מהירות אינטרנט בטלוויזיה מאוד נמוכה. כמה אצלכם?
מה המהירות אינטרנט שאתם מקבלים בטלויזיה?
אני מקבל במסכי lg oled cx וה c1 מהירות הורדה של 50 מגה, השיא שהצלחתי לקבל היה 70. לא משנה אם הטלויזיה מחוברת בחיבור קווי או אלחוטי. יש לי סיבים של בזק של ג'יגה ובמחשב אין לי בעיה לקבל מהירות הורדה של 970 מגה בקווי ו 580 באלחוטי באותו המיקום שבו הטלויזיה נמצאת, אז הבעיה היא לא באינטרנט שלי, אלא בטלויזיות, אלו המהירויות שאני מקבל בשתי הטלוויזיות שיש ברשותי, אז לא מדובר בבעיה בטלוויזיה בודדת.
הבדיקה נעשתה על ידי גלישה בדפדפן של שתי הטלויזיות שיש לי לאתר speedtest.
אני מקבל במסכי lg oled cx וה c1 מהירות הורדה של 50 מגה, השיא שהצלחתי לקבל היה 70. לא משנה אם הטלויזיה מחוברת בחיבור קווי או אלחוטי. יש לי סיבים של בזק של ג'יגה ובמחשב אין לי בעיה לקבל מהירות הורדה של 970 מגה בקווי ו 580 באלחוטי באותו המיקום שבו הטלויזיה נמצאת, אז הבעיה היא לא באינטרנט שלי, אלא בטלויזיות, אלו המהירויות שאני מקבל בשתי הטלוויזיות שיש ברשותי, אז לא מדובר בבעיה בטלוויזיה בודדת.
הבדיקה נעשתה על ידי גלישה בדפדפן של שתי הטלויזיות שיש לי לאתר speedtest.
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
בדיקה בדפדפן היא לא כלי מאד יעיל בטלוויזיה. תבדוק בנטפליקס למשל.
החיבור הקווי מוגבל ל-100 מגה, ולכן מי שצריך יותר מומלץ לו לחבר מתאם רשת על גבי usb שיכול לשדרג אותך לסביב ה-220 מגה.
החיבור הקווי מוגבל ל-100 מגה, ולכן מי שצריך יותר מומלץ לו לחבר מתאם רשת על גבי usb שיכול לשדרג אותך לסביב ה-220 מגה.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3142
- נתן תודות: 804 פעמים
- קיבל תודות: 399 פעמים
בנוסף, אין משמעות למרדף אחר מהירות גבוהה בטלוויזיה. בהזרמת תוכן מנטפליקס לדוגמה (או יוטיוב) באיכות הגבוהה ביותר מנצלים 15mb כך שב-95% מהשימושים אין הבדל בין 70 מגה ל 220 מגה
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
רשת קווית יציבה יותר למרות שתהיה איטית יותר, לדעתי להזרמת רימוקסים זה עדיף...
בהחלט, זו רשת קווית17/07/2022 21:46ChinggisKhan כתב: רשת קווית יציבה יותר למרות שתהיה איטית יותר, לדעתי להזרמת רימוקסים זה עדיף...
אני מודע לזה שהדפדפן בטלוויזיה מטבעו הוא איטי ולא מדד מדויק למהירות החיבור של הטלויזיה.
האם מישהו בכל זאת יכול לבדוק אצלו בדפדפן של הטלוויזיה כמה הוא מקבל בבדיקת ספידטסט ברשת קווית ואלחוטית, כדי שאני אדע אם אצלי זה יותר איטי בתנאים האלה?
האם מישהו בכל זאת יכול לבדוק אצלו בדפדפן של הטלוויזיה כמה הוא מקבל בבדיקת ספידטסט ברשת קווית ואלחוטית, כדי שאני אדע אם אצלי זה יותר איטי בתנאים האלה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
בדיקות כאלה חסרות משמעות. תבדוק דרך הטסט שיש בהגדרות של נפטליקס.