שליחת חבילה לגרמניה אחרי שני נסיונות כושלים דרך דואר ישראל

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
t0xin פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

הי,

אני מנסה כבר חודשים להחזיר נתב שרכשתי באמזון גרמניה.

בפעם הראשונה שלחתי דרך דואר ישראל (ECO POST) ואחרי חודשים הוא חזר אלי כי הייתה חסרה איזו הצהרת מכס (טופס CN22).

הדפסתי ומילאתי את הטופס, שלחתי שוב דרך דואר ישראל (ECO POST) והפעם החבילה הגיעה למקום הלא נכון - מרחק של 50 ק"מ מהיעד והחנות לא הסכימה לנסוע לשם לאסוף. מיותר לציין שהכתובת הודפסה והודבקה על החבילה בצורה ברורה ומדויקת ישירות מהאתר של אמזון. פתחתי קריאה לדואר ישראל אבל לא עשו איתה כולם, ובסופו של דבר אחרי כמה חודשים החבילה שוב חזרה אלי.

מה אתם ממליצים לי לעשות? לנסות את מזלי בפעם השלישית? לנסות חברת שילוח אחרת (ואם כן, איזו)? מדובר במוצר ששווה 250 יורו אז חבל סתם לזרוק אותו, ולא יודע כמה שוק יהיה לנסות למכור אותו ביד 2 (חברה לא ידועה והוא כבר לא מקבל עדכונים ותמיכה, בגלל זה אני רוצה להחזיר אותו), שלא לדבר על זה שמן הסתם לא אקבל מחיר מלא...

תודה!

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1809
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

תעלה מול הצ'אט שיסבירו לך שוב,ישנם לפעמים נציגים שלא יודעים מהחיים שלהם זו מחמאה (כמו בארץ,בעצם 😁)
לי היה נסיון עגום דומה עם פריט הרבה יותר זול (סט מגבים של בוש,סביב 30יורו),הגיעו תקולים,עליתי בצ'אט,נתנו הוראות לאן לשלוח ושלחתי.
כששלחתי נראה לי מוזר שהכתובת חיוב שלהם היא באמזון בגרמניה אבל המשלוח פיזית הוא לסלובקיה (?!),אבל שלחתי בכל זאת.
באותו יום (כעבור שבוע) שזה הגיע אליהם,נשלח חזרה עוד כשזה במכס שלהם,כששאלתי בצ'אט למה ככה - לא ידעו לענות 😒
ממש מקרה קלאסי של יד ימין לא יודעת משמאל..
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

t0xin פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #3 

12/10/2022 10:04  
l33cher כתב:
תעלה מול הצ'אט שיסבירו לך שוב,ישנם לפעמים נציגים שלא יודעים מהחיים שלהם זו מחמאה (כמו בארץ,בעצם 😁)
...
לאיזה צ'אט הכוונה, באמזון?
הבעיה לא בכתובת, בינתיים שלחתי עם EMS נקווה לטוב...

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1809
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

כן,הצ'אט באמזון.
תסביר ששלחת כבר ונתנו לך מהתחלה כתובת לא נכונה,בגלל זה הגיע למקום הלא נכון,ושהפעם ייתנו לך פרטים נכונים ואם זה שוב קורה אז אתה דואג שיחזור אליך ונשאר אצלך,כי בזבזת על זה ממילא יותר מדי זמן,ולא אשמתך שנציג כלשהו חסר מושג וזורק משהו באוויר..
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

HT-Assaf
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1201
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

בשום מקום פותש לא הזכיר אם הוא קנה ממוכר פרטי באמזון או ממוכר שמשתמש באמזון לשליחה או אמזון עצמם. יש הבדל.
כל מה שהחזרתי לאמזון אירופה חזר בסדר, רק צריך להקפיד לשים מבחוץ את ההצהרה מהאתר של אמזון ולדחוף אותה גם ליתר ביטחון בתוך החבילה. שלחתי גם אקופוסט וגם EMS.
אני לא קונה ממוכרים פרטיים.

t0xin פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #6 

גם אני מעדיף לקנות מאמזון עצמם, אבל עבור המוצר הזה מצאתי רק מוכר פרטי - לפחות נראה לי כי רשום:
Sold by: duregExpress (dureg GmbH)
...
בכל מקרה, הבעיה היא לא בכתובת שסיפק המוכר ולא בחבילה עצמה שהדבקתי עליה את הכתובת המודפסת בצורה ברורה.
הבעיה היא שהחבילה פשוט לא הגיעה לכתובת הנכונה וזה לפי מיטב הבנתי כבר אשמת דואר גרמניה, בלי קשר לאמזון או למוכר.
כאמור ניסיתי עכשיו לשלוח ב-EMS, נראה מה יהיה...

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”