dvd pioneer 656a
שלום רב
יש ברשותי DVD: DV4350וMarantz
רסיבר : פיוניר 811 כאשר חיברתי לרסיבר מגבר של NAD 350 לרמקולים הקדמים
רמקולים : TANNOY סידרה R
ורציתי לדעת אני יכול לרכוש DVD PIONEER 656-A ב800 שקל
האם הוא ישפר לי את איכות הסאונד במוזיקה וסרטים בצורה משמעותית
או לוותר אליו
ומה מחירו בשוק כיום
ואם בכלל כדי עכשיו לקנות אותו אם כל הפורמטים שיבוא
בתודה
יש ברשותי DVD: DV4350וMarantz
רסיבר : פיוניר 811 כאשר חיברתי לרסיבר מגבר של NAD 350 לרמקולים הקדמים
רמקולים : TANNOY סידרה R
ורציתי לדעת אני יכול לרכוש DVD PIONEER 656-A ב800 שקל
האם הוא ישפר לי את איכות הסאונד במוזיקה וסרטים בצורה משמעותית
או לוותר אליו
ומה מחירו בשוק כיום
ואם בכלל כדי עכשיו לקנות אותו אם כל הפורמטים שיבוא
בתודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
מה המטרה ברכישה, בדיוק?
האם אתה רוצה לשמוע DVD-A או SACD, או פשוט דיסקים רגילים?
איך אתה מתכנן לחבר אותו למערכת - חיבור דיגיטלי (אופטי או אקואקס) או אנלוגי?
האם אתה רוצה לשמוע DVD-A או SACD, או פשוט דיסקים רגילים?
איך אתה מתכנן לחבר אותו למערכת - חיבור דיגיטלי (אופטי או אקואקס) או אנלוגי?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
לדעתי לא יהיה שינוי כלשהו בין מכשירים בחיבור אופטי (פרט להבדלים בפונקציות).
בחיבור אנלוגי אכן יהיה הבדל בגלל שבדרך זו יש שימוש ב DAC הפנימי של המכשיר, בחיבור דיגיטלי האיכות תלויה בDAC של הרסיבר או הפרוססור שמקבל את האות.אז מדוע אומרים שכל שמכשיר DVD יקר יותר הוא איכותי יותר מבחינת סאונד...
מיכאל .
למה אתה חושב שצריך HDMI ?RSil כתב:לא הבנתי:אתה מעוניין במוסיקה בעיקר??אם כך, לDVD-A אתה צריך חיבור HDMI...
בגלל הגנות ?
אין ב-DVD-A (לפחות לא אלה שאני ראיתי) הגנה כזו ולא צריך HDMI, אחרת למה טוב מכשיר שקורא DVD-A ואין לו יציאת HDMI כמו זה ?
אגב, לי יש את המכשיר הזה ואין בעיה לשמוע איתו DVD-A.
ניר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
leshets כתב:בחיבור דיגיטלי לא צריך להיות הבדל בין מכשירים...
בעיקרון יציאה דיגיטלית מעבירה עותק זהה למקור אבל 'המקור' הוא לא בדיוק הדיסק אלא איך שהמכשיר שלך הבין את הדיסק ופה יכולים להיות הבדלים בין מכשירים.tbmh כתב:אז מדוע אומרים שכל שמכשיר DVD יקר יותר הוא איכותי יותר מבחינת סאונד...
אני מדבר על איכויות שונות של כל המערכת האופטית שקוראת את הדיסקים. זה לא רק ברמה של 'האם הוא קורא צרובים' או משהו כזה, אלא עד כמה נקי (ללא שגיאות) הוא מסוגל לקרוא דיסק.
בכל מקרה מדובר במשהו די קיצוני ובעיקרון אם אתה מתכוון להוציא את האודיו בצורה דיגיטלית אז אתה יכול להתייחס למכשירים כאלה כזהים מבחינת סאונד לפחות כל עוד אתה לא לוקח בחשבון נגנים שממש מוטלים בספק.
החלק היקר, המסובך והמשמעותי יותר שמבדיל בין הרמות השונות זה ה-dac שלהם (וכמובן כשאתה מדבר על dvd אתה כבר מדבר על טיפול בוידאו).
ניר
זהו שלפי הבנתי את העסק זה לא מדויק, מפני שהאות הדיגיטלי שמועבר מכל מכשיר (טרנספורט) זהה לאוזן האנושית בגלל מנגנון תיקון השגיאות (של ה CDA לדוגמה) אשר רגיש לשגיאות הרבה יותר קטנות ממה שהאוזן שלך יכולה לשמוע.בעיקרון יציאה דיגיטלית מעבירה עותק זהה למקור אבל 'המקור' הוא לא בדיוק הדיסק אלא איך שהמכשיר שלך הבין את הדיסק ופה יכולים להיות הבדלים בין מכשירים.
אני מדבר על איכויות שונות של כל המערכת האופטית שקוראת את הדיסקים. זה לא רק ברמה של 'האם הוא קורא צרובים' או משהו כזה, אלא עד כמה נקי (ללא שגיאות) הוא מסוגל לקרוא דיסק....
מיכאל .