חבילת חמשת ערוצי החינם
http://hitech.themarker.com/tmc/article ... technology...
( 10 ו 2 מסחרי, כנסת, 1 ו 33 ערוצים ציבוריים - תשלומי אגרה ).
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
מדובר בתחילתה של שטיפת מוח ולוביזם מצד הכבלים ויס
שינסו לשכנע את חברי הכנסת שזה יביא לסופם וכו וכו וכו
אני רק מקווה שמרבית חברי הכנסת נותרו עם קצת יושרה וכבוד עצמי
ולא ייסחפו לאן שהלוביסטים המשומנים של יס והוט ינסו להוביל אותם
השידור הציבורי בחינם הוא עניין של זכויות האזרח הבסיסיות
אני רק מקווה שמרבית חברי הכנסת נותרו עם קצת יושרה וכבוד עצמי
ולא ייסחפו לאן שהלוביסטים המשומנים של יס והוט ינסו להוביל אותם
השידור הציבורי בחינם הוא עניין של זכויות האזרח הבסיסיות
- NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני צופה השקעה משמעותית בתוכן מצד yes ו-HOT בעקבות נטישת 159 אלף מנויי טלוויזיה בכבלים ובלווין לטובת חבילת חמשת ערוצי החינםjpost כתב:כתבה ב THEMARKER
בכבלים צופים נטישה של עד 150 אלף מנויי טלוויזיה בכבלים ובלוויין לטובת חבילת חמשת ערוצי החינם...
הבעיה עם השוק הזה היא שכמות הלקוחות מוגבלת ומוצתה כבר, והמלחמה שנותרה היא בין yes ו-HOT על לקוחות שעוברים מאחד לשני. אולי נטישה מאסיבית של לקוחות את שתי הספקיות יגרום להם לנסות להיות אטרקטיביות יותר מבחינת התוכן...
היכונו לביאת תכנים בהפרדה גבוהה.
H...Hi...High...High definition ready
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
jpost,
שאלה טובה - אבל הם לא נחשבים כערוצי בסיס חינמיים של המדינה, זה כולל רק את ערוצים 1,2,10,99 ו-33
לדעתי גם הטלויזיה הלימודית לא נכלל.
שאלה טובה - אבל הם לא נחשבים כערוצי בסיס חינמיים של המדינה, זה כולל רק את ערוצים 1,2,10,99 ו-33
לדעתי גם הטלויזיה הלימודית לא נכלל.
שיגיע כבר
כשעברתי דירה לפני שנה, החלטתי לעשות ניסוי ולא להתחבר ליס/הוט, תאמינו לי זה אחד הדברים היותר חכמים שעשיתי.
ערוץ 2 אני רואה דרך אנטנה (בעיקר רואה חדשות), גם ככה כל ערוצי הסרטים/בידור וכל השטויות האלו הם סתם חארטה.
במקום לתת ליס/הוט 250 שקל כל חודש, אני קונה סרטים במקום, וככה אני רואה את הסרטים שאני רוצה לראות באיכות טובה, והסרטים נשארים אצלי, בקשר לשאר סדרות מקור שמשדרים, הכל נמצא באינטרנט.
ועוד סיבה מעולה לעשות את הדבר הזה היא , שמקום לרבוץ ולהתבטל מול הטלויזיה ולראות סדרות בשתי שקל, אתה מפתח לך תחביבים, ויוצא ונהנה יותר.
ערוץ 2 אני רואה דרך אנטנה (בעיקר רואה חדשות), גם ככה כל ערוצי הסרטים/בידור וכל השטויות האלו הם סתם חארטה.
במקום לתת ליס/הוט 250 שקל כל חודש, אני קונה סרטים במקום, וככה אני רואה את הסרטים שאני רוצה לראות באיכות טובה, והסרטים נשארים אצלי, בקשר לשאר סדרות מקור שמשדרים, הכל נמצא באינטרנט.
ועוד סיבה מעולה לעשות את הדבר הזה היא , שמקום לרבוץ ולהתבטל מול הטלויזיה ולראות סדרות בשתי שקל, אתה מפתח לך תחביבים, ויוצא ונהנה יותר.