דירה חדשה- התקינו לנו שקעי אנטנה, האם אפשר לחבר כבלים/לויין?
-
plataoplomo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 237
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8516
- נתן תודות: 177 פעמים
- קיבל תודות: 395 פעמים
כל הכבלים שבנקודות האלה מגיעים לקופסת תקשורת או ארונית תקשורת שממוקמת בד"כ ליד דלת הכניסה (שקועה בקיר). בד"כ מדובר בקופסה/ארונית יחסית קטנה, אלא אם ביקשת מהקבלן משהו אחר (וכנראה לא ביקשת)...
אם תתחבר לשירותי הלווין של YES (לא דרך האינטרנט) או שרותי הכבלים של הוט (לא דרך האינטרנט), אז כן - המתקין יגיע אל קופסת התקשורת וישים שם מפצל שיחבר את כל הכבלים.
אם אתה מתחבר דרך האינטרנט אז יש אפשרות להעביר דרך כבלי הקואקס אתרנט (ע"י שימוש במתאמי מוקה) אבל זה ממש לא מומלץ. במקרה כזה אמליץ לך לשלוף את כל כבלי הקואקס שבקירות ולהשחיל במקומם כבלי אתרנט. במקרה זה תצטרך אולי להגדיל את קופסת התקשורת, ולהעביר לשם שקע חשמל אם אין שם.
אם תתחבר לשירותי הלווין של YES (לא דרך האינטרנט) או שרותי הכבלים של הוט (לא דרך האינטרנט), אז כן - המתקין יגיע אל קופסת התקשורת וישים שם מפצל שיחבר את כל הכבלים.
אם אתה מתחבר דרך האינטרנט אז יש אפשרות להעביר דרך כבלי הקואקס אתרנט (ע"י שימוש במתאמי מוקה) אבל זה ממש לא מומלץ. במקרה כזה אמליץ לך לשלוף את כל כבלי הקואקס שבקירות ולהשחיל במקומם כבלי אתרנט. במקרה זה תצטרך אולי להגדיל את קופסת התקשורת, ולהעביר לשם שקע חשמל אם אין שם.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
plataoplomo
-
- חבר פעיל מאוד

מה שהתכוונתי הוא שהיציאות בקופסה הזאת לא מתאימות לחיבורים של הוט/יס- שלהם זה בהברגה אז טכנאיהשל יס/הוט יצטרך להחליף את החיבורים האלה?
עוד שאלה, הוספתי עוד נקודה בבית וחשבתי שקניתי כבל rg6 אבל כתוב עליו 8006 והקונקטורים rg6 שאני מנסה לשים עליו מחליקים כל הזמן כי כנראה שהכבל הזה דק יותר.. האם זה כבר שאפשר לעבוד איתו?? יתן אותה תוצאה?
עוד שאלה, הוספתי עוד נקודה בבית וחשבתי שקניתי כבל rg6 אבל כתוב עליו 8006 והקונקטורים rg6 שאני מנסה לשים עליו מחליקים כל הזמן כי כנראה שהכבל הזה דק יותר.. האם זה כבר שאפשר לעבוד איתו?? יתן אותה תוצאה?
-
plataoplomo
-
- חבר פעיל מאוד

אני מדבר עכשיו על הכבל אנטנה coax06/08/2022 11:56viper83 כתב: עשית בלאגן במושגים:
הפלאגים של כבל רשת הינם RJ45
הכבל CAT6 או CAT6a
תבדוק מה בדיוק רשום על הכבל.
לשאלה הראשונה שלך, יחליפו את הבפנוחו או ישימו מתאם הברגה לפלאג....