שימוש בסלקום פייבר באמצעות ראוטר פרטי
-
smallville4r
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
היי,
חבר שלי התחבר לסלקום פייבר לפני מספר ימים וניסה (וגם אני ניסיתי) להתחבר בהתחלה באמצעות ראוטר פרטי (TPLINK XA1800) וכמובן מתאם כפל אופטי לכבל רשת (שסופק ע״י סלקום).
ההתחברות הייתה באמצעות שם משתמש וסיסמא.
רציתי לדעת האם הראוטר הזה מתאים/לא מתאים לסלקום פייבר ואם לא, איזה ראוטר בודאות עובד איתם ? במידה שהראוטר ידוע לכם כמתאים, האם אפשר להסביר מה צריך לעשות כדי לגרום לזה לעבוד איתם ?
לי יש פרטנר פייבר ואני מחובר באמצעות מודם ראוטר פרטי בלי פרטי התחברות בכלל שהוזנו לו. עובד מצויין. ציפיתי שאותו הדבר יהיה עם סלקום.
תודה.
חבר שלי התחבר לסלקום פייבר לפני מספר ימים וניסה (וגם אני ניסיתי) להתחבר בהתחלה באמצעות ראוטר פרטי (TPLINK XA1800) וכמובן מתאם כפל אופטי לכבל רשת (שסופק ע״י סלקום).
ההתחברות הייתה באמצעות שם משתמש וסיסמא.
רציתי לדעת האם הראוטר הזה מתאים/לא מתאים לסלקום פייבר ואם לא, איזה ראוטר בודאות עובד איתם ? במידה שהראוטר ידוע לכם כמתאים, האם אפשר להסביר מה צריך לעשות כדי לגרום לזה לעבוד איתם ?
לי יש פרטנר פייבר ואני מחובר באמצעות מודם ראוטר פרטי בלי פרטי התחברות בכלל שהוזנו לו. עובד מצויין. ציפיתי שאותו הדבר יהיה עם סלקום.
תודה.
-
smallville4r
- חבר במועדון HT

אז זה בדיוק המקרה, הכנסתי שם משתמש וסיסמא ב- PPPoE וזה לא הצליח להתחבר. וידאנו עם סלקום את נכונות שם המשתמש והסיסמא (למרות שזה הגיע ב- SMS, אז אין פה יותר מדי מקום לטעויות).
יכול להיות שהראוטר לא מתאים ? (נשמע לי מוזר קצת - סה״כ ראוטר מדגם יחסית חדש)
יכול להיות שהראוטר לא מתאים ? (נשמע לי מוזר קצת - סה״כ ראוטר מדגם יחסית חדש)
-
smallville4r
- חבר במועדון HT

מה שאתה אומר עם הסיומת נשמע בהחלט מעניין, כי באמת הייתה ׳.׳ שם בין ה- 013 ל- net. אני בהחלט אנסה את זה. כאמור המודם שאני ניסיתי הוא tp link XA1800.
-
smallville4r
- חבר במועדון HT

תודה לכולם, אני אבדוק כנראה בסופ״ש אצל החבר את כל האפשרויות.