צריבות ב-OLED
שלום,
אני זקוק להבהרה לגבי הצריבות, וקראתי הודעות קודמות.
העניין של הצריבות זה אותו דבר כמו שהיה עם הפלזמה או הרבה פחות חמור?
כלומר אם מקפידים על אותם הדברים שהקפדתי בפלזמה המסך יכול לשמש אותי ליותר מ-3 או 5 שנים? (הפלזמה איתי כבר 10 שנים)
אני מחפש לקנות B1 LG דרך אגב, מבין שהוא דגם 2021.
אני זקוק להבהרה לגבי הצריבות, וקראתי הודעות קודמות.
העניין של הצריבות זה אותו דבר כמו שהיה עם הפלזמה או הרבה פחות חמור?
כלומר אם מקפידים על אותם הדברים שהקפדתי בפלזמה המסך יכול לשמש אותי ליותר מ-3 או 5 שנים? (הפלזמה איתי כבר 10 שנים)
אני מחפש לקנות B1 LG דרך אגב, מבין שהוא דגם 2021.
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
10 שנים אני לא יודע. לא חושב שמישהו יהמר על טלוויזיה שמייצרים היום שתחזיק 10 שנים.
החל מדגמי 2019 אנחנו כמעט לא שומעים על צריבות. אפשר לעשות הרחבת אחריות ל-6 שנים (מגיע עם 3 שנות אחריות, דגמי G2 עם 5) ואז יש לך שקט לזמן ארוך יחסית.
המסך לא מומלץ לשימוש סטטי או לצפיה ממושכת בערוצים עם לוגו, למרות שיש מנגנונים להגנה מפני צריבות.
החל מדגמי 2019 אנחנו כמעט לא שומעים על צריבות. אפשר לעשות הרחבת אחריות ל-6 שנים (מגיע עם 3 שנות אחריות, דגמי G2 עם 5) ואז יש לך שקט לזמן ארוך יחסית.
המסך לא מומלץ לשימוש סטטי או לצפיה ממושכת בערוצים עם לוגו, למרות שיש מנגנונים להגנה מפני צריבות.
נושא הצריבות משתפר משנה לשנה.
אם שמרת על הפלזמה אז אותם שמירות חלות במסך OLED בעיקר למנוע ממסך סטטי קבוע לאורך זמן, שימוש בעוצמת בהירות מקסימלית ועוד.
בשימוש סביר לא צריכה להיות בעיה.
אני כרגע עם מסך CX בן שנה פלוס ואין שום סימן לצריבה.
היו לי גם דורות OLED ישנים יותר עוד מ 2016 שכן נצרבו.
המבחן האמיתי יהיה בעוד שנה/שנתיים לראות מה יהיה
במקרה הכי גרוע, השירות של ח.י מצויין ובמקרה של צריבה (בתקופת אחריות), מחליפים פאנל.
אם שמרת על הפלזמה אז אותם שמירות חלות במסך OLED בעיקר למנוע ממסך סטטי קבוע לאורך זמן, שימוש בעוצמת בהירות מקסימלית ועוד.
בשימוש סביר לא צריכה להיות בעיה.
אני כרגע עם מסך CX בן שנה פלוס ואין שום סימן לצריבה.
היו לי גם דורות OLED ישנים יותר עוד מ 2016 שכן נצרבו.
המבחן האמיתי יהיה בעוד שנה/שנתיים לראות מה יהיה
במקרה הכי גרוע, השירות של ח.י מצויין ובמקרה של צריבה (בתקופת אחריות), מחליפים פאנל.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4675
- נתן תודות: 374 פעמים
- קיבל תודות: 633 פעמים
C6 (נרכשה 2017) צרובה כהוגן ... יש ברשותי גם פלזמה (פנסוניק V50) שעדיין רצה חזק וכמעט שלא נצרבה ✌
ואחרי כל הנאמר לעיל -- אין מתחרים ל OLED !!! אין לי צל של ספק שהמסך הבא יהיה מאותה משפחה -- כרגע עם עין על ה G2 77
שים לב -- הדגמים העכשיויים טובים לאין שיעור בנושא הצריבות וכמו שהוזכר למעלה גם האחריות של ח.י מצויינת
ואחרי כל הנאמר לעיל -- אין מתחרים ל OLED !!! אין לי צל של ספק שהמסך הבא יהיה מאותה משפחה -- כרגע עם עין על ה G2 77
שים לב -- הדגמים העכשיויים טובים לאין שיעור בנושא הצריבות וכמו שהוזכר למעלה גם האחריות של ח.י מצויינת
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
יש לי B7 כבר כמעט 5 שנים, ב-9 חודשים האחרונים היא עבדה בערך 3 אלף שעות. (בסה"כ באיזור ה-8) ובינתיים אני לא שם לב לבעיות כלשהן עם צריבות.
אני חושב שזה עניין של מזל. אבל עם דגמים החדשים זה הרבה פחות בעייתי.
אם אתה דואג תרחיב אחריות ל-6 שנים לראש שקט.
אני חושב שזה עניין של מזל. אבל עם דגמים החדשים זה הרבה פחות בעייתי.
אם אתה דואג תרחיב אחריות ל-6 שנים לראש שקט.