אפליקציה mihome AX3000
-
kmvsbemjammmawhezw
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
יש לי AX3000 של Xiaomi - מגדל שחור, דגם סיני.
אני רוצה להגדיר Guest network, אבל נראה שדרך הדפדפן אין אפשרות כזאת.
ראיתי שבאפליקציה אפשר להגדיר זאת.
1) האם אני יכול שהאפליקציה תהיה באנגלית למרות שהנתב הוא מדגם סיני?
האפליקציה לא מוצאת את הנתב אם אני בוחר ישראל במקום סין.
אם אני בוחר סין אני יכול להגדיר את הנתב, אבל הכל כתוב בסינית.
יש אפשרות שהאפליקציה תהיה באנגלית?
או יש אפשרות דרך הדפדפן להגדיר mesh network (תפריט נסתר למשל)?
אני רוצה להגדיר Guest network, אבל נראה שדרך הדפדפן אין אפשרות כזאת.
ראיתי שבאפליקציה אפשר להגדיר זאת.
1) האם אני יכול שהאפליקציה תהיה באנגלית למרות שהנתב הוא מדגם סיני?
האפליקציה לא מוצאת את הנתב אם אני בוחר ישראל במקום סין.
אם אני בוחר סין אני יכול להגדיר את הנתב, אבל הכל כתוב בסינית.
יש אפשרות שהאפליקציה תהיה באנגלית?
או יש אפשרות דרך הדפדפן להגדיר mesh network (תפריט נסתר למשל)?
התכוונת אולי לאפליקציה MI WIFI? האפליקציה שהזכרת היא לרובוטים והתקנים חכמים אחרים.
איזור אכן חייב להיות סין ותחת הגדרות מערכת והגדרת שפה נמצאת בדיוק מתחת להגדרת האיזור.
אבל באפליקציה שהזכרתי למעט שני פיצ'רים כל השאר באנגלית.
תפריט MESH אכן נמצא גם בדפדפן, משמאל של התפריט הכי ימני עם שם הנתב\איזור.
את כל האמור בדקתי על AX5.
איזור אכן חייב להיות סין ותחת הגדרות מערכת והגדרת שפה נמצאת בדיוק מתחת להגדרת האיזור.
את כל האמור בדקתי על AX5.
-
kmvsbemjammmawhezw
- חבר פעיל מאוד

זה האפליקציה שמתאימה לראוטר שלי:24/09/2022 11:16gildmor כתב: התכוונת אולי לאפליקציה MI WIFI? האפליקציה שהזכרת היא לרובוטים והתקנים חכמים אחרים.
את כל האמור בדקתי על AX5....
לא רואה תפריט מתאים להגדרת guest network:
זה הנתב שיש לי:
קיצור, באסה שחייב אפליקציה בשביל זה, במיוחד כשהיא בסינית.
-
kmvsbemjammmawhezw
- חבר פעיל מאוד

תודה גם שטרחת להצביע ל 5 שניות הרלוונטיות בסירטון.
הצלחתי להשתמש ב Miwifi והיא אכן כולה באנגלית, אבל חסר לי את התפריט של Guest network - ביצעתי אותם פעולות כמו בסירטון שצירפת.
מה שמוזר, זה שב Mihome יש לי אפשרות להגדיר Guest network (וזה עובד), הבעיה שכל התפריטים שם בסינית.
זה אומר שאני אצטרך שני מכשירים ניידים כדי לתרגם את הסינית (או להריץ ממחשב עם אמולטור של אנדרואיד ולתרגם עם הפלאפון).
דרך אגב ה mesh של Xiaomi עובד לי מצויין, שילבתי AX6 סיני עם AX300 סיני (מחוברים ביניהם עם כבל רשת, כי הם רחוקים אחד מהשני).
הצלחתי להשתמש ב Miwifi והיא אכן כולה באנגלית, אבל חסר לי את התפריט של Guest network - ביצעתי אותם פעולות כמו בסירטון שצירפת.
מה שמוזר, זה שב Mihome יש לי אפשרות להגדיר Guest network (וזה עובד), הבעיה שכל התפריטים שם בסינית.
זה אומר שאני אצטרך שני מכשירים ניידים כדי לתרגם את הסינית (או להריץ ממחשב עם אמולטור של אנדרואיד ולתרגם עם הפלאפון).
דרך אגב ה mesh של Xiaomi עובד לי מצויין, שילבתי AX6 סיני עם AX300 סיני (מחוברים ביניהם עם כבל רשת, כי הם רחוקים אחד מהשני).
- jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1102
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אצלי יש 3 שמחוברים קווית ומוגדרים כ REPEATER לא כ ROUTER. גם אותי הפתיעה הקלות של יצירת MESH בחיבור קווי של שני AX6 עם AX5400 (כולם סינים). לו ידעתי שזה יכול להיות כזה פשוט הייתי עושה את זה מזמן. פשוט איך שחיברתי והוספתי AX5400 לרשת (בחיבור לכניסת ה WAN) הוא התווסף אוטומטית ל MESH בלי להוסיף ובלי להגדיר כלום. באותה הדרך עשיתי RESET ל AX6 השני ובלי להגדיר כלום הוא גם התווסף ל MESH בחיבור קווי (דרך שני סוויצ'ים פשוטים ולא מיוחדים של חברות שונות) כשה AX6 הראשון שהיה ברשת הפך להיות הראשי ששולט על השניים האחרים. פנטסטי.25/09/2022 23:00kmvsbemjammmawhezw כתב: דרך אגב ה mesh של Xiaomi עובד לי מצויין, שילבתי AX6 סיני עם AX300 סיני (מחוברים ביניהם עם כבל רשת, כי הם רחוקים אחד מהשני)....