מה אתם הייתם עושים??
-
big007
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3096
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 561 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
כרגע עם סאב של SVS PB1000
אני מתלבט מה הכי כדאי מבחינת תוצאה?!
אפשרויות
א. להחליף את הPB1000 בPB1000 PRO
ב. לצרף עוד PB1000 ואז יהיו זוג.(ישודך לימהה rxa2080)
כאשר מבחינת עלות
PB1000 עולה בסביבות 2600₪ אם אמצע יד שניה מה טוב.
BP1000 PRO עולה בסביבות 4000₪
דעתכם?
אני מתלבט מה הכי כדאי מבחינת תוצאה?!
אפשרויות
א. להחליף את הPB1000 בPB1000 PRO
ב. לצרף עוד PB1000 ואז יהיו זוג.(ישודך לימהה rxa2080)
כאשר מבחינת עלות
PB1000 עולה בסביבות 2600₪ אם אמצע יד שניה מה טוב.
BP1000 PRO עולה בסביבות 4000₪
דעתכם?
נערך לאחרונה על ידי big007 ב 02/10/2022 12:45, נערך 2 פעמים בסך הכל.
SONY XH759096-OPTOMA HD28DSE-YAMAHA RXA2080- SHIELD PRO-MISSION M74-M7C2-SVS PB1000 ATMOS MOREL SP2-
- יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 92 פעמים
אין שום הבדל מורגש בין הסאבים הרגילים ל PRO ! ה 1000 PRO עולה בארצות הברית וברטניה 2100 שח בשווי כסף ישראלי. לשלם עליו מחיר מופקע של 4000 שח בשביל אפלקציה לאנדרויד שאין בה כל צורך מלבד נוחות בכיול עוצמה חד פעמי, זה ממש מטופש. שני סאבים, אם ימוקמו נכון (בהצלבה פינה קדמית ואחורית, או במרכז החדש בצדדים), ויעברו כיול עם DSP כמו MINIDSP או רסיבר שתומך בשני סאבים, כמו דנון מ X3700H ומעלה, יכול להביא לשיפור מאד משמעותי. את ה 1000 הרגיל ניתן למצוא ביד שניה ב 1200 שח בממוצע. ההיתי שוקל לרכוש MINIDSP 2X4HD ומיקרופון UMIK1 בהוצאה של פחות מ 1000 שח כולל שילוח ומיסים לצד סאב נוסף ולומד איך לכייל עי REW או MSO.
לא שבדקתי, אבל לפי הנתונים היבשים המודל הישן הוא "10 עם 300 וואט בעוד הפרו "12 עם 325 וואט. אולי לא הפרש עצום אבל בטח יש שוני מסויים?29/09/2022 19:59יהלי ב כתב: אין שום הבדל מורגש בין הסאבים הרגילים ל PRO ! ה 1000 PRO עולה בארצות הברית וברטניה 2100 שח בשווי כסף ישראלי. לשלם עליו מחיר מופקע של 4000 שח בשביל אפלקציה לאנדרויד שאין בה כל צורך מלבד נוחות בכיול עוצמה חד פעמי, זה ממש מטופש. שני סאבים, אם ימוקמו נכון (בהצלבה פינה קדמית ואחורית, או במרכז החדש בצדדים), ויעברו כיול עם DSP כמו MINIDSP או רסיבר שתומך בשני סאבים, כמו דנון מ X3700H ומעלה, יכול להביא לשיפור מאד משמעותי. את ה 1000 הרגיל ניתן למצוא ביד שניה ב 1200 שח בממוצע. ההיתי שוקל לרכוש MINIDSP 2X4HD ומיקרופון UMIK1 בהוצאה של פחות מ 1000 שח כולל שילוח ומיסים לצד סאב נוסף ולומד איך לכייל עי REW או MSO....
Jack of some trades, master of none
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
@יהלי ב
אז זה לא שאין הבדל, אלא שיש הבדל אבל אתה מציע לקנות 2 סאבים במקום אחד, להחליף גם רסיבר עם תמיכה מתאימה ולהתחיל ללמוד כיול. כן, הגיוני ונשמע בדיוק מתאים לצרכים של פותח השרשור
או שזוהי ההודעה הקבועה שאתה צריך להכניס בכל שרשור עם SVS על מנת להראות כאילו אתה יודע?
זוהי שאלה רטורית, אין צורך שתענה.
חברים, אתם מספיק בוגרים על מנת לדעת מתי אפשר פשוט לדלג על הודעות ולא להתייחס אליהן.
אז זה לא שאין הבדל, אלא שיש הבדל אבל אתה מציע לקנות 2 סאבים במקום אחד, להחליף גם רסיבר עם תמיכה מתאימה ולהתחיל ללמוד כיול. כן, הגיוני ונשמע בדיוק מתאים לצרכים של פותח השרשור

או שזוהי ההודעה הקבועה שאתה צריך להכניס בכל שרשור עם SVS על מנת להראות כאילו אתה יודע?
חברים, אתם מספיק בוגרים על מנת לדעת מתי אפשר פשוט לדלג על הודעות ולא להתייחס אליהן.
