אשמח להמלצות לטלוויזיה בצרכים שלי במחיר הכי טוב.
דוגמא לטלווזיה שראיתי בזאפ
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1107909
תודה מראש

תודה חבר עזר לי מאוד22/08/2022 22:01TheCoolest כתב: מסכי OLED של LG הם הכי טובים שיש היום לגיימינג בשוק. ללא תחרות (אפילו מול QD-OLED)
הסדרות של LG מאד מאד פשוטות. האות זאת הסדרה (ככל שהאות גבוהה יותר הסדרה גבוהה יותר). המספר זה השנתון. X מייצג דגם 10, של שנת 2020. 1 עבור 2021 ו-2 עבור 2022.
G1 ו-C1 מסכים מצויינים, אבל מדובר בדגמים יוצאים, עכשיו נכנסים המחליפים - C2 ו-G2, והם עדיין יקרים יחסית. בתקווה שבשישי השחור (לקראת סוף נובמבר) נראה ירידת מחיר רצינית על הדגמים האלה.
לגיימינג לא הייתי הולך על סדרה A כי היא לא ממש מתאימה. ו-B זה בסדר, אבל עדיף לפחות C....

כל מיל בסלע. מצטרף להמלצה.22/08/2022 22:01TheCoolest כתב: מסכי OLED של LG הם הכי טובים שיש היום לגיימינג בשוק. ללא תחרות (אפילו מול QD-OLED)
הסדרות של LG מאד מאד פשוטות. האות זאת הסדרה (ככל שהאות גבוהה יותר הסדרה גבוהה יותר). המספר זה השנתון. X מייצג דגם 10, של שנת 2020. 1 עבור 2021 ו-2 עבור 2022.
G1 ו-C1 מסכים מצויינים, אבל מדובר בדגמים יוצאים, עכשיו נכנסים המחליפים - C2 ו-G2, והם עדיין יקרים יחסית. בתקווה שבשישי השחור (לקראת סוף נובמבר) נראה ירידת מחיר רצינית על הדגמים האלה.
לגיימינג לא הייתי הולך על סדרה A כי היא לא ממש מתאימה. ו-B זה בסדר, אבל עדיף לפחות C....
הציעו לי הבדל של 2500 שקל בין הC2 לG2 מה עדיף לקחת ? אם הבדל שווה את זה?22/08/2022 22:01TheCoolest כתב: מסכי OLED של LG הם הכי טובים שיש היום לגיימינג בשוק. ללא תחרות (אפילו מול QD-OLED)