מה עדיף בזק בינלאומי + בזק או רק בזק ?
כיום על בזק + בזק בינלאומי באינטרנט.
חבילה של 100 מגה, יש בעיות מהירות.
הציעו לי לעבור ל 200 מגה לחודש נסיון.
כמו כן קיבלתי הצעה לעבור מספק בזק בינלאומי ל בזק, כך שהכל יהיה בזק בחבילה של 200 מגה.(יוצא גם 50 ש"ח יותר זול חודשית).
האם כדאי לאחד ?
חבילה של 100 מגה, יש בעיות מהירות.
הציעו לי לעבור ל 200 מגה לחודש נסיון.
כמו כן קיבלתי הצעה לעבור מספק בזק בינלאומי ל בזק, כך שהכל יהיה בזק בחבילה של 200 מגה.(יוצא גם 50 ש"ח יותר זול חודשית).
האם כדאי לאחד ?
איך הנסיון שלך? היית מבסוט?27/06/2022 22:31Moshe984 כתב: עדכון:
אחרי שעברתי ל בזק הכל שדרוג ל 200 מגה, החזיק בדיוק 3 ימים אחרי זה נהיה פח ואין ממש עם מי לדבר.
תודה רבה יפה, מחר עובר לפרטנר 200 מגה.
אעדכן....
עשיתי את זה בול לפני שבוע, הנסיון שלי קצת פחות טוב;
החיבור לפרטנר היה ממש אחלה ויציב(ואפילו נותנים לך לבחור את השם משתמש בחייגן
מהניסיון שלי מבחינת ספק בזק (b1000) לעומת בזב"ל (014) לפני חודש היה די ניתוב לא משהו (גם כשניסיתי IP קבוע), וכעת יש שיפור אצל b1000 ומנסיון בשני יוזרים אני מקבל את אותם הפינגים לאירופה
69 עד 84
בפרטנר הייתי מקבל 95-105
ניסו לעשות לי 'איפוס' למנוי ואז היה שיפור ולא עבר את ה-100 אבל עדיין לא פחות מ-90
אבל יש בעיה אחרת לגמרי שמתווספת להכל והיא נושא השירות;
מהרגע שעברתי לבזב"ל התחילו בעיות של ניתוקים קטנים, הגיע טכנאי של בזב"ל שבסופו של דבר קבע שבעיית הניתוקים הקטנים היא בעיה אצלי בציוד (מודם/ראוטר חדש של דילינק > ראוטר חדש של TP LINK > סוויץ' 8 פורטים לא מנוהל בן חצי שנה) וזהו, אני אשם כי לא לקחתי הראוטר Vtec שלהם.
אובד עצות, ביזבזתי יום שלם עם התמיכה המקומית של דילינק וTPLINK בנדא על עדכוני קשוחה והגדרות ובדיקות, והכל היה אחלה ובסדר בסופו של עניין; החייגן מחייג אליהם, מקבל אייפי, הלוגים מראים שיש ניתוק מהספק כל כמה זמן וזהו. משמע המודם/ראוטר שבברידג'+ראוטר TPLINK עושים עבודתם נאמנה.
התחברתי תוך כדי לפרטנר בלי לנייד כלום, כדי לבדוק וניסיתי את היוזר שלהם שלושה ימים והכל עבד אחלה.
התקשרתי ל-014 והסברתי להם את זה. החליטו שהם שולחים לי שוב טכנאי הביתה. אמרתי להם, אולי תנסו לעשות משהו מרחוק? הטכנאי שלכם מגיע, מחבר ציוד שלכם, מראה לי שגם הוא עובד והולך...תבדקו את היוזר שלי, את התשתית...משהו??...אבל לא,טכנאי בלבד...
הרי, עם היוזר שלי בפרטנר עובד מושלם בלי שום ניתוק ואצלכם מתנתק כל כמה זמן-איך הציוד שלי הוא הבעיה?
תודה לאל שלמחרת התקשרו אליי מבזק מהשימור, נתנו לי מחיר נמוך יותר ממה ששילמתי עד היום ואמרו לי שהם ישלחו לי טכנאי שיבדוק לי כרטיס בחוץ, חיבור מהבית לעמוד בזק מאחורה. מהרגע שחזרתי לבזק הכל עבד אחלה ויציב, וכשהטכנאי סיים את ההחלפה של הכבל גם המהירות הורדה עלתה ב15מגה
פרטנר הבטחתי עדכון:
טכנאי היה התקין ראוטר + 2 מגדילי טווח, הכל עבד פגז החזיק 1 יום.
אחרי יום אני מתקשר שואל מה נהיה, סגרנו שיחזרו אלי לגבי בדיקה, כמובן לא חזרו, אחרי יומיים עד שתפסתי אותם שעה המתנה לנציג, אומרים נגיע נתקין לך ראוטר חזק יותר ועוד שני מגבירי טווח נוספים, סגרנו 15 ש"ח בחודש תוספת. אממה ביקור טכנאי יעלה לך 100 ש"ח.
ויכוח: אז למה לא התקין את החזק כבר מהתחלה וזהו ? זורמים ...
מגיע טכנאי החליף ראוטר ולא הביא את המגדילי טווח המתאימים, בסוף אחרי ויכוח ודברים התקין רק את הראוטר ובאמת חל שיפור ניכר בקליטה אחרי בדיקת מהירות בכמה מקומות בבית מלפני ואחרי..
