רשימה ציוד ואופן החיבור:
רסיבר Denon S750H.
בסלון יש ארבעה רמקולים שקועים בתקרה שמחוברים לרסיבר כקדמיים ואחוריים, במרפסת יש עוד זוג רמקולים חיצוניים (לא מוגברים) שמוגדרים ברסיבר כ Zone2.
בסלון יש טלויזיה שמחוברת בכבל אופטי לכניסת TV1 ברסיבר, במרפסת יש טלויזיה שמחוברת בכבל אופטי לכניסת CBL/SAT.
אני לא מצליח לעשות הפרדה בין שני האיזורים, המטרה היא בעצם שבמרפסת ישמעו את מה שהטלויזיה החיצונית משדרת ובמקביל בתוך הבית ישמעו את מה שהטלויזיה הפנימית משדרת. מה שקורה בעצם שהרמקולים במרפסת עובדים רק כאשר Zone2 נמצא על Sources ובמצב הזה בעצם שני האיזורים משדרים ביחד את אותה הכניסה, הדרך היחידה שהצלחתי לעשות הפרדה מלאה בין שני האיזורים זה כשבחרתי לשדר Bluetooth ל Zone2 ואז באמת במרפסת שמעו את מה שהפלאפון ניגן ובתוך הבית שמעו את הטלויזיה הפנימית, כשאני משנה ב Zone2 את הכניסה ל CBL/SAT הרמקולים במרפסת לא מנגנים בכלל, כשאני מעביר את ה Main Zone לכניסת CBL/SAT שומעים את הטלויזיה שבמרפסת גם בפנים וגם בחוץ.
אז נכון שאני יכול בעצם לבחור ב Main Zone את הכניסה של הטלויזיה במרפסת וכדי לא להפריע למי שבתוך הסלון אני מנמיך את ה Main Zone ומגביר רק את Zone2 ובפנים מי שרואה טלויזיה שומע ישירות מהטלויזיה אבל זה לא הפיתרון שכיוונתי אליו כשהרסיבר הזה נבחר, המטרה הייתה שתהיה אופציה להפרדה מוחלטת בין האיזורים ואופציה לשמוע בכל הבית אותו הדבר.
יכול להיות שהרסיבר תומך בשני איזורים אבל איזור 2 תמיד ישדר את מה שהאיזור הראשי משדר? אני מפספס משהו?
תודה מראש לעוזרים
אור.