הרחבת אחריות "LG OLED C2 65
-
Ben Gordon
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
רכשתי את המסך "LG OLED C2 65, יבואן רשמי ושלוש שנות אחריות.
הציעו לי להרחיב ל 3 שנות אחריות נוספות, בעלות של 30 ש"ח לחודש כפול 36,
סה"כ 1,080 ש"ח, המהווה 14.4% מעלות המוצר (7,500 ש"ח).
לדעתי לא כדאי, אשמח לקרוא את דעתם מנסיונכם.
(במיוחד לנושא צריבה, פיקסלים שרופים וכו' בתקופה שאחרי 3 השנים הראשונות).
תודה רבה.
הציעו לי להרחיב ל 3 שנות אחריות נוספות, בעלות של 30 ש"ח לחודש כפול 36,
סה"כ 1,080 ש"ח, המהווה 14.4% מעלות המוצר (7,500 ש"ח).
לדעתי לא כדאי, אשמח לקרוא את דעתם מנסיונכם.
(במיוחד לנושא צריבה, פיקסלים שרופים וכו' בתקופה שאחרי 3 השנים הראשונות).
תודה רבה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
אני הרחבתי, אבל בגדול זאת החלטה שלך אם שווה או לא.
בשימוש סביר הסיכוי לצריבות בדגמים החדשים מאד נמוך, אבל הוא אף פעם לא 0. ויכולות להיות גם תקלות נוספות שלא קשורות רק לצריבות, כמו בכל מסך.
יש לי B7 כבר כמעט 5 שנים, ובינתיים הכל טוב. אבל היו כמה אנשים שנתקלו בבעיות. ובשנה האחרונה הוא עבר חדר ועובד הרבה יותר מבעבר.
אבל החל מדגמי 2019 חל שיפור משמעותי בפאנלים, וב-C2 יש פאנל עוד יותר מתקדם.
בשימוש סביר הסיכוי לצריבות בדגמים החדשים מאד נמוך, אבל הוא אף פעם לא 0. ויכולות להיות גם תקלות נוספות שלא קשורות רק לצריבות, כמו בכל מסך.
יש לי B7 כבר כמעט 5 שנים, ובינתיים הכל טוב. אבל היו כמה אנשים שנתקלו בבעיות. ובשנה האחרונה הוא עבר חדר ועובד הרבה יותר מבעבר.
אבל החל מדגמי 2019 חל שיפור משמעותי בפאנלים, וב-C2 יש פאנל עוד יותר מתקדם.
-
Ben Gordon
- חבר פעיל

נכון, אבל אם המסך הוא לא לימון וחולפות 3 שנים ללא תקלות, מה הסיכוי שלאחר מכן הן יופיעו?
אני שואל ברצינות, לא מכיר את התחום, אולי הסיכוי דווקא גבוה, אין לי מושג, גם באופן כללי וגם ספציפית בנוגע לתקלות בפאנל הספציפי הזה.
פשוט על פניו, כ 15% מעלות המוצר, עבור ביטוח לשנים 3-6, כאשר בעוד מספר שנים שווי המסך הזה בטח יהיה חצי אם לא פחות, לא נשמע מאוד אטרקטיבי,
אבל כאמור, אני לא מכיר את התחום ואולי אכן כדאי, לכן הגעתי להתייעצות.
אני שואל ברצינות, לא מכיר את התחום, אולי הסיכוי דווקא גבוה, אין לי מושג, גם באופן כללי וגם ספציפית בנוגע לתקלות בפאנל הספציפי הזה.
פשוט על פניו, כ 15% מעלות המוצר, עבור ביטוח לשנים 3-6, כאשר בעוד מספר שנים שווי המסך הזה בטח יהיה חצי אם לא פחות, לא נשמע מאוד אטרקטיבי,
אבל כאמור, אני לא מכיר את התחום ואולי אכן כדאי, לכן הגעתי להתייעצות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
שוב, לאף אחד אין סטטיסטיקות אמיתיות.
מניסיוני האישי עם B7 לאורך 5 שנים, ו-C1 עד כה 10 חודשים, הכל בסדר.
ככל שהפאנל פועל יותר שעות הסיכוי לצריבה גדל. מה הסיכוי שייצרב המסך אחרי 3 שנים? לא יודע, אבל גבוה יותר מאשר ב-3 שנים הראשונות אם אופן השימוש יהיה דומה.