אחרי יום מדבר עם השירות לעדכן אותם שלא יחייבו 15 ש"ח בחודש שסגרנו מלפני כי בסוף לא שם את המגדילים, אחרי פה ושם מה אומרת לי, הכנאי לקח את הראוטר הישן אך מה שמעודכן זה לא הראוטר שהיה לי לפי המספר סידורי ולכן אני עדיין חייב להם ראוטר. כמובן התחיל בלאגאן, אמרו שיבדקו ויחזרו אלי אחרי יום, אכן חזרו ואמרו שכנראה היתה טעות ומבקשים שאתן להם את המספר סידורי של המכשיר הנוכחי, אמרתי להם שדי נמאס אני לא רוצה יותר להתעסק עם זה ואין לי כוח, הם התנצלו ואיכשהו סגרו את הנושא.
בינתיים חי עם זה האינטרנט עושה רושם תקין לגמרי... נראה מה יהיה המשך.
מסקנה עד עכשיו : אין תודעת שירות בשום חברה שהיא
טכנאי היה התקין ראוטר + 2 מגדילי טווח, הכל עבד פגז החזיק 1 יום.
אחרי יום אני מתקשר שואל מה נהיה, סגרנו שיחזרו אלי לגבי בדיקה, כמובן לא חזרו, אחרי יומיים עד שתפסתי אותם שעה המתנה לנציג, אומרים נגיע נתקין לך ראוטר חזק יותר ועוד שני מגבירי טווח נוספים, סגרנו 15 ש"ח בחודש תוספת. אממה ביקור טכנאי יעלה לך 100 ש"ח.
ויכוח: אז למה לא התקין את החזק כבר מהתחלה וזהו ? זורמים ...
מגיע טכנאי החליף ראוטר ולא הביא את המגדילי טווח המתאימים, בסוף אחרי ויכוח ודברים התקין רק את הראוטר ובאמת חל שיפור ניכר בקליטה אחרי בדיקת מהירות בכמה מקומות בבית מלפני ואחרי..
אחרי יום מדבר עם השירות לעדכן אותם שלא יחייבו 15 ש"ח בחודש שסגרנו מלפני כי בסוף לא שם את המגדילים, אחרי פה ושם מה אומרת לי, הכנאי לקח את הראוטר הישן אך מה שמעודכן זה לא הראוטר שהיה לי לפי המספר סידורי ולכן אני עדיין חייב להם ראוטר. כמובן התחיל בלאגאן, אמרו שיבדקו ויחזרו אלי אחרי יום, אכן חזרו ואמרו שכנראה היתה טעות ומבקשים שאתן להם את המספר סידורי של המכשיר הנוכחי, אמרתי להם שדי נמאס אני לא רוצה יותר להתעסק עם זה ואין לי כוח, הם התנצלו ואיכשהו סגרו את הנושא.
בינתיים חי עם זה האינטרנט עושה רושם תקין לגמרי... נראה מה יהיה המשך.
מסקנה עד עכשיו : אין תודעת שירות בשום חברה שהיא
היי בשמחה, אני עדיין עם פרטנר,עניין הניתוקים נפתר סופית, בינתיים הכי טובים שהיו לי עד היום, מאז מה שכתבתי הכל טוב.
מבחינת שירות, כולם דיי זהים, כלומר, אין.
בכל אופן, זו שיטת התשה אופיינית בארץ, אל תוותר תחליף כל פעם חברה עד שייפתר.
מבחינת שירות, כולם דיי זהים, כלומר, אין.
בכל אופן, זו שיטת התשה אופיינית בארץ, אל תוותר תחליף כל פעם חברה עד שייפתר.
בבזק בינלאומי אמרו לי שבתאריך 16.4.2023
המחיר החודשי הכספי כנראה יעלה למחיר של ספק ותשתית 116 שקל והמשך השכרת נתב שלא תומך באינטרנט של סיבים באופטים שעלה לי לפני יותר זמן 9.90 שקל לחודש זה יעלה לי 13 שקל, כל המחירים האלה כוללים מע''מ.
בינתים לחודש זה השכרת אותו סוג נתב 13 שקל, ושירות של ספקית ותשתית זה 100 שקל, וכל המחירים האלה כוללים מע''מ.
וגם שאני לקוח וותיק בחברת בזק בינלאומי אז לא נראה לי שבינתים שמתאריך 16.4.2023 שהם יעשו לי ולעוד לקוחות וותיקים שלהם מחיר כספי מוזל,
כנראה כי עוד מעט בחברת בזק בינלאומי יפסיקו לתת שירות ללקוחות פרטיים.
אני לא בטוח האם בצורה כזו אני אעדיף להשאר איתם.
המחיר החודשי הכספי כנראה יעלה למחיר של ספק ותשתית 116 שקל והמשך השכרת נתב שלא תומך באינטרנט של סיבים באופטים שעלה לי לפני יותר זמן 9.90 שקל לחודש זה יעלה לי 13 שקל, כל המחירים האלה כוללים מע''מ.
בינתים לחודש זה השכרת אותו סוג נתב 13 שקל, ושירות של ספקית ותשתית זה 100 שקל, וכל המחירים האלה כוללים מע''מ.
וגם שאני לקוח וותיק בחברת בזק בינלאומי אז לא נראה לי שבינתים שמתאריך 16.4.2023 שהם יעשו לי ולעוד לקוחות וותיקים שלהם מחיר כספי מוזל,
כנראה כי עוד מעט בחברת בזק בינלאומי יפסיקו לתת שירות ללקוחות פרטיים.
אני לא בטוח האם בצורה כזו אני אעדיף להשאר איתם.