קודם כל תבדוק שיש בכלל מאיפה להביא pb-1000. הוא היה בזול כי זה דגם שלא מייצרים יותר ורצו להיפטר ממנו. אם אפשר להשיג זו האופציה המתבקשת, אם כי תצטרך להוסיף minidsp 2x4 hd ומיקרופון Umik-1 וללמוד לתאם אותם כדי לקבל תוצאה מיטבית (אם כי לרוב נראה שגם בלי זה תקבל שיפור מהסאב השני, פשוט הרבה פחות מאשר לאחר כיול ראוי). לחילופין להחליף לרסיבר שתומך ב-2 סאבים כמו שנאמר. בקיצור - לא פשוט, אבל התמורה בהתאם.
להחליף ל-pb-1000 pro זה הרבה יותר קל, אבל השיפור שתקבל מההחלפה הזו יהיה מאד מינימאלי בהתאם (וכנראה גם יהיה יותר זול בסה"כ, בהנחה ותצליח למכור את הישן במחיר סביר). בגדול אם זו האופציה היחידה, לא הייתי טורח, ומחכה לאופציה לשדרוג יותר משמעותי.
להחליף ל-pb-1000 pro זה הרבה יותר קל, אבל השיפור שתקבל מההחלפה הזו יהיה מאד מינימאלי בהתאם (וכנראה גם יהיה יותר זול בסה"כ, בהנחה ותצליח למכור את הישן במחיר סביר). בגדול אם זו האופציה היחידה, לא הייתי טורח, ומחכה לאופציה לשדרוג יותר משמעותי.
- יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 92 פעמים
Re:
הוא שוקל להשקיע 4000 שח על שדרוג מיותר של סאב שלא ייתן הבדל מורגש. אני הצעתי לו לרכוש את אותו הסאב שיש לו מיד שניה ב 1500 שח לכל היותר ולהשקיע עוד 750 ש"ח ב MINIDSP ומיקרופון כיול. אם עושים את זה נכון, אז בהשקעה מינימאלית של עד 2500 שח מקבלים שיפור משמעותי לעומת החלפה מיותרת של סאב בסאב כמעט זהה. ללמוד להשתמש ב REW זה ממש לא מסובך עם אינספור סרטוני הדרכה ביוטיוב. זה לא רסיבר שהשדרוג מביא מביא עימו פיצ'רים חדשים. אם הוא היה ללא סאב אז באותה מידה ההיתי ממליץ לו לרכוש את ה 1000 PRO אבל להמתין למבצעים, בכדי לקבל יחס תמורה למחיר הוגן. אני מבין שבפורום הזה יש אתרוג ל SVS או ליבואנים שלו, אבל חבל מאד שמגיע למצב של הטעיית משתמשים.02/10/2022 11:56ziv_r כתב: @יהלי ב
חברים, אתם מספיק בוגרים על מנת לדעת מתי אפשר פשוט לדלג על הודעות ולא להתייחס אליהן....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
אתה מציע פתרון שדי ברור שפותח השרשור או אף אחד אחר לא יאמץ וכל תשובה אחרת מלבד שלך נחשבת מבחינתך להטעייה.
אני מציע לך לקחת לתשובת ליבך את ההערות, זהו כבר משתמש 3-4 שאתה פותח בפורום כי כל פעם אתה נחסם על הפרות של התקנון.
כל תגובה של היתממות לא תתקבל באהדה.
אני מציע לך לקחת לתשובת ליבך את ההערות, זהו כבר משתמש 3-4 שאתה פותח בפורום כי כל פעם אתה נחסם על הפרות של התקנון.
כל תגובה של היתממות לא תתקבל באהדה.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6378
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 373 פעמים
אין שום אתרוג לsvs ואין שום סגידה להם לא יעזור גם אם תעמדו על הראש 40 שנה . הסאבים שלהם טובים . זה עובדה נכון שיש עוד חברות ברמה הזאת ואף יותר אבל הם טובים מאוד וזה מספיק לנו . בוא אני יגלה לך שאני בדרך לבדוק סאב של ארנדל . אז אני אישית לא נעול על כלום . Svs טובים ומחירים סבירים אז קונים .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
פותח השרשור שוקל שני סאבים כאופציה ב' :05/10/2022 7:53ziv_r כתב: אתה מציע פתרון שדי ברור שפותח השרשור או אף אחד אחר לא יאמץ וכל תשובה אחרת מלבד שלך נחשבת מבחינתך להטעייה.
כל תגובה של היתממות לא תתקבל באהדה....
אפשר להתווכח על התנסחות התגובה, אבל היא כן התייחסה לשני סאבים....
miniDSP וREW נחשבים לדרך הנכונה לשלב שני סאבים ולקבל תוצאה רצויה ונכונה, אבל אין לי ספק שאחוז ניכר מהאנשים מסתפקים גם בתוצאה פחות אופטימלית ללא שימוש באביזרים ותוכנות נוספים.
כידוע פסיכולוגיה, סוגסטיביות וסובייקטיביות מאוד נוכחים בתחום, ולפעמים מספיק להחליף או להוסיף משהו כדי להרגיש שיפור, אפילו כשאין, ויש תעשייה שלמה שבנוייה על כך. הנה מכשיר כזה שגיליתי אתמול (למרות שהוא ישן):
Jack of some trades, master of none