מניסיוני האישי עם B7 לאורך 5 שנים, ו-C1 עד כה 10 חודשים, הכל בסדר.
ככל שהפאנל פועל יותר שעות הסיכוי לצריבה גדל. מה הסיכוי שייצרב המסך אחרי 3 שנים? לא יודע, אבל גבוה יותר מאשר ב-3 שנים הראשונות אם אופן השימוש יהיה דומה.
-
Ben Gordon
- חבר פעיל

אגב, המוביל אמר שאני יכול לעשות דרכו, עלות של 1,080 ש"ח, כאשר התקשרתי כעת ל ח.י, הם אומרים שהמחיר הוא 1,300 ש"ח.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני שילמתי 1,300 ש"ח. אולי הם התחילו לעשות הנחה למי שעושה את זה דרך המתקין.
-
Ben Gordon
- חבר פעיל

באופן עקרוני אני לא קונה מוצרים או שירותים ישירות ממובילים/מתקינים של מוצרים שונים, נראה שהפעם זו היתה טעות18/09/2022 15:45TheCoolest כתב: אני שילמתי 1,300 ש"ח. אולי הם התחילו לעשות הנחה למי שעושה את זה דרך המתקין....
(אלא אם המוביל לא דייק, כי אם זה 36 ש"ח כפול 36 חודשים זה כבר זהה
ארכוש את הארכת האחריות, תודה על התגובות.
-
Ben Gordon
- חבר פעיל

שוחחתי עם המתקין, מסתבר שהמתקין לא דייק והעלות היא אכן 1,299 ש"ח,
בסופו של דבר רכשתי את האחריות ב 1,099 ש"ח ואפשר לבטל אותה לפני שהיא נכנסת לתוקף (כלומר, ב 3 השנים הקרובות) ולקבל החזר מלא.
בסופו של דבר רכשתי את האחריות ב 1,099 ש"ח ואפשר לבטל אותה לפני שהיא נכנסת לתוקף (כלומר, ב 3 השנים הקרובות) ולקבל החזר מלא.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4078
- נתן תודות: 303 פעמים
- קיבל תודות: 510 פעמים
סטטיסטית חיי הפנלים קצרים! כמה קצרים? יש פנלים ששורדים שנה ויש כאלו שמגיעים לגיל המפולג של שש שנים
היות והתחום מתקדם בכל שנה באופן די משמעותי, אני רואה במכשיר כעסקת ליסינג ומחלק את התשלום ל 36 תשלומים (כמו מנוי על שרות) ולא מסתכל על העלות הכוללת אלא העלות החודשית. אם ימות אחרי שלוש שנים ויום זה רק יתן לי סיבה לשדרג ואם לא הרווחתי.
כלכלית, כנראה שכדאי לעשות הרחבת אחריות.
מעשית, למי שרוצה להתקדם כל כמה שנים זאת רק הזדמנות לשדרג.
היות והתחום מתקדם בכל שנה באופן די משמעותי, אני רואה במכשיר כעסקת ליסינג ומחלק את התשלום ל 36 תשלומים (כמו מנוי על שרות) ולא מסתכל על העלות הכוללת אלא העלות החודשית. אם ימות אחרי שלוש שנים ויום זה רק יתן לי סיבה לשדרג ואם לא הרווחתי.
כלכלית, כנראה שכדאי לעשות הרחבת אחריות.
מעשית, למי שרוצה להתקדם כל כמה שנים זאת רק הזדמנות לשדרג.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא חשבת רק על עניין של אם המסך מת ואתה משדרג אותו אז אתה לא משדרג בשרשרת אף מכשיר טלוויזיה אחר שיש לך בבית או לבני המשפחה.
עם כל הכבוד להתפתחויות הטכנולוגיות בתחום, יש לי בבית B7, ואין בה שום דבר שלא עובד\נתמך מה שכן עובד\נתמך ב-C1 החדשה שלי.
הטכנולוגיה אכן מתקדמת עם השנים, אבל לצערי קפיצות טכנולוגיה אמיתיות קורות לעיתים דיי רחוקות.
בשנים האחרונות השינויים העיקריים היו מסכי מיני-לד בתחום ה-LCD והשקת ה-QD-OLED של סמסונג.
מעבר לזה הטכנולוגיה לא מתקדמת מהר כל כך.
