ה JET 90 הוא השואב הכי טוב בסדרה החדשה ואיתו קיבלתי גם את מיכל הריקון האוטומטי. לעצלנים בלבד

הטיח הורד בלי קשר כחלק מעבודת תיקונים בבית. ניסיתי לשאוב את מה שנפל והצלחתי רק את האבק של הטיח. כמובן הגיוני.29/04/2022 9:08ChinggisKhan כתב: קודם כל, מקווה שהאישה לא הורידה לך את הראש על זה שפגעת בטיח.
סקירה ארוכה ומושקעת !
בשורה התחתונה, איך הוא בהשוואה לדייסון לא הצלחתי להבין (אולי פספסתי פסקה ?)...

האם נהגת להותיר את הדייסון מחובר למטען באופן קבוע בין שימוש אחד לאחר, גם כאשר הטעינה הסתיימה?30/04/2022 21:10EliHaboosh כתב: כמובן שלא ניסיתי את השואב מספיק זמן כדי להגיע למסקנה שאתה הגעת אבל חייב להגיד שגם עם הדייסון היו ויש לי המון בעיות.
הסוללה למשל נגמרה כמעט לחלוטין אחרי כשנתיים ותקלות המסנן כל הזמן פשוט מעצבנות...

ברור. מישהו יתחיל לשחק עם הדייסון במטען?01/05/2022 15:21lasik כתב: האם נהגת להותיר את הדייסון מחובר למטען באופן קבוע בין שימוש אחד לאחר, גם כאשר הטעינה הסתיימה?...

אני....

ברור. אבל תשומת לב יתר למוצרים נטענים גומר את ההנאה בחיים. אני מודע לזה אבל ממש לא מתכוון להתחיל לנטר הטענות של מוצרים ולהתנהל לפי הרצון של המוצר. יש לי יותר מידי דברים להטענה ומעדיף להתלונן או להחליף סוללה כל שנתיים.01/05/2022 16:22lasik כתב: אני.
טעינה קבועה "גומרת" על הסוללה. אתה מייצר טעינת יתר.
חיברתי אותו לשקע חכם שמודד את הצריכה של המטען, ומיד לאחר שצריכת הזרם של המטען יורדת מתחת לסף שקבעתי, השקע מפסיק למטען את החשמל.
זאת עד לפעם הבאה שאתחיל טעינה.
מצאתי שזו הדרך המוצלחת ביותר.
ניסיתי בתחילה גם את הפיתרון שזיו הציע, אבל זה דורש תזכורת בטלפון, ועד שמגיעה התיזכורת אני כבר שוכח למה ייצרתי אותה.....