יש לי את המרכזיה של בזק.
אין לי מכשירי טלפון חכמים מהם.
קניתי באופן פרטי את הYEALINK T21P וחיברתי לקיר, וממנו למחשב. התקשורת עובדת אבל בטלפון "אין שירות".
יש לי בודאות קווים וירטואליים שהוכנו כשהתקינו לי את המרכזיה במשרד.
בזק עכשיו אומרים לי שהדגם הזה של הטלפון לא נתמך ולא יעבוד, ולי זה לא נשמע אמין, מהבחינה הטכנולוגית (ישנם דגמים אחרים שאותם הם משווקים וחלקם פשוט זהים לשלי, רק עם עוד פיצ'רים שלא קשורים לטכנולוגיה הבסיסית, לעניות דעתי).
בקיצור- אני צריך להשמיש את התקשורת אליהם ולא להחליף אותם כי הם חדשים לגמרי.
מישהו יכול קודם לאשר לי שזה שטויות ושטכנולוגית לא אמורה להיות בעיה ורק עושים לי בעיות מבחינת תמיכה טכנית?
וגם - האם מישהו כאן מבין ויודע לכוון איך להגדיר (בדפדפן) ו/או מה לעשות כדי שהמכשיר כן יעבוד ויהיה קו ותקשורת פנים-משרדית?
תודה מראש
טלפונים VOIP של YEALINK T21P על CENTREX של בזק
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3320
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 633 פעמים
כן, זה שטויות וטכנולוגית לא אמורה להיות בעיה ובאמת מוקד תמיכה של בזק פשוט לא מתעסקים עם ציוד קצה שלא נרכש דרכם.19/09/2022 16:08domuzy כתב: יש לי את המרכזיה של בזק.
אין לי מכשירי טלפון חכמים מהם.
קניתי באופן פרטי את הYEALINK T21P וחיברתי לקיר, וממנו למחשב. התקשורת עובדת אבל בטלפון "אין שירות".
יש לי בודאות קווים וירטואליים שהוכנו כשהתקינו לי את המרכזיה במשרד.
בזק עכשיו אומרים לי שהדגם הזה של הטלפון לא נתמך ולא יעבוד, ולי זה לא נשמע אמין, מהבחינה הטכנולוגית (ישנם דגמים אחרים שאותם הם משווקים וחלקם פשוט זהים לשלי, רק עם עוד פיצ'רים שלא קשורים לטכנולוגיה הבסיסית, לעניות דעתי).
בקיצור- אני צריך להשמיש את התקשורת אליהם ולא להחליף אותם כי הם חדשים לגמרי.
מישהו יכול קודם לאשר לי שזה שטויות ושטכנולוגית לא אמורה להיות בעיה ורק עושים לי בעיות מבחינת תמיכה טכנית?
וגם - האם מישהו כאן מבין ויודע לכוון איך להגדיר (בדפדפן) ו/או מה לעשות כדי שהמכשיר כן יעבוד ויהיה קו ותקשורת פנים-משרדית?
תודה מראש...
בכדי שהמכשיר יעבוד אתה צריך לקבל מבזק את הפרטים הנדרשים לחיבור SIP של השלוחות שלך למרכזייה של בזק. אחרי זה כבר אתה יכול להגדיר את הפרטים אלה בתוך המכשירי טלפון. רק מה, התמיכה של בזק לא מפסקים את הפרטים אלה ללקוחות שמוגדרים כ SMB, בדיוק כפי שהם לא מעבירים את הפרטים אלה גם ללקוחות הפרטיים. אלה רק לגורמים מוסמכים, למשל ללקוחות אינטרפרייז ארגוניים.
האפשרות שלך להשמיש את המכשירים אלה, היא רק למרכזייה שיש לך שליטה בה. למשל, אם יש לך במשרד מרכזייה שלך, שאתה מנהל אותה ויכול להגדיר בה את השלוחות לבד. במקרה כזה מבזק אתה מזמין רק את SIP Trunk ומשלם הרבה פחות. אבל במקרה זה אתה צריך לבד לתחזק את המרכזייה שלך או לשלם לגורם שכן ידע לבצע את זה.
- forum_admin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 79
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
עבדתי במוקד הזה בעבר, המכשיר יעבוד ללא שום בעיה, אך ללא תכונות של auto provisioning מאחר ואין פרופיל מתאים למכשיר הזה בשרת בבזק.
טכנית הכל אפשרי, שיווקית המכשיר לא מאושר לשימוש בבזק.
מכשירים כמו yealink t27g, t41s, t46s, t46u, t48s, t48u , t43u, w60b+w56h אלו מכשירים שמאושרים
*יכול לעזור לך להגדיר אותו..
טכנית הכל אפשרי, שיווקית המכשיר לא מאושר לשימוש בבזק.
מכשירים כמו yealink t27g, t41s, t46s, t46u, t48s, t48u , t43u, w60b+w56h אלו מכשירים שמאושרים
*יכול לעזור לך להגדיר אותו..