שדרוג רצפתיים - התייעצות, אלטרנטיבה למורל
משדרג את ה B&W 683 הותיקים שלי. התקציב 20k.
לאחר האזנה ננעלתי על המורל Octave 6 LE. סאונד מעלף. בהשוואה ל- 603 שמקבילים לשלי בערך, וואו. שמים וארץ.
הבעיה שיש את הרמקול הזה רק בלבן מבריק, ואין שום דרך שזה יתאים לסלון.
הסלון הוא בסגנון כפרי, אז אני צריך למצוא אלטרנטיבה.
אני מחפש רמקול מעץ אלון טבעי או עץ צבוע, שחור מבריק פחות מתאים אבל אפשר להסתדר, עם חתימת סאונד שדומה למורל, ושיהיה בתקציב.
אודה להמלצות.
לאחר האזנה ננעלתי על המורל Octave 6 LE. סאונד מעלף. בהשוואה ל- 603 שמקבילים לשלי בערך, וואו. שמים וארץ.
אני מחפש רמקול מעץ אלון טבעי או עץ צבוע, שחור מבריק פחות מתאים אבל אפשר להסתדר, עם חתימת סאונד שדומה למורל, ושיהיה בתקציב.
אודה להמלצות.
זה תקציב מכובד. בסכום כזה שווה להסתכל על מה שנקרא נתוני spinorama של רמקולים שונים. שווה לקרוא. אבל נתונים טובים הם מגובים במחני שמיעה טובים. זה יכול לעזור לצמצם את הבחירה. יש היום לא מעט מידע על רמקולים שונים מהחברות עצמן ומבודקים עצמיים.
כל יום לומדים משהו חדש
הוא מחפש משהו דומה עם צבעים כפריים והמורל מיוצר רק בשחור ולבן.21/07/2022 18:41claudia5 כתב: אם אהבת את המורל תנסה לרכוש אותם עם אותה הגברה ששמעת כי שינוי הגברה משנה לגמרי את התוצאה...
זה אולי היה מתאים אבל אין בארץ וגם בארה"ב הוא בכמויות קטנות - BMR Tower:
https://www.philharmonicaudio.com/
או משהו של Salk שזה ברמת רהיט ממש.
לא יצא לי לשמוע כלום מהאמורים לצערי.
Jack of some trades, master of none
יש לי את הרמקולים האלה בצבע שחור, אני יכול להגיד לך שאלה רמקולים מצויינים!!09/07/2022 21:25nirmv כתב: משדרג את ה B&W 683 הותיקים שלי. התקציב 20k.
אודה להמלצות....
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5345
- נתן תודות: 954 פעמים
- קיבל תודות: 135 פעמים
יש גם בשחור09/07/2022 21:25nirmv כתב: משדרג את ה B&W 683 הותיקים שלי. התקציב 20k.
אודה להמלצות....
https://www.morelhifi.com/product/octav ... bookshelf/
יש לי מוניטור אודיו סילבר 10 בשחור עץ, בני שנה חדשים לגמרי עדיין באחריות, תעבור תיקח תנסה אותם אצלך, תשווה אותם ל 683... יישאר לך הרבה עודף מ 20K יש גם סנטר תואם, זוג אטמוסים, תיקח תנסה מגבר כוח טוב תשתדרג גם בהגברה ....
היו לי בעבר המורל סיגנאצ'ר רצפתי מדפי סנטר סט שלם. טובים כן.
היו לי בעבר המורל סיגנאצ'ר רצפתי מדפי סנטר סט שלם. טובים כן.
תכניס לבדיקות של גם q acoustic concept 500 הם בתקציב והעלות/תמורה לפי דעתי יחסית גבוהה גם כי המחיר בארץ לא רחוק מבחול.
אני מאוד אוהב את החברה הזו
אבל אני חושב שהם טיפה פחות ״חמים״ / ״בשרניים״ בסאונד מהמורל
שווה האזנה בכל מקרה שמדובר בסכומים האלה
אני מאוד אוהב את החברה הזו
אבל אני חושב שהם טיפה פחות ״חמים״ / ״בשרניים״ בסאונד מהמורל
שווה האזנה בכל מקרה שמדובר בסכומים האלה
מעניין. דווקא חשבתי על הגולד 200 אבל אני חייב לבדוק אם הסילבר מספיקים.23/07/2022 10:35Moshe984 כתב: יש לי מוניטור אודיו סילבר 10 בשחור עץ, בני שנה חדשים לגמרי עדיין באחריות, תעבור תיקח תנסה אותם אצלך, תשווה אותם ל 683... יישאר לך הרבה עודף מ 20K יש גם סנטר תואם, זוג אטמוסים, תיקח תנסה מגבר כוח טוב תשתדרג גם בהגברה ....
היו לי בעבר המורל סיגנאצ'ר רצפתי מדפי סנטר סט שלם. טובים כן....
(גם הסונוס פאבר שמישהו כתב הם אופציה. אוהב את הסאונד של הסדרות העיליות שלהם לא שמעתי את העממיות)
אמשיך בחיפושים רק בספטמבר. אם יהיה רלוונטי נדבר.
יש דינמיקה מעניינת בפורום. מחכה נכנס בודק מחכה ימים ואין תגובה. כבר שכחתי מהפוסט. פתאום הפוסט נחשף והופ 14 תגובות. תודה!