בונה מערכת ואני קצת מתלבט בקטע של הסאב, מצד אחד כן בא לי חוויה קולנועית טובה ושהסאב יהיה ported מצד שני הpb 1000 לדוגמא תופס המון מקום אצלי ודי לא אסתטי.
האם יש סאב אלטנרטיבה לpb 1000 שנותן ביצועים דומים אבל לא עד כדי כך גדול (מכיר את האופציה לשים sb 1000 אבל אם יש אופציה לסאב פורטד עם ביצועים טובים שלא עד כדי כך גדול כמו הpb הייתי מעדיף).
תודה לעוזרים עם המלצות לסאבים
yeuda כתב:
אני עם SB2000 - לא חושב שחסר באס - והסלון די גדול
והיתרון שהבאס גם מאוד מדויק
משדרג עכשיו ל SB2000 PRO
...
דגם ה PRO לא ייתן לך כלום על ה SB2000 הישן, מלבד שליטה עי אפלקציה ו DSP מיותר. עדיף כבר להשקיע 200$ ברכישת minidsp 2x4hd ולחבר את הסאב דרכו. כך תוכל לקבל DSP ברבה יותר טוב וגם לשלוט בסאב עי אפלקציה וגם שלט IR (כל שלט שיש לך מיותר יעבוד). בהמשך אם תרכוש סאב נוסף, ה minidsp יכול לכייל אותם באוצה הרבה יותר טובה מכל רסיבר.
יהלי ב כתב:
דגם ה PRO לא ייתן לך כלום על ה SB2000 הישן, מלבד שליטה עי אפלקציה ו DSP מיותר. עדיף כבר להשקיע 200$ ברכישת minidsp 2x4hd ולחבר את הסאב דרכו. כך תוכל לקבל DSP הרבה יותר טוב וגם לשלוט בסאב עי אפלקציה וגם שלט IR (כל שלט שיש לך מיותר יעבוד). בהמשך אם תרכוש סאב נוסף, ה minidsp יכול לכייל אותם בצורה הרבה יותר טובה מכל רסיבר.
יהלי ב כתב:
דגם ה PRO לא ייתן לך כלום על ה SB2000 הישן, מלבד שליטה עי אפלקציה ו DSP מיותר. עדיף כבר להשקיע 200$ ברכישת minidsp 2x4hd ולחבר את הסאב דרכו. כך תוכל לקבל DSP ברבה יותר טוב וגם לשלוט בסאב עי אפלקציה וגם שלט IR (כל שלט שיש לך מיותר יעבוד). בהמשך אם תרכוש סאב נוסף, ה minidsp יכול לכייל אותם באוצה הרבה יותר טובה מכל רסיבר.
...
כבר קניתי את הפרו
ה PRO טיפה יותר חזק וגם שינו קצת את היכולת תנועה שלו.
תיכננתי במקור להשתמש בסאב כפול ורציתי סאב דומה במראה
כרגע אישתי די מתנגדת לעוד קופסה כזאת - ולכן מוכר את הישן
בהמשך להתלבטות, המערכת הולכת להיות בחדר שינה שלי (18 מ״ר בערך) ובצורת ריבוע.
אם הpb 1000 לא יכנס לי לדעתכם הsb 1000 יהיה מספק כאן (לגודל החדר שציינתי) או שכדאי לחשוב על סאב אחר במצב הזה (אם כן איזה)?
שוב תודה רבה
svsKlipsche כתב:
בהמשך להתלבטות, המערכת הולכת להיות בחדר שינה שלי (18 מ״ר בערך) ובצורת ריבוע.
אם הpb 1000 לא יכנס לי לדעתכם הsb 1000 יהיה מספק כאן (לגודל החדר שציינתי) או שכדאי לחשוב על סאב אחר במצב הזה (אם כן איזה)?
שוב תודה רבה
...
כמו שרשמתי לך אני עם sb2000 והוא די והותר לסלון הרבה יותר מ 18 מ"ר.
כנראה שה sb1000 יספיק. או שתקנה את ה 2000 - הוא לא הרבה יותר גדול
הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות בשביל לקבל באס טוב בסלון זה להתחיל להשלים עם העובדה שהקופסא הגדולה הזו שתקועה בסלון היא הכרחית כי זה נותן אחלה סאונד, ותכל'ס זה לא יותר מכוער מהבלאגן במטבח שלאף אחד אין כוח לסדר. אם אתה חושב ש-pb-1000 זה גדול מדי אז תבדוק את ה-pb-16 ultra ואז תבין שזה סאב קטן ואתה סתם מקטר