מחשב חדש לאדם מבוגר
היי,
המחשב הישן של חמתי התפחלץ. אני צריך להמליץ לה על מחשב חדש ולא כ"כ מכיר מה הולך היום אז אשמח לעזרה.
אישה מבוגרת, שימוש בעיקר אינטרנט, גלישה יוטיוב מיילים וכו'. לא צריך להיות מפלצת אבל לסחוב יפה, להיות אמין ולהחזיק כמה שנים שאפשר עד המחשב הבא.
חשוב שיהיה איזה טרה אחסון לתמונות וסרטוני וידאו שהיא שומרת על המחשב.
האיש מחשבים שלה המליץ לה All in one אבל אני חושב שזה יקר ולא מספיק שווה את זה, חשבתי על איזה מיני pc דוגמת זה -
https://ksp.co.il/mob/item/100075
נראה סביר לשימוש שלה?
יש המלצה למשהוהיותר מתאים?
כל עזרה תתקבל בתודה וברכה
המחשב הישן של חמתי התפחלץ. אני צריך להמליץ לה על מחשב חדש ולא כ"כ מכיר מה הולך היום אז אשמח לעזרה.
אישה מבוגרת, שימוש בעיקר אינטרנט, גלישה יוטיוב מיילים וכו'. לא צריך להיות מפלצת אבל לסחוב יפה, להיות אמין ולהחזיק כמה שנים שאפשר עד המחשב הבא.
חשוב שיהיה איזה טרה אחסון לתמונות וסרטוני וידאו שהיא שומרת על המחשב.
האיש מחשבים שלה המליץ לה All in one אבל אני חושב שזה יקר ולא מספיק שווה את זה, חשבתי על איזה מיני pc דוגמת זה -
https://ksp.co.il/mob/item/100075
נראה סביר לשימוש שלה?
יש המלצה למשהוהיותר מתאים?
כל עזרה תתקבל בתודה וברכה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
אם יש העדפה למשהו קטן וחמוד זה יעבוד, אישית הייתי הולך על אחד של AMD - יש כאלה של ASUS.
אבל אם אין העדפה מסויימת, ותקציב זה חשוב, כל מחשב מהזולים שיש ב-KSP יעמוד בדרישות שהצבת.
אבל אם אין העדפה מסויימת, ותקציב זה חשוב, כל מחשב מהזולים שיש ב-KSP יעמוד בדרישות שהצבת.
אני הייתי הולך על מחשב נייד זול עם 16GB זיכרון, כונן SSD קטן ואמצעי אכסון חיצוני שאפשר יהיה להגדיל בעתיד.
עם הצרכים שאתה מתאר גם I3 בן 10 יתמודד בקלות.
עם הצרכים שאתה מתאר גם I3 בן 10 יתמודד בקלות.
נערך לאחרונה על ידי em28 ב 07/09/2022 17:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Moto
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 305
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
בדיוק הוזמן לפני כשבוע עבור אימי, הגיעה אתמול:
(שים לב שהוא נמכר עם רישיון ל-WIN11 PRO ואם תעשה פריים לחודש חינם, ירדו עןד 30$, יצא לי 2060 ש"ח עד הבית)
(שים לב שהוא נמכר עם רישיון ל-WIN11 PRO ואם תעשה פריים לחודש חינם, ירדו עןד 30$, יצא לי 2060 ש"ח עד הבית)
The following line is true
The previous line is false
The previous line is false