שלום לכולם,
יש לי התלבטות בין 3 סטרימרים שאני מעוניין לרכוש. כיום אני משתמש באפליקציית Plex בטלוויזיה אבל היא כל כך גרועה ויש המון באגים ולפעמים אני לא מצליח לראות סרט כראוי מפני זה.
אני אעשה את זה פשוט, אני רואה סרטי 4K, עם HDR10 בתצורת Remux (כלומר, זה הפורמט הכי ״כבד״ שמתנגן אצלי).
אני מתלבט בין 3 דגמים, כאשר העדיפות הראשונה היא היכולת להתמודד עם כל פורמט ושלא אצטרך כל פעם ללכת לחפש גירסא ״קלה״ יותר של הסרט.
ההתבלטות היא בין הMi box, Apple TV, וNvidia Shield. ברור לי שהShield הכי טוב, אך הוא גם הכי יקר, והייתי שמח לחסוך בהוצאות מיותרות.
הApple TV הבנתי שלפני שנה + לא כל כך הצליח להתמודד עם הפורמט שאני צופה, ולכן בודק אם יש שינוי.
ולגבי הMi Box, אין לי מושג, ואשמח לשמוע חוות דעת. אודה למי שיש את המכשירים ויכול לתת עצה.
התלבטות מבין 3 סטרימרים
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
לרימוקסים כבדים השילד עדיף כמו שאתה יודע. אני מידי פעם מנגן אותם בעזרת גוגל tv ואין לי שום בעיה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
אם בא לך לחסוך, אבל לא לוותר על יכולות - אתה יכול לקנות סטרימר זול עם מעבד S905X3 או S905X4 ולהתקין עליו CoreELEC.
להזרמה של סרטים + IPTV וכאלה זה יעשה את העבודה ויעלה 20% משאר האופציות (למעט מיבוקס, אבל זה דיי פח)
להזרמה של סרטים + IPTV וכאלה זה יעשה את העבודה ויעלה 20% משאר האופציות (למעט מיבוקס, אבל זה דיי פח)