שלום לכולם.
ברשותי רסיבר Denon avr-x1300w עם יציאת HDMI אחת אשר מחוברת למפצל HDMI אשר מחובר לטלוויזיה LG 4K HDR ולמקרן EPSON 1080P ללא HDR, ורוב הצפיה שלי נעשית מAPPLE TV 4K או מהמחשב (שניהם מחוברים לרסיבר ב HDMI 2.0).
אני שוקל לשדרג ל AVR-S960H אשר יש לו 2 יציאות HDMI בעיקר בשביל להיפטר מהמפצל.
מפרט ה output של הS960H נמצא פה: https://manuals.denon.com/AVRS960H/NA/E ... xuhedk.php
אני קצת מתקשה להבין את המשפט השני בפיסקה הבאה:
If both the HDMI MONITOR 1 and HDMI MONITOR 2 connectors are connected and “Resolution” is set to “Auto”, the signals are output with a resolution that is compatible with both TVs. link
When the “Resolution” setting in the menu is not set to “Auto”, set the resolution in “Video” - “HDMI Monitor 1” and “HDMI Monitor 2” to one that is compatible with both TVs.
מה האלטרנטיבה שלי חוץ מAUTO?
בהנחה שאני רוצה לנגן או בטלוויזיה או במקרן (אף פעם לא ביחד), האם בגלל שהמקרן הוא 1080P אז הרסיבר יכריח את הטלווויזיה גם לנגן ב1080P?
או שברגע שאני בוחר את אחת היציאות הרסיבר יודע מה התכונות של המכשיר המחובר (כנראה ע"י ה-EDID) וכך יודע איזו רזולוציה להעביר והאם להשתמש בHDR או לא.
אם הבנתי נכון את המשפט השני האם תהיה לי אופציה לכוון ידנית את הרזולוציה הרצויה בשביל כל אחד מהמוניטורים?
תודה מראש לכל העונים.