09/09/2022 17:53
claudia5 כתב:
אם יש לך רמקולים נצילים שהמגבר דוחף בקלות אז הפאוור לא תמיד ישפר ולפעמים יהיה לרעה.לא רשמת איזה רמקולים יש לך אבל בדרך כלל הקליפש רמקול נציל ומפלצת כמו ה83 לא צריכה עזרה.
תנסה ותן לנו רשמים ממה שאתה חושב ,יש לך את הציוד....קדימה ממתינים לתשובה
...
אכן ברשותי רמקולים נצילים rf 35 Klipsch
תודה אח על התשובה
השאלה מתי פאוור מהווה ערך מוסף...
כאשר הריסיוור נאלץ לדחוף חמישה או שבעה ערוצים במאמץ גבוה האם פאוור יוכל לשפר את. הקדמיים לפחות

. לעניות דעתי ה83 ברשותי כמו שאמרת מיועד ללולים גבוהים והוא לא קוטל קנים
אך הנתון שדי צד את עיני היה הדמפין פקטור שמשום מה לא הוזכר פה כאשר הפאוור 1000 דמפין פקטור !!!!האם יש לזה יתרון עצום על הריסיוור???? מעבר לעניין הוואטים !!!!!!!!
לאמר לך האמת מניסיוני השוואה של עם פאוור או ללא פאוור רק ריסיוור תהיה מתעתעת ולא אמינה כי האוזן מתעתעת לא מדוייקת ואנחנו נוטים להאמין לעצמנו ולמוח שנותן לנו מה שאנחנו רוצים לשמוע

....
הווה אומר אם אנתק-הפאוור תהיה בטוח כי לא ארגיש בחסרון של הפאוור לדעתי לא לשניה ....
לדעתי רק מכשור מיוחד יוכל לתת תשובה של השוואה
לא אוזן כי היא לא אמינה
ברור שאם יהיה הבדל ענק זה יורגש מייד
אני לא בטוח זה המקרה ....
תקנו אותי אם אני טועה ..
לדעתי כאשר הפאוור מחובר רק לקדמיים או גם סנטר במקרה הזה והשאר מחובר לריסיוור פה כן תהיה הקלה לריסיוור וערך מוסף לפאוור
האם אני מנסה לשכנע עצמי

לא יודע ...
אבל כל התחביב הזה הוא ניסוי וטעייה ....וזהה חלק מהכיף שלנו לא ?? ..
כך שתמיד קדמיים ירוויחו מחיבור פאוור ושאר ערוצים יתפנו לריסיוור אומנם פה ההגברה היא דיגיטלית בריסיוור שפה הבנתי יש יתרון לריסיוור בעיבוד חום אנרגיה מעל class ab אבל לעיתים עצם שינוי הצליל והוספת הגברה חיצונית נותן טעם אחר לדעתי אינדיווידואלי ועניין של טעם
שורה תחתונה
הרי ריסיוור אף פעם לא מפורסם הדמפין פקטור שלו לעומת אלף פה !!!!! האם זה מספיק לתת ערך מוסף??????