G1 or C2?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
הייתי מסתכל יותר לכיוון הפן העיצובי. ה-G1 נועדה לתליה על קיר, היא אפילו לא מגיעה עם רגליות. ה-C2 אפשר לתלות או להעמיד על שידה, ומבחינת עיצוב היא תראה פחות מרשים תלויה על הקיר.
מעבר לזה, ההתלבטות מובנת, לדעתי מבחינת איכות צפיה נטו, כנראה שה-C2 תהיה טובה יותר.
מעבר לזה, ההתלבטות מובנת, לדעתי מבחינת איכות צפיה נטו, כנראה שה-C2 תהיה טובה יותר.
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2581
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אתה חושב שg2 שווה את ההפרש מחיר ואיכות לc2? למי שלא אכפת מגיימינג. גם אם זה דירה מוארת או לא..23/09/2022 16:18TheCoolest כתב: הייתי מסתכל יותר לכיוון הפן העיצובי. ה-G1 נועדה לתליה על קיר, היא אפילו לא מגיעה עם רגליות. ה-C2 אפשר לתלות או להעמיד על שידה, ומבחינת עיצוב היא תראה פחות מרשים תלויה על הקיר.
מעבר לזה, ההתלבטות מובנת, לדעתי מבחינת איכות צפיה נטו, כנראה שה-C2 תהיה טובה יותר....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
קשה לי להגיד. לפי זאפ יש הפרש של 4,000 ש"ח בערך. זה אומר שה-G2 יקרה בכ-25% מה-C2.
אישית, אני כנראה הייתי מחכה חודשיים ובודק מחירים של שישי השחור, בשנים קודמות היו ירידות מחיר מאד מורגשות.
ה-G2 טובה יותר חד משמעית מ-C2. וגם היא מותאמת בעיקר לתליה על הקיר, בדיוק כמו ה-G1. אבל האם זה שווה תוספת של 25%, אני לא יודע.
מאד תלוי בתכנים שאתה מתכנן לצרוך ומה הדרישות\ציפיות שלך.
כמו תמיד, מדובר ב-diminishing returns, אבל מי שרוצה את הטוב ביותר ישלם יותר.
אישית, אני כנראה הייתי מחכה חודשיים ובודק מחירים של שישי השחור, בשנים קודמות היו ירידות מחיר מאד מורגשות.
ה-G2 טובה יותר חד משמעית מ-C2. וגם היא מותאמת בעיקר לתליה על הקיר, בדיוק כמו ה-G1. אבל האם זה שווה תוספת של 25%, אני לא יודע.
מאד תלוי בתכנים שאתה מתכנן לצרוך ומה הדרישות\ציפיות שלך.
כמו תמיד, מדובר ב-diminishing returns, אבל מי שרוצה את הטוב ביותר ישלם יותר.