עכשיו, לא ברור איך בדיוק "אתה קובע שסטטיסטית חיי הפאנל קצרים". קודם כל צריך להגדיר מהו אורך חיים מקובל\ארוך של פאנל ע"מ להגיד שסטטיסטית אורך החיים קצר. ולאחר מכן צריך להביא ססטיסטיקות ממקור מהימן שמהן ניתן באמת להסיק מסקנות.
זה שאתה רואה פוסטים בפורום על מישהו שמת לו הפאנל במסך (ואני לא מדבר רק על OLEDים) לא אומר שום דבר על שאר המסכים שנמצאים בשימוש.
על פאנלים של טלוויזיות G2 החברה נותנת אחריות לאורך 5 שנים. למרות שזה מסך פרימיום והוא יותר יקר, זה עדיין אומר שלחברה כנראה יש סטטיסטיקות שמעט שונות משלך בנוגע לאורך חיי הפאנלים שלה.
עם כל הכבוד להתפתחויות הטכנולוגיות בתחום, יש לי בבית B7, ואין בה שום דבר שלא עובד\נתמך מה שכן עובד\נתמך ב-C1 החדשה שלי.
הטכנולוגיה אכן מתקדמת עם השנים, אבל לצערי קפיצות טכנולוגיה אמיתיות קורות לעיתים דיי רחוקות.
בשנים האחרונות השינויים העיקריים היו מסכי מיני-לד בתחום ה-LCD והשקת ה-QD-OLED של סמסונג.
מעבר לזה הטכנולוגיה לא מתקדמת מהר כל כך.
עכשיו, לא ברור איך בדיוק "אתה קובע שסטטיסטית חיי הפאנל קצרים". קודם כל צריך להגדיר מהו אורך חיים מקובל\ארוך של פאנל ע"מ להגיד שסטטיסטית אורך החיים קצר. ולאחר מכן צריך להביא ססטיסטיקות ממקור מהימן שמהן ניתן באמת להסיק מסקנות.
זה שאתה רואה פוסטים בפורום על מישהו שמת לו הפאנל במסך (ואני לא מדבר רק על OLEDים) לא אומר שום דבר על שאר המסכים שנמצאים בשימוש.
על פאנלים של טלוויזיות G2 החברה נותנת אחריות לאורך 5 שנים. למרות שזה מסך פרימיום והוא יותר יקר, זה עדיין אומר שלחברה כנראה יש סטטיסטיקות שמעט שונות משלך בנוגע לאורך חיי הפאנלים שלה.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4078
- נתן תודות: 303 פעמים
- קיבל תודות: 510 פעמים
אני חולק על דעתך בנוגע להתפתחות הטכנולוגית.
אם עד לפני 7-6 נמכרו טלוויזיות HD מאז נוסף 4k hdr DV flad vrr. הבהירות עלתה, נוספו טכנולוגיות חדשות לפנלים, מעבדי התמונה קפצו 4 רמות. מבלי להזכיר את הירידה במחירים שמאפשרת לנו היום גודל שלפני חמש שנים רק חלמנו עליו.
תוסיף על זה מסכי 8k שנכנסים לשוק.
אז כן... יש שינוי גדול לאורך תקופה יחסית קצרה.
לגבי הסטטיסטיקה... אתה צודק. אין לי משהו אמין.
אני נשען על הסובבים לי.
נדיר למצוא חבר או קרוב משפחה שהמכשיר שרד מעבר לשש שנים.
כל מי שהכרתי עם oled החליף לפחות פנל אחד.
אם עד לפני 7-6 נמכרו טלוויזיות HD מאז נוסף 4k hdr DV flad vrr. הבהירות עלתה, נוספו טכנולוגיות חדשות לפנלים, מעבדי התמונה קפצו 4 רמות. מבלי להזכיר את הירידה במחירים שמאפשרת לנו היום גודל שלפני חמש שנים רק חלמנו עליו.
תוסיף על זה מסכי 8k שנכנסים לשוק.
אז כן... יש שינוי גדול לאורך תקופה יחסית קצרה.
לגבי הסטטיסטיקה... אתה צודק. אין לי משהו אמין.
אני נשען על הסובבים לי.
נדיר למצוא חבר או קרוב משפחה שהמכשיר שרד מעבר לשש שנים.
כל מי שהכרתי עם oled החליף לפחות פנל אחד.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
יש לי B7, משמע מסך בן 5 שנים. עם לפחות 8,000 שעות עבודה, ועדיין על הפאנל המקורי.
אז בוא תכיר מישהו שעדיין לא החליף פאנל.
אז בוא תכיר מישהו שעדיין לא החליף פאנל.